רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 5 אלף צפיות
וואו, הרבה זמן שלא הייתי במפגש! לשמחתי הגיעו אתמול די הרבה רכבים, וגם כמה מיוחדים! בין הדברים המיוחדים, קונטסה משנת 1965, אוטוביאנקי (אם אני לא טועה) אדומה וצ'ופר מטורף של הארלי דווידסון (אם אני זוכר נכון Night Storm)! מצ"ב התמונות להפעם - מומלץ ללחוץ על הפס הצהוב בחלק העליון של התמונה על מנת להגדילה לגודל המלא: **אין לעשות כל שימוש מסחרי/שיווקי/פרסומי בתמונות הנ"ל ואין להעלותן לשום אתר אחר ללא אישור מפורש ממני** לירוי יחד עם דור האספנות הבא …
הודעה אחרונה מאת עדן אלימלך, -
- 2 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי לכבוד גנאדי ליום ההולדת שלו- הרבה נחת וכייף קבל ממני- אליך כאיש המשאיות: מוזיאון משאיות- תצלומים מאויר שעשיתי בארץ וממש לא רחוק תהנו. http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1191451&highlight=trucks GUY
הודעה אחרונה מאת guyrc1, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אמן שמפסל מחלקים ישנים של מכוניות...פשוט מ-ד-ה-י-ם ! תהנו ! הכתבה המלאה : http://www.telegraph.co.uk/culture/culturepicturegalleries/6654665/Sculptures-made-out-of-scrap-car-parts-by-Australian-artist-James-Corbett.html
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם, בגלל שהנושא הזה של פחחות וצבע עלול לעניין רבים חשבתי שכדאי לפתוח אותו מחוץ לשרשור של יומן השיפוץ. הגעתי לשלב שבו עלי למצוא אדם מתאים לעבודת הפחחות הרבה שיש לי ברכב, וכאן אני זקוק לעצתכם בכמה בעיות. הבעיה הראשונה היא העלות כמובן, כידוע אני חייל בצה"ל ל3 שנים הקרובות והמשכורת הצבאית לא מכסה עבודות פחחות כאלו כל כך בקלות ולכן רציתי לתייעץ אתכם. כיצד אוכל להוריד את עלות הפחחות הכללית? האם יעזור שאני אעשה את כל עבודות ההכנה עבור הפחח? או אעשה שלבים מהעבודה כמו שפכטל וצביעה? הבעיה השניה שלי היא בהערכת המצב של הבודי, אני זקוק לפתרונות בנוגע לנקודות מסויימות ברכב שבהן המצב קשה מאוד. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהציע דרכי התמודדות עם הבעיות שבתמונות המצו…
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בשרשור הקודם פרסמתי ששבוע שעבר נגנבה לחבר שלי חיפושית יחודית שנת 1964 הרכב מאוד מושקע עם ניקלים חדשים וסימן זיהוי יש לו כסאות של מאזדה (לא מקורי) פס קישוט לבן על הגלגלים ואנטנה על 2 נקודות אחיזה. בעל הרכב (עידן) ביקש ממני לפרסים שכל המוצא את הרכב הוא יגרום לכך שהרכב יחזור הביתה יקבל 10.000 שקל. הרכב הזה מאוד חשוב לבעליו ולכל המשפחה עד עכשיו המשפחה באבל כבד מאוד על הרכב וללא הגזמה כאילו הייה כילד אשר לא שב הביתה. אני מבקש לכל העוזרים מהשרשור הקודם ומאלו שקוראים את השרשור הזה. אם אתם יכולים לפרסם, לדבר או בפייסבוק. בכל דרך בבקשה להעביר את המסר עם התמונה המוצורפת של החיפושית והטלפון של בעל הרכב. זה לא עוד רכב , זה רכב עם הרבה ערך גרשי של בעל הר…
הודעה אחרונה מאת george-b, -
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי הגעתי למיפגש באיירפורט סיטי לא מעט אנשים הרבה בירה והרבה בשר על האש אחלה אוירה ומטוסים נוחתים כל הזמן מעל הראש בפיינל. מה שבעיני - בסדר ומוסיף כייף רוח חזקה ומקום מסוכן להטיס לכן לא חשבתי אפילו לעלות לצילומי אויר אבל Piaggio VESPA SI היחידה שהייתה במפגש- שייכת לי משכה לא מעט תשומת לב. שימו לב לתפיסה של המטוס VESPA SI מעל ALITALIA GUY
הודעה אחרונה מאת jako1234, -
אטם ראש ביואיק
מאת otwito- 0 תגובות
- 808 צפיות
רוצה לקנות סט אטמים לראש מנוע שלי ביואיק 350 73 מכירים חברות? FELPRO?
הודעה אחרונה מאת otwito, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
דני זהר רק הצטרפת, והאמת אלינו למועדון המפואר חזרת, וכבר את עמוד השער בכתבת התחקיר תפסת, אנחנו בסניף הצפון, ב- MGA שלך גאים, ולראותך ב- MGA במפגשים ובאירועים, כולם בצפון, בכיליון עיניים מצפים. אם אתם חובבי מכונית ואוהבי נוסטלגיה ומורשת מוטורית, יש לנו בשבילכם כתבת תחקיר על חברי מועדון ה-5 סניף חיפה והצפון. הילה גושן, כתבת עיתון "הד הקריות" מספרת כיצד הרגישה כמו סנדי מ"גריז", אחרי מסיבת צ'רלסטון לוהטת, באירוע של מועדון החמש בסניף חיפה והצפון בנשר, ביום החם ביותר השנה במחצית אוגוסט. הילה התרשמה וכתבה:- "הטקס עומד להתחיל, וממש רגעים לפני שזה קורה, מגיע טנדר (Pick-Up) שחור גדול ומבריק אי שם משנות ה-50 וממנו יורד "מלבורו מן" תכול עיניים, …
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 38 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
מישהו אמר לי שיש מוסטנג דור שני באיזור הדרום ? הוזכר גם מנוע V6 ? יש לבחור בפלאפון ? ולגבי הרכב יש שמועות על מנוע 5 ליטר V8 יש מצב לזה ?! חג שמח
הודעה אחרונה מאת American Masul, -
- 2 תגובות
- 927 צפיות
האם יש מישהוא שצריך ? יש לי מלא שיספיק לו לכל החיים. האם כדי ולא מורכב לעשות הסבה למנוע (תושבות, חוק)? האם כדי מבחינת כוח ומשקל, (ה2 פעימות קל יותר ומשפיע על המרכב)?
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 3 תגובות
- 933 צפיות
כמעט ונגמר החופש, חלק מהחברים מבלה ביבשת הצפונית, אחרים עם המשפחה. ואנחנו? כרגיל, כאן סביב השולחן. מחליפים רשמים, קובעים תאריכים, בעיקר שמחים ביחד. אלו שמסביב:
הודעה אחרונה מאת מצא, -
נגנבה חיפושית שחורה מודל 1964 מ-פסגת זאב בירושלים. החיפושית בצבע שחור עם כסאות של מאזדה מאוד יחודית עם טמבונים חדשים קשה לפספס אותה בגלל הניקלים החדשים עליה על כל הרכב. בבקשה אם מישהו רואה את החיפושית או רמז או כל דבר על הרכב נא להודיע ל: 052-3288889 או 052-8716957 החיפושית מאוד יקרה לליבי ,ומאוד מיוחדת בגלל השנתון שלה!! מספר רכב 223610 בבקשה מי שרואה אותה או כל דבר עם רמז לרכב שלי בבקשה להתקשר אליי בכל שעה! תודה
הודעה אחרונה מאת jako1234, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום הגיע ליידי קטנוע ישן מאוד מניע ועובד השאלה שלי היא כזו כאדי להשקיע עליו ? ולשפץ אותו לרמה של מוזאון או שאין ביקוש לדברים האלה תודה לעונים מאיפו אפשר להשיג חלקים כאלה קניתי את הקטנוע במחיר גבוהה מאוד http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://videos.videopress.com/MjCYyYnb/1971_moby_x_std.original.jpg&imgrefurl=http://buyvintage1.wordpress.com/page-114-1962-puch-nomad-moped-model-ms-50-vd/&usg=__EwBLrsXK2MNejuS5SiBnKAemEVw=&h=300&w=400&sz=25&hl=iw&start=130&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=bpG2mRT-isNHNM:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dmini%2Bbike%2B1971%2Bitalian%26start%3D126%26um%3D1%26hl%3D…
הודעה אחרונה מאת Avi Yaakov, -
-
בעיה בהתנעה 1 2
מאת Kobizz- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
חג שמח לכל חובבי הרכב ברשותי רכב מסוג סטנדרד אנגלי משנות השלושים. אני לא נתקל בקשיי התנעה כאשר הרכב קר (בבוקר ) , אולם כאשר הרכב חם ולפעמים נכבה (בזמן עצירה או האטה ) אני מתקשה להניעו מחדש עד כדי כך שלעיתים המצבר נחלש ואני מוצא את עצמי בבעיה. שאלתי מה יכולה ליהיות הסיבה ? תודה מראש למשיבים
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בדקתי שלוש פעמים את התאריך, ולא מדובר ב-אחד באפריל! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3961061,00.html שימו לב למפרט, מנוע שתי פעימות הילוכים.... ולי יש את הדבר האמיתי-רן
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
פיקניק ביערות הכרמל יום חמישי חג סוכות 30-09-2010 באופן ספונטני, מתארגנים כמה מחברי מפגשישיצפון לפיקניק ביערות הכרמל שנערוך עם רכבי האספנות , ניפגשים בשעה 08:00 בצומת יגור לכיוון קיבוץ יגור (עם הפנים לכיוון ההר) , ונצא בשיירה לכיוון יערות הכרמל, דרך הכביש המפותל שעולה לעוספיא לפרטים נוספים, הצטרפות, תיאומים נא לפנות אלי 052-2611660 עדי
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום חברים. החל מה 1 לאוקטובר 2010 יתקיים מפגש רכבים שבועי בכרמיאל, לרכבי אספנות, אופנועים ורכבים מיוחדים . (למרות שגם רכבים לא מיוחדים מוזמנים להגיע ולחנות באזור המתאים להם, בחניה מופרדת). המפגש פתוח לכל חובבי הרכב באשר הם, כל עוד לא מתפרעים והורסים לאחרים את הכיף. המפגש יהיה כל יום שישי בין השעות 21:00-16:00 המקום הוא באזור התעשייה, צמוד למכבי האש, המגרש של בן-הרוש ומול המפעל של כתר. השטח הוא פרטי, כך שיהיה שומר בכניסה ולא יאפשר התפרעויות. המגרש יכול להכיל עד 75 רכבים בצורה מסודרת. במקום יהיו שולחנות וכיסאות ותהיה אופציה לקנות שתייה וכיבוד קל. בצמוד למתחם נמצא הבאולינג, עם בית קפה ומסעדה, וחברי המפגש יהנו מ10% הנחה. קבוצות או …
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
בשבע בבוקר כבר הייתי בשער מס' 1 בקרלייל. "early birds" בלשון האמריקאים. מזג האויר היה בסדר, מחר אמור להיות גשום ולהרוס מעט מהחגיגה. כ 800 דונם של תצוגה עם מאות רבות של דוכנים היו חגיגה אמיתית. ניתן לתמונות לדבר.
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לכל אוהבי אופנועי הנורטון ולאוהבי ההפתעות למינהם.
הודעה אחרונה מאת yonico, -
ציפוי ניקל
מאת e_r- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני זוכר שפעם קראתי בפורום תרד על תחליף לתהליך הכימי של ציפוי חלק בניקל. זה היה בחור גרמני שצבע חלקים בספריי והתוצאה הייתה כאילו בוצע להם ציפוי ניקל... מישהו יכול להפנות אותו לתרד הזה? (כמובן שכבר הרצתי חיפוש ואני פשוט לא מוצא). דבר נוסף, תופעת הפיטריות שמופיעות על חלקי ניקל. לא הצלחתי למצוא הסבר ממה הן נובעות והאם אפשר למנוע אותן? וכמובן אם אפשר המלצה למקום שמבצע ציפוי ניקל לחלקים. תודה.
הודעה אחרונה מאת רם מילון, -
- 3 תגובות
- 785 צפיות
שלום לכולם, במרצדס שלי יש לי בעיה עם המצוף..הוא לא מראה לי במדויק את כמות הדלק במיכל. למשל עכשיו המיכל ריק ממש.. והמצוף מראה על חצי כמות. שאלתי אדם מסויים הוא אמר לי שזהו סליל חשמלי או משהו כזה. עכשיו אני שואל האם ניתן לפתוח ולבדוק את העניין? כלומר, לפתוח את המצוף.. ולנקות\להחליף איזה חלק שיעזור לי? תודה רבה ושבת שלום ! גל נעים
הודעה אחרונה מאת galnaim, -
הכל התחיל שהבאתי את האאודי 80 1974 שלי הביתה, גיסי צחי בא ונדבק. הוא התחיל לחפש רנו 12, שהיתה לאביו מוטי כשהיה ילד. בסוף נמצאה (בעזרתו של HFTURBO) המודעה הבאה ביד2 http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=43549 נסענו לכפר סבא וקנינו את הרכב. מזל טוב ובהצלחה לצחי!
הודעה אחרונה מאת CLIPPER159, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
hi After close to 6 months of chasing and negotiating i finally bought the 1955 OSCA mt4 tn le mans. a very special car (1 of 3 ever made) this one was not completed in time for the 1955 le mans and thus was sold to the USA. it has a very special engine. if ppl are interested ill post some history and specification. enjoy the pics elad the car arriving on virgin air cargo to JFK at the mechanics shop (the abarth is prepared for the race on the weekend) the engine - 1500cc twin plug twin magnito with ported and cross flow head. 9.8 :1 compression 150 HP - and all in 1955!! back at the garage at home - the first night alongside…
הודעה אחרונה מאת elads, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 11 אלף צפיות
הטנדר המצורף בזה מודל 79 , בטנדר החדש שלי מודל 2002 זה קיים בקורה הראשית של השאסי בבית הגלגל הימני , זכור לי שגם ישנה אופצייה לרישום מספר על מרכב הרכב , על המנוע אני לא יודע היכן לחפש מדובר במנוע 6 צילינדר טורי ,אשמח לקבל סיוע בנושא תודה לעונים מראש
הודעה אחרונה מאת bosss, -
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
ברוכים הבאים בצל קורתינו, לאבירים הדו"ג מהצפון. לצערי המפלץ עדיין מאושפז, בגלל חוסר המעצורים שלו.... ולכן נדגם שלישיה זוגתי סופי ואנוכי. כל מי שרוצה לנצל ימים אחרונים של קיץ, באווירה ירושלמית טהורה, בירה מיוחדת וסיפורי סוף הקיץ מוזמן! אגב חפשו אותנו גם בפייסבוק-"אספני הרכב הירושלמיים." להתראות במפגש -רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 122 תגובות
- 32.2 אלף צפיות
אירוע חגיגות סיום הקיץ- 24.09.10 האירוע המוטורי המרכזי של מועדון החמש בפארק הלאומי ר"ג- בסימן 25 שנות פעילות במסגרת חגיגות סיום הקיץ ייערך מפגש חברי מועדון החמש ומשפחותיהם בפארק הלאומי ברמת גן, בחוה"מ סוכות, יום ו', 24.09.10, בין השעות 9:00- 14:00. עקב הגבלות שהוטלו עלינו ע"י משטרת ישראל, אנו נאלצים להקפיד על כמה פרטים: הכניסה לשטח האירוע תהיה רק בין השעות 9:00-10:00, לאחר מכן יינעל השער! הכניסה לפארק תתאפשר לרכבי אספנות/קלאסיים שנרשמו מראש לאירוע. לרכבים האחרים לא תתאפשר כניסה לשטח הפארק והם יוכלו לחנות במגרשי החניה הסמוכים לפארק. רכבים המשתתפים באירוע יחנו על פי המקומות שיורו להם המארגנים בשטח. על כל בעל רכב חונה חובה לנתק את המצבר למש…
הודעה אחרונה מאת Avinusha, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 988 צפיות
בזמן שאני שחיפשתי פרוספקט לסובארו שלי ראיתי באיבי פרוספקט על סקודה קופה ומאוד דומה מאחורה ללנציה בטה . למישהו יש מידע על הרכב הזה? http://cgi.ebay.de/PROSPEKT-SKODA-120-130-COUPE-/370436595976?pt=Kataloge_Prospekte&hash=item563fbde108 האמת שלא ידעתי שלסקודה יש עבר מפואר של רכבים .אומנם ברוסית אבל התמונות מענינות http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://ned.ronet.ru/0/1975%2520Skoda%2520110%2520R%2520Coupe.jpg&imgrefurl=http://ned.ronet.ru/0/Autosalon11.htm&usg=__rq0e5bXfI_YHTPOcLkF9smXPB_I=&h=343&w=600&sz=38&hl=iw&start=51&zoom=1&itbs=1&tbnid=cVE-F9Xesa0qNM:&tbnh=77&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3Dskoda%…
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://topcar-ltd.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
הודעה אחרונה מאת רינו, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 10.7 אלף צפיות
מי מכיר שמע יכול לתת לי פרטים לגבי הכלי הנ"ל?? אני מאמין שאין כלים כאלה בארץ חוץ משלי (ולשלי יש מנוע גמור) איזה מנוע (מאיזה אופנוע) מתאים לטרקטורון החדש (ישן) שלי?? למישהו יש מושג?? (הוא גם כלי פוטנציאלי לאספנות - נדיר- ומכוער - לכן הוא אספנות ) yamaha trimoto 175cc / 200cc
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
מישהו יודע אם יש מפגשי מכוניות עתיקות ברודוס?
הודעה אחרונה מאת broadaxe,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 473 אורחים (הצג רשימה מלאה)