Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שחר חלומות נועדו להגשמה, אבל קח בחשבון שהדרך לא קלה!

מכונית שרירים פה בארץ זה סיפור שלא ניגמר, אבל גם סיוט הוא סוג של חלום.

בתקציב שציינת לא תימצא שום דבר שאפילו קרוב לחלום שלך החלום שלך שווה פי עשר ויותר

היינו בסביבות 100000 ש"ח, ולא הוספתי מסביב.

בעוונותיי ראיתי הרבה חלומות מתנפצים על סלעי המציאות הקשה, ורציתי קצת לחסוך ממך!

אבל בלי חלומות לא היינו מגיעים לאן שהיגענו, ואם זה החלום שלך לך עליו בכל הכוח

ושיהיה בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראשית אני מאמין שחלומות מוטרים נועדו להגשמה .

אולם חלומות אלו הם הרבה מעבר לתקציב אשר נקבתה.

ואתן לך גם טיפ קטן ליפני שאתה מקבל עצות מאדון אלקמינו[אבישי]גש וראה את הפרוק האחרון של האלקמינו.:wink:

בהצלחה.

פורסם

תראה רן,

בין אם זה לא יהיה "masul car" או סתם מיני מיינור. העיקר שהיה אספנות

כי אבישי אמר כבר. "אספנות עושים באהבה או שלא עושים ביכלל". אצלנו בבית זו דרך החיים !!

אני כולי צפיות וריגושים ליראות מי תהיה הראשונה שתזקה לשיפוץ :]

פורסם

זה בסדר- גם המינימיינור לא תמצא בסכום שנקבת במצב טוב. אבל- אתה כן יכול למצוא דווקא משהו בסגנון של המוסטנג הזו, אבל לפחות בשלב ההתחלה היא לא תהיה "רכב שרירים"- אבל אם אתה אוהב- אפשר להנות מהאוטו שלא שווה הרבה מבחינת העלות! תאמין לי- מי כמוני יודע!:twisted::wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ראשית אני מאמין שחלומות מוטרים נועדו להגשמה .

אולם חלומות אלו הם הרבה מעבר לתקציב אשר נקבתה.

ואתן לך גם טיפ קטן ליפני שאתה מקבל עצות מאדון אלקמינו[אבישי]גש וראה את הפרוק האחרון של האלקמינו.:wink:

בהצלחה.

אתה קורה בפורום ומבין מי הם החברים שלך.

הדש בורד פורק מחכה שיצא חדש מהמפעל (מעניין של מי) ואז יורכב, שעונים חדשים כבר ניקנו מפיט סטופ.

הכיסא הרגיל פורק במקומו יורכבו 2 בודדים.

הגריל עוד לא פורק אבל נקנו פנסים סטייל שנות ה 70 ויורכבו בעזרתך כמובן. את התהליך נשאיר לשרשור שלי.

לפותח השרשור אתה מוזמן לראות את האל קמינו שלי ולא תתפעל כרגע בטוח.

תסע ברכב והפיוזים שלך אלו שהאמפר נמוך יישרפו.

מה שרציתי להגיד אני קונה יחסית בזול ומשקיע לאט, קודם מכני ולאחר מכן קוסמטי.

לא איכפת לי בתור התחלה איך הרכב נראה אלא איך הוא נוסע. אני חוסך כסף ומתפנה לקוסמטי. (אם זה שהגיב עלי לא מוצא איזה שהוא רכב "מציאה" שכדאי לקנות לא זה המקום לספר על כמה רכבים אני והנשמה הטובה יושבים). ואז הקוסמטיקה נידחית.

נ.ב

יש איזה ביואיק בדרום עים גיר תקול ורוצים מחיר נמוך כדאי שתבדוק. אני אנסה לאתר את המודעה.

פורסם

כתב - elkmino

אתה קורה בפורום ומבין מי הם החברים שלך.

הדש בורד פורק מחכה שיצא חדש מהמפעל (מעניין של מי) ואז יורכב, שעונים חדשים כבר ניקנו מפיט סטופ.

הכיסא הרגיל פורק במקומו יורכבו 2 בודדים.

הגריל עוד לא פורק אבל נקנו פנסים סטייל שנות ה 70 ויורכבו בעזרתך כמובן. את התהליך נשאיר לשרשור שלי.

מישהו כאן ניהיה רגיש קצת צוחקים משחק אותה נעלב.

אתה תקבל את הדשבורד שלך הבטחתי ואקיים.

גם את החזית לפנסים הכפולים תקבל+גריל מתאים. עליי.

חוץ מזה אמרנו אתה מפרק אני מרכיב.

אין טענות כל אחד והמקצוע שלו.

וכמו שאבישי אמר האלקמינו ניראת קקמיקה נוסעת טייארה מניסיון.

פורסם

אנחנו לא רבים.

אנחנו מקניטים אחד את השני אלו בדיחות שזר לא יבין אנחנו בכלל שותפים.

תגיד לנו מה אתה מחליט ונעזור לך. אמריקאית זה הכי טוב ואם זה GM יותר קל לחיות איתה.

• תוכן חדש...