Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולייטה 1978

רפי שטח
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירון,

שנינו היינו בצבא ויודעים היטב מה זו שאלת קיטבג..

אם אשאל - הרי ברור שתשובת הפקידים תהיה שחובה להמציא גם את ההודעה לסור לדואר לשחרר את החלק..

אם כבר .. אולי נכון יותר לעשות test case , ולהגיש בקשה ליבוא חלק מסויים בצרוף צילום דף המחיר שלו ב E-BAY או בקטלוג המחירים מהאתר של הספק ולראות אם ינפיקו רישוי יבוא לחלק על סמך מסמכים אלה.(גם להשיג חשבון פרופורמה לא נראה לי אפשרי ברוב המקרים .. כל פריט מבוקש או בהזדמנות טובה יימכר מהר ואף מוכר בE-BAY לא יטרח להתעסק עם הצעות מחיר..)

אם לא - אולי לנסות שוב עם ניסיון לפנות במכתב נילווה שמיועד להיגיון של מישהו במשרד התחבורה ולהסביר שבמקום לייבא חלקים ואז להסתבך עם תהליך אבסורדי של אישור בדיעבד- שקודם יאשרו את היבוא ואחר כך המבקש יוכל לרכוש את החלק בלב שקט ולייבא אותו בלי עיכובים ממושכים וחיובים על אחסנה .

אולי מישהו במועדון החמש יוכל להרים את הכפפה? זה פשוט מתבקש שגוף שמייצג 800 חברים יתגייס לפתרון בעיה זו.

כואב לראות הודעות של חבר'ה כאן בפורום שכבר מיואשים לגמרי ונוטשים כליל את התחום בגלל התעללות המכס ומשרד התחבורה בציבור בעלי רכבי האספנות.

שאול

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי אפשר לבקש מהמוכר שיפקסס לך את החשבונית לפני שהוא שולח את החלקים תגיש אותה ביחד עם שאר המסמכים ורק לאחר האשור תביא החלקים .זהו רק רעיון אולי לא ניתן לבצע אותו אבל אם כן זה יכול לחסוך כסף וכאבי ראש

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם
אולי אפשר לבקש מהמוכר שיפקסס לך את החשבונית לפני שהוא שולח את החלקים תגיש אותה ביחד עם שאר המסמכים ורק לאחר האשור תביא החלקים .זהו רק רעיון אולי לא ניתן לבצע אותו אבל אם כן זה יכול לחסוך כסף וכאבי ראש

כן, אבל המוכר יפקסס לך חשבונית רק אחרי ששילמת לו.. וזה בדיוק המצב שאני מעוניין להימנע ממנו .. מדוע קודם לקנות ואחר לגלות שהסתבכת עם צורך באישורים ותשלום קנסות? המצב הנכון הוא שתבקש אישור להביא חלק מסויים , תקבל את האישור - ורק אז תיגש לשלב קניית החלק שאישרו לך לייבא..

פורסם
כן, אבל המוכר יפקסס לך חשבונית רק אחרי ששילמת לו.. וזה בדיוק המצב שאני מעוניין להימנע ממנו .. מדוע קודם לקנות ואחר לגלות שהסתבכת עם צורך באישורים ותשלום קנסות? המצב הנכון הוא שתבקש אישור להביא חלק מסויים , תקבל את האישור - ורק אז תיגש לשלב קניית החלק שאישרו לך לייבא..

אתה מדבר כרגע על אידאל אני מדבר מעשי אולי אתה לא יודע אבל ההובלות+המיסוי גבוהים מאוד מה שאני מנסה לאמר שאולי כדאי קודם כל לקבל את האישורים שינתנו רק עם הצגת חשבונית ורק לאחר מכן לשלח אולי יהיה אפשר לבטל את הקניה במידה ולא תשיג את האישורים הנדרשים

בברכה,רפי

נהג מתחיל

• תוכן חדש...