Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

החלטתי להזמין צלחות ברקס מחו"ל מכיוון שלא ניתן להשיג צלחות שמתאימות לרכבי.

שלחתי פקס לראובן ברדה ממשרד התחבורה ושאלתי האם אני צריך אישור מיוחד על מנת לייבא חלק בטיחותי זה וממי.

כעבור יומיים קיבלתי פקס חזרה!! :lol:

הוא כתב: "הינך מתבקש לפנות למוסך מורשה לקבל מסמך שאכן הצלחות מתאימות"

השאלה שלי היא:

על סמך מה המוסך המורשה אמור לתת לי אישור? הרי הוא לא רואה איזה צלחות אני מזמין אלה אני רק יכול להראות את החשבונית...האם זה מספיק? מה אמור להיות נוסך האישור?

ועוד שאלה, לאיזה מוסך כדאי לפנות? האם למשל מוסך איילון ינפק לי אישור כזה?

אגב, הצלחות מיועדות לפורשה 928.

תודה!

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם

מש מעניינת השאלה שלך .

איך מוסך יתן אישור על חלק שלא ראה , החזיק במו ידיו ?

אולי תבקש מהשולח תרשים , מידות של החלקים שאתה עתיד לייבא על מנת לסגור את כל הפינות .

בהצלחה !

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
מש מעניינת השאלה שלך .

איך מוסך יתן אישור על חלק שלא ראה , החזיק במו ידיו ?

אולי תבקש מהשולח תרשים , מידות של החלקים שאתה עתיד לייבא על מנת לסגור את כל הפינות .

בהצלחה !

דרור .

לגמרי מוזר. כנראה שהדרך היחידה היא לבוא עם החשבונית שיש בה פירוט של אותו חלק (ולארגן באמת מידות) ואז לסמוך על טוב ליבו של המוסך... :?

פורסם

לפי דעתי אתה צריך להביא אישור מהמוסך שבו תהיה דרישה שלו לצלחות שאתה רוצה להביא ובאמת מוזר איך הם רוצים שהמוסך יתן לך אישור כזה מבלי לראות את החלק לפי דעתי תתקשר לברדה ממשרד התחבורה ותבין ממנו מה אתה צריך בדיוק

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם
שלום לכולם.

שלחתי פקס לראובן ברדה ממשרד התחבורה ושאלתי האם אני צריך אישור מיוחד על מנת לייבא חלק בטיחותי זה וממי.

כעבור יומיים קיבלתי פקס חזרה!! :lol:

הוא כתב: "הינך מתבקש לפנות למוסך מורשה לקבל מסמך שאכן הצלחות מתאימות"

השאלה שלי היא:

על סמך מה המוסך המורשה אמור לתת לי אישור?

תודה!

שלח פקס חוזר לראובן ברדה עם השאלה. ניראה לי בחור לענין, ראובן הזה. לפחות לפי מה שקראתי פה ושם בפורום.

פורסם

מוסך ידע, בדיוק כמו שאתה יודע - על פי מק"ט ותיאור החלק - שהוא מתאים.

אם ליצרן הצלחות יש קטלוג ובו מופיע שמק"ט זה מיועד לרכב - המוסך ירשום באישור שהוא מאשר כי מק"ט ככה וככה מתאים לרכב מס שלדה כזה וכזה, ובא לציון גואל.

אתה, כמובן, צריך להכין למוסך את כל החומר.

אסף.

פורסם
מוסך ידע, בדיוק כמו שאתה יודע - על פי מק"ט ותיאור החלק - שהוא מתאים.

אם ליצרן הצלחות יש קטלוג ובו מופיע שמק"ט זה מיועד לרכב - המוסך ירשום באישור שהוא מאשר כי מק"ט ככה וככה מתאים לרכב מס שלדה כזה וכזה, ובא לציון גואל.

אתה, כמובן, צריך להכין למוסך את כל החומר.

אסף.

תודה!

פורסם

עד כמה שאני יודע אז,חשוב גם איזה חברה מייצרת את הצלחות

אם מדובר על חלק מקורי אז אין בעיה

אם מדובר על חלק חליפי,להערכתי צפה לבעיה (דרוש מסמך ממשרד התחבורה אם ניתן להכניס לארץ צלחות מהחברה המדוברת)

תקנו אותי אם אני טועה ?

פורסם
עד כמה שאני יודע אז,חשוב גם איזה חברה מייצרת את הצלחות

אם מדובר על חלק מקורי אז אין בעיה

אם מדובר על חלק חליפי,להערכתי צפה לבעיה (דרוש מסמך ממשרד התחבורה אם ניתן להכניס לארץ צלחות מהחברה המדוברת)

תקנו אותי אם אני טועה ?

אתה שואל שאלות קיטבג אתה מעיר נמרים ישנים.

אמרו לבחור להביא אישור ממוסך מורשה. הוא יראה למוסך צילום של החשבונית עם מקט החלק ונגמר הסיפור.

• תוכן חדש...