Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ד"ש (ותמונות) מקרלייל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבע בבוקר כבר הייתי בשער מס' 1 בקרלייל. "early birds" בלשון האמריקאים.

מזג האויר היה בסדר, מחר אמור להיות גשום ולהרוס מעט מהחגיגה. כ 800 דונם של תצוגה עם מאות רבות של דוכנים היו חגיגה אמיתית.

ניתן לתמונות לדבר.

IMG_0347.jpg

IMG_0354.jpg

IMG_0355.jpg

IMG_0358.jpg

IMG_0360.jpg

IMG_0361.jpg

IMG_0363.jpg

IMG_0364.jpg

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני כנראה יגיע ביום שבת או ראשון להסתובב גם קצת בתקווה למצוא קצת חלקים לאוטו.

בעיקרון יום ראשון זה היום הכי טוב כי זה היום האחרון ואנשים שהביאו דברים שהם לא מעוניינים להחזיר הביתה מוכנים למכור במחירים מצחיקים או לתת בחינם.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

מדהים, פשוט מדהים.

רק חסר לי הרקע של האוטובוסים מסביב...:wink::lol:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

בוקר טוב וחג שמח

ארוע שמאוד מזכיר את השוק עתיק בארץ.............................

פי מאה בגודל וואו בטח לוקח ימים שלמים לטייל שם והשפע מסנוור את העיניים פשוט,איין דברים כאלו,בעצם יש התמונות מדברות בעד עצמן,אפילו ראיתי בסטודיבייקר הווק 61 כחול בהיר יאמי החלום שלי..............................

תודה על התמונות כל הכבוד תהנו.

עופר בן צבי

• תוכן חדש...