Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיא חדש: 800 חברים במועדון החמש!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדות נוספת לתנופת הפעילות והעשייה של מועדון החמש: מספר חברי המועדון הגיע אתמול, לראשונה מאז הקמת המועדון, ל-800 חברים! לשם השוואה, את שנת 2010 פתחנו עם 730 חברים. במהלך החודש הראשון למבצע גיוס חברים חדשים הצטרפו למעלה מ-30 חברים עם מגוון רכבי אספנות - ברוכים הבאים למועדון! נאחל למצטרפים שימצאו הרבה עניין, סיפוק וחברות, ונקווה שישתתפו במירב האירועים וימצאו במועדון בית חם לשנים רבות.

תודה והערכה לרכזי הסניפים שמקדישים מזמנם לצירוף חברים, ובמיוחד לאמוץ, יוזם המבצע, ולסמדר היקרה, שעושה מאמצים כבירים בעניין - ובנושא זה נבקש מהחברים הוותיקים להקל על סמדר בחידוש חברותם בזמן.

מצורפת תזכורת על פרטי המבצע, שמסתיים בסוף החודש הבא. הנחות נוספות מוצעות לחיילים, סטודנטים, פנסיונרים, תלמידים ונכים (עם אפשרות לפרוס לתשלומים) - פרטים במשרד המועדון.

לכל חברי הפורום וחובבי רכבי אספנות - הנאה רבה ונסיעה בטוחה!

רון פז

דובר מועדון החמש

25.jpg

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רגע,

אם אני עוזב יש 799?

אני עוזב! :shock::lol:

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
כל הכבוד !!!!:ladysman::sissies:

עכשיו צריך רק עוד 4180 חברים לא כולל הדו גלגלים ...... :wink:

סתםםםםם , אני צוחק , באמת מזל טוב !!

דני דני דני ,

אתה יכול להיות חלק מהחברים .

אתה מוזמן .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

דרור יקירי !

אוהב אותכם באמת - את כל החברים במפגש צפון , לא מתערבב פוליטית ולא משתייך לאף קבוצה חוץ ממועדון רנו 4 (פשוט אין לי ברירה , אני מהמיסדים ) אחרי הטיול הענק אני מוכן להצטרף רשמית לכל המועדונים בארץ .... :oops:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

היי רון,

העלייה במספר החברים מאוד משמחת!

אני חייב להגיד שלא כל המצטרפים הם בעלי רכבי אספנות, יש כאלה שהצטרפו ללא רכב אספנות, כל אחד מסיבותיו.

שתי הדרום אפריקאים החביבים גרג ואריק שמגיעים מידי שבוע למפגש הצפוני עם כעת חברי מועדון, למרות שהם לא יודעים את השפה ככה שאינם יכולים לקרוא בפורום, אינם יכולים לקרוא את העיתון ועוד.

צפוי להצטרף בקרוב עוד חבר שמגיע למפגש הצפוני, משוגע על פורד סיירה (יש לו איזה 4).

אז ממש בקרוב יהיו 801 חברים. :-D

דני, חזור בך מההבטחה להצטרף לכל המועדונים! אתה יודע כמה זה יעלה לך בשנה??? :lol::wink:

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם
דני, חזור בך מההבטחה להצטרף לכל המועדונים! אתה יודע כמה זה יעלה לך בשנה??? :lol::wink:

דניאל.

היי דניאל.

זה לא יעלה לו.

חבר כבוד מתקבל בחינם ובהרבה אהבה. :)

יום נהדר,

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
אם המחיר היה יותר עממי' date=' משהו כמו 100 ש"ח בשנה, הייתי מצטרף ובטח עוד הרבה חבר'ה. כך שהמספר היה היום משהו כמו 2000. לשיקולכם.[/quote']

100 שח לשנה , 200 שח לשנה ,

באמת איזה הבדל גדול .

תחלק 200 שקל לחודשים בשנה , פחות מ כוס הפוך במפגש .

לא רציני לומר מה שאמרת .

אני מאמין שתוכל לחלק את התשלום באם תרצה להקל על התשלום , וודאי לא זאת תהיה הבעיה .

אל תשכח שיש הרבה ארועים שעלות ההפקה היא רצינית ולא תמיד יש ספונסרים ,

כל חברי הוועד עובדים וממש עובדים בהתנדבות למען כל החברים .

תחשוב ברצינות .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
אם המחיר היה יותר עממי' date=' משהו כמו 100 ש"ח בשנה, הייתי מצטרף ובטח עוד הרבה חבר'ה. כך שהמספר היה היום משהו כמו 2000. לשיקולכם.[/quote']

100 שח לשנה , 200 שח לשנה ,

באמת איזה הבדל גדול .

לא רציני לומר מה שאמרת .

תחשוב ברצינות .

דרור .

ראשית ברכות על השיא.

מסכים עם דרור שעמוסיל'ה מייצג מיעוט של אספנים שלא מצטרפים בגלל דמי החבר "הגבוהים"

התחביב הוא לא לעשירים אבל הוא גם לא זול .

לכן דמי החבר הם לא חסם. 20 ש"ח לחודש. כוס קפה וקרו אסון

ומכאן נשאלת השאלה למה אין 2000 חברים אלא רק 800.

זו השאלה האמיתית שצריכים לשאול את עצמם קברניטי המועדון.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

העלות היא פחות מטנק דלק.

אבל לשיטתך, אם החברות תהיה בחינם אז יהיו לנו אלפים רבים של מצטרפים. רק דבר אחד לא יהיה, וזה מועדון שיכול לקיים את עצמו.

פורסם

אני לא מאמין שהסיבה לכך שיש 800 חברים ולא מספר כפול היא רק העלות הכספית.

לדעתי פעילויות משותפות עם יחס שווה בין חברי מועדון ה5 למועדונים אחרים יכולות לתרום המון ולגייס חברים רבים.

כמעט כל חברי מועדון החיפושיות מחזיקים ברכב אספנות אחד לפחות, אבל לצערי רובם אינם חברים במועדון ה5 אלא רק במועדון החיפושיות.

סתם רעיון שעלה לי לקידום המועדון, הרי שמי שחבר במועדון כמו מועדון החיפושיות או מועדון אלפא משלם סכום מסויים כל שנה (תקנו אותי אם אני טועה והחברות במועדונים האלה היא ללא עלות).

להיות חבר בשתי מועדונים יכול לצאת כבר עסק דיי יקר.

מכיוון שמועדון ה5 בעל אינטרס שכל בעלי רכבי האספנות יהיו חברים בו, בעוד מועדון החיפושיות מחפש רק חיפושיות ומועדון סאאב רק סאבים וסאבתות, מדוע שלא יציע המועדון עלות מוזלת למי שחבר במועדון אחר?

הדבר יהיה מסודר כמובן, עם רשימה של מועדונים שהחברות בהם מקנה הנחה בחברות למועדון ה5.

אם רק מועדון החיפושיות ירשמו, כבר נהיה מעל 1000. באופן אישי אני חייב לומר שהחברה של מועדון החיפושיות נהדרת בעיניי והייתי שמח לראות אותם במועדון ה5.

אני חושב שזו דרך נפלאה לקרב בין מועדונים, ליצור אחדות, חוזק ותרבות מוטורית.

זה רק רעיון, אני מבקש לא להרוג אותי אם פגעתי במישהו בדרך כלשהי.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם
אני לא מאמין שהסיבה לכך שיש 800 חברים ולא מספר כפול היא רק העלות הכספית.

לדעתי פעילויות משותפות עם יחס שווה בין חברי מועדון ה5 למועדונים אחרים יכולות לתרום המון ולגייס חברים רבים.

כמעט כל חברי מועדון החיפושיות מחזיקים ברכב אספנות אחד לפחות, אבל לצערי רובם אינם חברים במועדון ה5 אלא רק במועדון החיפושיות.

סתם רעיון שעלה לי לקידום המועדון, הרי שמי שחבר במועדון כמו מועדון החיפושיות או מועדון אלפא משלם סכום מסויים כל שנה (תקנו אותי אם אני טועה והחברות במועדונים האלה היא ללא עלות).

להיות חבר בשתי מועדונים יכול לצאת כבר עסק דיי יקר.

מכיוון שמועדון ה5 בעל אינטרס שכל בעלי רכבי האספנות יהיו חברים בו, בעוד מועדון החיפושיות מחפש רק חיפושיות ומועדון סאאב רק סאבים וסאבתות, מדוע שלא יציע המועדון עלות מוזלת למי שחבר במועדון אחר?

הדבר יהיה מסודר כמובן, עם רשימה של מועדונים שהחברות בהם מקנה הנחה בחברות למועדון ה5.

אם רק מועדון החיפושיות ירשמו, כבר נהיה מעל 1000. באופן אישי אני חייב לומר שהחברה של מועדון החיפושיות נהדרת בעיניי והייתי שמח לראות אותם במועדון ה5.

אני חושב שזו דרך נפלאה לקרב בין מועדונים, ליצור אחדות, חוזק ותרבות מוטורית.

זה רק רעיון, אני מבקש לא להרוג אותי אם פגעתי במישהו בדרך כלשהי.

דניאל.

למה להרוג?:lol: זה רעיון נחמד מאוד, אבל לא בר ביצוע.

כמה שהייתי שמח לראות את זה קורה אני בספק, אבל עלה כאן שרשור על אפשרות לטיול משותף של כל המועדונים- זו התחלה.8)

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...