Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולייטה 1978

רפי שטח
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אבקש את עזרתכם הזמנתי מארה"ב מוטות פיתול+קפיצים אחוריים לגולייטה בשחרור נאמר לי שאני צריך אישור משרד התחבורה האם מישהו יכול להסביר לי איך אני מתקדם בשחרור

בברכה,רפי

נהג מתחיל

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סע למשרד התחבורה עם אישור קניה קבלה על תשלום ורשיון רכב

תקבל חתימה ולך עם זה למכס

בהצלחה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
סע למשרד התחבורה עם אישור קניה קבלה על תשלום ורשיון רכב

תקבל חתימה ולך עם זה למכס

בהצלחה

לא כל כך פשוט....

סע או שלח את הטפסים למשרד התחבורה (מדובר בטופס בקשה לייבוא אישי,חשבונית רכישה,רשיון רכב,ת.ז.),חכה לפחות שבועיים,לרוב יותר,קבל את הטפסים חתומים במקור ואת המקור אתה צריך להציג במכס,שם יזמברו אותך בתשלום מיסים ואם במקרה עשית את הטעות הפטאלית והמשלוח היה בדואר בינלאומי מהיר,אתה גם תשלם לדואר עמלה על זה שהמדינה עיכבה אותך,תגיד תודה אם לא יקנסו אותך גם בגין דמי אחסנה...

אם תיסע למשרד התחבורה ותבקש לקבל חתימה על המקום,תיזרק מיד לכל הרוחות כי אין קבלת קהל,כל ניסיון להתקשר אליהם יכשל כי הם מפרסמים מספרים שגויים בכוונה על גבי טופס בקשת הייבוא,אם תשיג את המספר הנכון,פשוט לא יענו לך.

כל הביוקרטיה הזו גרמה לי נזק אדיר שכן בסופו של דבר נגרמו לי איחורים של מעל חודש ימים בקבלת חלקים חיוניים ונאלצתי להפסיק את שיפוץ הרכב שלי שהחלק המיכני שלו היה חייב להסתיים עד סוף אוגוסט.אני לא ארכוש יותר רכב אספנות בישראל.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
לא כל כך פשוט....

סע או שלח את הטפסים למשרד התחבורה (מדובר בטופס בקשה לייבוא אישי,חשבונית רכישה,רשיון רכב,ת.ז.),חכה לפחות שבועיים,לרוב יותר,קבל את הטפסים חתומים במקור ואת המקור אתה צריך להציג במכס,שם יזמברו אותך בתשלום מיסים ואם במקרה עשית את הטעות הפטאלית והמשלוח היה בדואר בינלאומי מהיר,אתה גם תשלם לדואר עמלה על זה שהמדינה עיכבה אותך,תגיד תודה אם לא יקנסו אותך גם בגין דמי אחסנה...

אם תיסע למשרד התחבורה ותבקש לקבל חתימה על המקום,תיזרק מיד לכל הרוחות כי אין קבלת קהל,כל ניסיון להתקשר אליהם יכשל כי הם מפרסמים מספרים שגויים בכוונה על גבי טופס בקשת הייבוא,אם תשיג את המספר הנכון,פשוט לא יענו לך.

כל הביוקרטיה הזו גרמה לי נזק אדיר שכן בסופו של דבר נגרמו לי איחורים של מעל חודש ימים בקבלת חלקים חיוניים ונאלצתי להפסיק את שיפוץ הרכב שלי שהחלק המיכני שלו היה חייב להסתיים עד סוף אוגוסט.אני לא ארכוש יותר רכב אספנות בישראל.

למה אתה עושה את זה כל כך שחור

במשרד התחבורה חותמים באותו יום על הרגע (במידה ואתה מגיע לא בדואר)

מכס אתה משלם לפי מה ששילמת מה לעשות זאת המדינה שלנו

בערך חצי ממחיר העלות

שבת שלום

פורסם

אני עושה את זה שחור כי זה שחור שחור.

אין לי מושג איזה ניסיון יש לך איתם אבל לי יש מספיק,אין דבר כזה שחותמים לך באותו יום אלא אם כן אתה מקורב למישהו או שהמערכת "שומנה" איך שהוא... אם לא זה המקרה אז אתה באמת בר מזל ויחיד סגולה.

מקרה לאחרונה,אני נסעתי מחיפה (!) במיוחד, ביום חם,40 מעלות בצל,הגעתי עם כל הניירת,נכנסתי לחדרו של ה"חותם",בירכתי אותו בבוקר טוב והוא העיף אותי החוצה כששום הסבר שהחבילה דחופה לי לא עזר,לא רק זאת אלא שהיא בכלל כבר "אושרה" ע"י בטלן ממשרד התחבורע שמסתובב במכס בתל אביב ו"מאשר" חבילות אבל האישור שלו שווה מבחינת האזרח לחלק האחורי ממנו נפלטת הצואה.

אחרי ששילמתי 140 דולר בעבור משלוח על חבילה קטנטנה של חלקים בשווי 40 דולר כי הדבר היה דחוף לי,קיבלתי את האישור בדואר רשום רק אחרי 3 שבועות מיום הביקור במשרד התחבורע כשהחבילה הדחופה המתינה בישראל כבר 5 שבועות (כי גם במכס וגם בדואר איש איננו ממהר לפרק ולבדוק את החבילות ולהודיע לך שהחבילה הגיעה,שירות מתחת לכל ביקורת( ואני יודע על מה אני מדבר שכן הבאתי מספר רב של חבילות,אני אולי מ"שיאני הפורום בתחום").

אתה חושב שאחרי שקיבלתי בדואר את האישור הסכימו במכס תל אביב לקבל אותו בפקס ולשלוח לי את החבילה לחיפה? למרות שהבטלן ממשרד התחבו-רע מסתובב שם הם לא מוכנים לקבל את האישור בפקס,רק מקור,אם אני רוצה לקבל את השירות שעבורו שילמתי קרי לקבל את החבילה בחיפה אז גם צריך להוסיף עוד 180 ש"ח ולשלוח את המסמכים בדואר רשום (הנה יישרף עוד שבוע וחצי).

אז נסעתי עוד פעם לתל אביב,הפסדתי כמעט יום עבודה שלם(כי הבטלנים עובדים עד 2),שילמתי מיסים בשיעור 50%,שילמתי עמלה לדואר (על מה? על מה?) 86 ש"ח קיבלתי את החבילה ונסעתי לחיפה.

החלקים בשווי 40 דולר עלו לי עם הנסיעות ועם המיסים והעמלות 1300 ש"ח + שני ימי עבודה שמפאת צניעותי לא אפרט כמה הם שווים, החלקים שהיו צריכים להגיע אלי תוך 5 ימים הגיעו תוך 5 שבועות,האיחור גרם לי להפסיק את שיפוץ הרכב שמפורק לגמרי בגלל שכל החופשים שלקחתי מבעוד מועד חלפו סתם ועד פסח אינני יכול לקחת שום חופש נוסף,הלך שיפוץ הרכב לעזאזל ואיתו גם החשק לעסוק בתחביב.

ועצה נוספת מבעל ניסיון,מי שאינו גר או נמצא בתל אביב שלא יביא חלקים ב-EMS אלא רק בדואר רגיל או בחברת שילוח נורמאלית כמו יו.פי.אס,דואר בינלאומי מהיר שמעוכב,מעוכב בתל אביב ולא ניתן לשחררו ולקבלו בבית מכס אחר כמו למשל בחיפה,אני גם חושד שיש איזו קומבינה לתקוע דווקא חבילות בדואר מהיר,הדבר לא קרה לי עם חברות שילוח פרטיות שהם טיפה יותר יקרות טבל הן דואגות כך או אחרת לעזור לך,לקבל אישורים בפקס ולהביא החבילה לביתך,אגב,משום מה ביו.פי.אס מעולם לא נדרשתי להביא שום אישור...

וששששאאאאבת שאאלללום גם לכם

פורסם

נכון לא כדאי להזמין ב EMS זה עוצר בדואר ושי על זה אגרה

לגבי משרד התחבורה

לא צריך קומבינות ולא נעלים תגיע עם כל התפסים תמתין כמו כולם בטור (לא ארוך)

תגיע ביום קבלת קהל עם חסר לך טופס לא ידברו איתך אבל נותנים לך מספר פקס לקבל את מה שצריך

פורסם

לגבי משרד התחבורה

תגיע ביום קבלת קהל עם חסר לך טופס לא ידברו איתך אבל נותנים לך מספר פקס לקבל את מה שצריך

ונראה לך שהבחור סיפר את כל הסיפור הארוך הזה סתם ?

אריה , נראה לך ?!

זה צריך להדליק אור אדום ענק לגבי התחביב שלנו .

חלקים צריך לא רק לשיפוץ אלא גם לתחזוקה ולכל אחד מאיתנו רכב אספנות ולפעמים לא רק אחד .

כמי שחשב על שיפוץ נוסף בעתיד ברור שהמחשבה תשאר בגדר מחשבה בלבד .

המצב הזה לא יכול להמשך .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

לגבי משרד התחבורה

לא ניתן יותר להגיע למשרד התחבורה הם ביקשו ממני לשלוח להם את הטפסים בדואר וטענו שישלחו לי בחזרה את הטפסים חתומים נחיה ונראה

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

לגבי משרד התחבורה

אריה מתי פעם אחרונה הזמנת חלקים ?

כבר מזמן שאין קבלת קהל במשרד התחבורע.

לא בנושא בקשה לרשיון יבוא , לא בנושא של בקשה לאישור ליבוא חלפים. מבחינתם הכי נוח ופשוט שהלקוח , (סליחה האזרח חסר הזכויות) לא ידבר ויטריד. פשוט תשלח טפסים , נעבד אותם בזמננו החופשי, ונשלח לך תשובה. ואם חלילה יש טעות, חסר מסמך, לא חתמת בנקודה הנכונה או כל שטות אחרת שהייתה נפתרת בשניה מול פקיד שיבדוק את הטופס אז שולחים לך הכל בחזרה ושוב כל התהליך מההתחלה......

וברור שבנוסף משלמים אחסנה.

מדינת ישראל 2010

וכל מילה נוספת מיותרת.

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
בסוף שלחת בדואר ? כמה כסף רוצים במכס ?

קיבלתי מפדקס טלפון של הבחור שמטפל בנושא זה במשרד התעבורה ,התקשרתי והוא הסביר לי שאין באפשרותי לגשת אליהם אלא להוריד טופס מהאינטרנט ולשלוח אליהם בדואר . החלטתי לנסות בכל אופן וניגשתי לרחוב המלאכה 8 אולם בכניסה נאמר לי שאין באפשרותי לעלות למעלה ואני יכול למלא טפסים במקום +צילום ת.ז+חשבונית+תעודה מזהה היות ומדובר ברכב אספנוןת אין צורך באישור מוסך נאמר לי שאני אקבל את המסמכים בדואר אולם הסברתי להם שכל יום שאני לא משחרר עולה לי כסף ,הפקיד בכניסה אמר לי לרשום להם שאני מבקש להתקשר אליי ברגע שהכל תקין ואני אגיע לקחת .אעדכן אתכם בהמשך ההתנהלות

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

טוב להפתעתי הבוקר קיבלתי טלפון שכל המסמכים חתומים ומחכים לי בקבלה אז אולי היה לי מזל אבל אין לי כרגע שום מילה רעה על משרד התחבורה אלא להיפך

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

יכול להיות שמישהו במשרד התחבורע גולש כאן בפורום (טוב,יש להם זמן שכן ממילא אינם מקבלים קהל)...

לך זה לקח יומיים (וטוב שכך),לי ולאחרים זה לקח שבועות ועל כך הצעקה.

פורסם
יכול להיות שמישהו במשרד התחבורע גולש כאן בפורום (טוב,יש להם זמן שכן ממילא אינם מקבלים קהל)...

לך זה לקח יומיים (וטוב שכך),לי ולאחרים זה לקח שבועות ועל כך הצעקה.

טוב לא הכל עובר חלק ,עכשיו המכס עצר את המשלוח וביקש שבוחן ממשרד התחבורה יבדוק אותה ,נראה מה יהיה

בברכה,רפי

נהג מתחיל

• תוכן חדש...