Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ד"ש (ותמונות) מקרלייל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדהים

הטנדר סטודיבייקר מדליק. כמה דורשים עבורו (בלי הבחורה...)?

כללית אני אוהב יותר את האירוע בקרלייל בגלל שהמתחם קטן יותר והאוירה משוחררת יותר.

ייתרון נוסף של קרלייל הוא שהאירוע מתרחש פעמיים בשנה. הפעם הנוספת היא בסביבות פסח..

תהנה!

attachment.php?attachmentid=215527&d=1285816750

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני כנראה יגיע ביום שבת או ראשון להסתובב גם קצת בתקווה למצוא קצת חלקים לאוטו.

בעיקרון יום ראשון זה היום הכי טוב כי זה היום האחרון ואנשים שהביאו דברים שהם לא מעוניינים להחזיר הביתה מוכנים למכור במחירים מצחיקים או לתת בחינם.

דבריך נכונים לעניין חלק מהמוכרים.

אולם, מרבית המוכרים הם בעצם עסקים שאין להם רצון "להפטר מהסחורה" בכל מחיר, ומה שלא יימכר בקרלייל, ינדוד איתם להרשי בשבוע הבא.

שנית, במידה ומחפשים חלקים "מבוקשים" דווקא מי שמקדים להגיע ישים ידו עליהם. (למרות שבד"כ אין אצל האמריקאים "סיפתח".

אני עוזב כאן מחר, (מה לעשות, צריך גם לעבוד) אז כנראה שלא ייצא להפגש אם תגיע. וחוזר להרשי בשבוע הבא.

... ... ...

עוד כמה הגיגים, טיפים ומחשבות לגביי קרלייל למשתמש המתחיל. (בהמשך לדבריו של בני בשרשור הרשי)

- להחנות קרוב. יש המון חניונים מעט רחוקים יותר שמזמינים לחנייה יומית ב 10$. אבל יש חניה קרובה יותר בחינם.

- להביא תיק גב או תרמיל לחלקים.

- נעלי הליכה טובות ונוחות. תפרתי שם כלכך הרבה מיילים. אם זה היה בצבא, כבר הייתי מקבל כומתה בסוף.

- צידה לדרך ושתיה. המחירים בתוך המתחם למזון כמו של בית מרקחת. אפשר כמובן גם לצאת החוצה ולשלם מחירים רגילים.

- לא לקנות שום דבר בסיבוב הראשון. מומלץ מאוד לראות הכל, ורק אז ללכת לקנות. פערי המחירים על אותו חלק הם לפעמים עד פי חמש. מגלים גם חלקים במצב טוב יותר בסיבוב השני.

- לא להאמין לסוחרים. הם לא יודעים הכל. ראיתי מוכר שמנסה למכור ג'יפ ללא טייטל ומשקר לגביי המודל שלו (בזה אני מבין). מוכר אחר ניסה למכור פרסומות ומדריך לנהג כאילו היו בני 50 שנה. הקונה גילה שהוא מרמה בגלל המיקוד שהיה ליד הכתובת. יש מיקוד פחות מ40 שנה בארה"ב.

- להביא מזומן. הרבה, ובשטרות קטנים. קיימות מכונות ATM (כספומטים) אבל העמלה היא שוד לאור היום.

- להשתמש במדריך (תכניה) שמחולקת במקום. יש בה מפה ואינדקס של המציגים לפי שם ולפי נושא. מאוד עוזר.

- בתי מלון מעט רחוקים יותר זולים בהרבה. לדוגמא, מוטל סיקס בקרלייל בימי האירוע 89$ לאדם, ובהאריסבורג, רבע שעה נסיעה אותו מלון יעלה 39$ ללילה. (זה לא עובד הפוך, בזמן ארוע הרשי כל המלונות יהיו יקרים, גם הרחוקים יותר)

- מי שיוצא החוצה לשים דברים ברכב או לאכול. לא לשכוח לקבל חותמת על היד. כניסה פנימה רק עם כרטיס וחותמת.

-אפשר להתמקח.אבל במידה.

- לא לשכוח נושא משקל עודף במזוודות. לפעמים מרוב התלהבות שוכחים שאנו לא במתחם אגד בחולון.

- ברגע שהצגת עצמך כישראלי. אתה מיד הופך לשגריר המדינה. ורק אח"כ חובב רכב בעייני המקומיים. התנהג בהתאם.

פורסם
- ברגע שהצגת עצמך כישראלי. אתה מיד הופך לשגריר המדינה. ורק אח"כ חובב רכב בעייני המקומיים. התנהג בהתאם.

יורם, מדריך חשוב עם סיומת חשובה עוד יותר.

ירוק מקנאה, אולי בשנה הבאה.

פורסם
מדהים

הטנדר סטודיבייקר מדליק. כמה דורשים עבורו (בלי הבחורה...)?

כללית אני אוהב יותר את האירוע בקרלייל בגלל שהמתחם קטן יותר והאוירה משוחררת יותר.

ייתרון נוסף של קרלייל הוא שהאירוע מתרחש פעמיים בשנה. הפעם הנוספת היא בסביבות פסח..

תהנה!

attachment.php?attachmentid=215527&d=1285816750

בני, מה אתה עושה ער בשעה כזו?

הגדלתי את התמונה.

המחיר המבוקש 3,200$ ומתחת בקטן הוא הוסיף OBO.

משמע, Or Best Offer. במילים אחרות הוא פתוח למו"מ. בשפתנו היו קוראים לזה "גמיש".

IMG_0397 - Copy.JPG

פורסם

שוקה

חוויה אמיתית , אחרי שנים של ביקורים באוקשיינים באורבורן אינדיאנה , אין מילים .

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם

בעיקר אנגליות שהיו נפוצות בזמנו בארה"ב כמו אמ. ג'י ו...רולס רויס וגם מרצדס וחיפושית/טרנספורטר.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
דבריך נכונים לעניין חלק מהמוכרים.

אולם, מרבית המוכרים הם בעצם עסקים שאין להם רצון "להפטר מהסחורה" בכל מחיר, ומה שלא יימכר בקרלייל, ינדוד איתם להרשי בשבוע הבא.

שנית, במידה ומחפשים חלקים "מבוקשים" דווקא מי שמקדים להגיע ישים ידו עליהם. (למרות שבד"כ אין אצל האמריקאים "סיפתח".

אני עוזב כאן מחר, (מה לעשות, צריך גם לעבוד) אז כנראה שלא ייצא להפגש אם תגיע. וחוזר להרשי בשבוע הבא.

הייתי מסכים איתך אלמלי היה לי ניסיון רע משנה שעברה שחשבתי כמוך שאם אני לא מוצא בקרלייל אני ימצא בהרשי.

מה שקרה בפועל ש80 אחוז מהאנשים והדברים שמגיעים לקרלייל (לא הסוחרים הגדולים) ממש לא ממשיכים להרשי כיוון שזה סוג מכוניות שונה לחלוטין והקהל הוא אחר ככה שמה שלא קניתי בקרלייל פשוט פיספסתי כי לא היה להשיג בהרשי.

בנוסף בקרלייל שנה שעברה הצלחתי להוריד אנשים למחירי זנות לקראת סוף היום כי חלקם באמת רצו להפטר מחלקים.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
הייתי מסכים איתך אלמלי היה לי ניסיון רע משנה שעברה שחשבתי כמוך שאם אני לא מוצא בקרלייל אני ימצא בהרשי.

מה שקרה בפועל ש80 אחוז מהאנשים והדברים שמגיעים לקרלייל (לא הסוחרים הגדולים) ממש לא ממשיכים להרשי כיוון שזה סוג מכוניות שונה לחלוטין והקהל הוא אחר ככה שמה שלא קניתי בקרלייל פשוט פיספסתי כי לא היה להשיג בהרשי.

בנוסף בקרלייל שנה שעברה הצלחתי להוריד אנשים למחירי זנות לקראת סוף היום כי חלקם באמת רצו להפטר מחלקים.

אין חכם כבעל נסיון, אז כנראה שהצדק עימך.

היומיים הגשומים מאוד האחרונים הבריחו כמעט לחלוטין את מרבית המבקרים ולכן צפוי בום גדול מחר ומחרתיים עם ההתבהרות במזג האויר.

• תוכן חדש...