Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מציע שתקפוץ לביקור בוואדי ג'וז לבדוק ואולי להשאיר תמונה ותיאור הרכב במחסומים של מזרח העיר (עטרות, חיזמה, נוקדים, מעלה אדומים וכו').

גם אני אפתח עיניים.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם
היי

במידה ויש לך חשד שהיא באיזור מסויים

ולא פשוט להסתובב שם

אשמח להגיע לבוא לעזור מהאויר

בכמה צילומי אויר גבוהים אתה מכסה שטח ענק שרגלית יקח לך שעות לבדוק

GUY

כל הכבוד !!

זאת יוזמה מבורכת ולדעתי פותח השרשור צריך לקפוץ על ההצעה !

אני חושב שזו האופציה היעילה ביותר.

גאוני.

בהצלחה.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

יש תמונה שלה בתחילת השרשור, בדף הקודם!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני אפתח עין באזור מעלה אדומים

הודעתי לחבר שמשרת במג"ב במחסום מעלה אדומים על הרכב, הוא קיבל תיאור+מספר רכב.

הייתי מציע לך לצאת לחיפוש עם כמה מכוניות ונשקים בואדי ג'וז, עזריה וכפרים שנחשבים יחסית לשקטים.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

נסה לפרסם בעיתון נפוץ. לי זה עזר בשעתו.

אני יודע שערב חג ואין סיכוי למחר אבל אולי תנסה באתר וואלה או Yנט.

מקווה שתמצא את הרכב.

בדך כלל אם לא התקשרו איתך אז זה לא גנב מקצועי לכן או ילדים שרצו סיבוב, לכן ברר אצל החברה בשכונה מה הם יודעים או משפץ חיפושית שצריך חלקים ואז זה קשה יותר.

שלמה דן גדרון

פורסם

מקווה מאוד שתצמא אותה במהרה!

אפקח עיניים סביב.

פירסמתי גם בפייסבוק עם התמונה, אולי מישהו ימצא...

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

תודה לכולם על כל העזרה והאיחולים

הרכב הזה שייך לחבר הכי טוב שלי -עידן

הוא קנה את החיפושית אחרי שראה אותי עם החיפושית שלי ורצה גם אחת

הוא שיפץ אותה , פירק אותה , קנה לה חלקים מכל הארץ

שברנו את הראש, הידיים וכל הזמן רק רצינו איך שהחיפושית תיהיה במצב המושלם שאתם רואים בתמונה

היינו כבר בכל הכפרים האזורים, גם בשעפט ובית חנינא.

הפצנו תמונות במחסומים

העצוב שמייד שהרכב נגנב התקשרנו למוקד 100.

ביקשנו שיודיעו למחסומים כי הרכב מאוד נדיר וקשה להתעלם ממנו.

פעמיים ביקשנו ממוקד 100

עוד פעם בתחנת המשטרה בנווה יעקוב ביקשנו שיעבירו את הדברים למחסומים באזור צפון ירושלים

כאשר הגענו אחרי ההגשת תלונה למחסומים, אף מחסום לא שמע על שום חיפושית גנובה ולא הגיע למחסומים שום מידע על הרכב

לא יודע למה אבל זה מאוד עצוב לי שהתחננו למשטרה שיעשו את הדבר הקטן הזה לפני שהרכב יעבור את המחסום

GUY תודה על העזרה שלך, אני יעביר את הדברם לבעל הרכב נראה מה הוא ירצה, אולי ברשותך נוכל לשכור את שרותייך

עצוב לי שהרכב בעל שנתון מאוד מאוד נמוך ומאוד מויחד והגיע למצב הנ"ל לאחר שהגיעו חלקים מכל קצוות עולם

הבאנו לו חלקים בתיקים מכל טיול ולא משנה באיזה ארץ

הכב עמד עד יום ראשון האחרון בקיבוץ בצפון הארץ רחוק מאוד מעיניים של אנשים ושם נשמר בגינה של אחיו של חבר שלי ושימוש אותו בנסיעה יום יומית ללימודים

יום ראשון אחרי שנה וחצי שהרכב לא הייה בירושלים והוחזר חזרה לחבר שלי מאחיו שסיים להשתמש ברכב וזה הייה יומו האחרון

הרכב בילה את היום הראשון בירושלים וכבר נגנב.

הוא לא עמד מעולם במעלה אדומים לבחור ששאל..

לא הייה למכירה ובעל הרכב שזה החבר הכי טוב שלי, אני וכל המשפחה שלו לא הייה אף אחד שהייה מוכן להפרד מהרכב גם ב100 אלף שקל

הרכב הזה עקב השנתון , ההשקעה והסמליות שלו והייחודיות שלו הייה כילד של המשפחה ועצוב לי לראות משפחה שלמה פשוט באבל כבד על הרכב

כולנו שבורים ולא יודעים מה לעשות.

זה לא הרכב שלי שאני יודע שאני צריך למגן אותו בגלל הקרבה של צפון ירושלים לשטחים של הבני דודים

אני יודע שזה הייה חוסר תשומת לב במיגון (והייה מיגון ברכב שלא הייה "פעיל" בזמן הזה)

פשוט חוסר תשומת לב של שניה והרכב הלך.

תודה לכל מי שעוזר ומנסה לעזור אני מאוד מעריך את זה ואפילו מבטיח תמורה או כל דבר בשביל הרכב הזה.

כל מה שאני רוצה זה להחזיר חיוך לחברי שלי על הפנים ולמחוק את תחושת האבל הנוראית ששוררת על הבית שלו !!!

תודה לכולם

ישי

שוב טלפון אם יש שביב מידע

052-3288889

או

052-8716957

פורסם

אם זה מנחם אותך- שום מיגון לא היה עוזר לך, לפי איך שזה נראה- האוטו גנבו מקצוענים שידעו בדיוק מה הם עושים. עצוב- אבל ככה זה. לחבר גנבו לפני כמה שנים במוו טורינג נדירה מאד- כאשר השאיר אותה בת"א ליד איזה מועדון- ועד היום לא מצאו אותה! ילדים ללא ספק הגנבים לא היו...:cry::?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אם זה מנחם אותך- שום מיגון לא היה עוזר לך, לפי איך שזה נראה- האוטו גנבו מקצוענים שידעו בדיוק מה הם עושים. עצוב- אבל ככה זה. לחבר גנבו לפני כמה שנים במוו טורינג נדירה מאד- כאשר השאיר אותה בת"א ליד איזה מועדון- ועד היום לא מצאו אותה! ילדים ללא ספק הגנבים לא היו...:cry::?

גיא,

הרכב עמד כשנה וחצי בצפון בקיבוץ

הוא הגיע לירשולים 3 שעות לפני הגניבה

אין סיכוי שהדבר הייה מתוכנן.

לדעתי זאת גניבה מקרית כי הרכב מאוד "קורץ" ומאוד יפה שאין אדם שעובר ליד הרכב שלא מסתכל עליו

הניקלים, הצבע החדש והטמבונים מאוד מושכים את העין.

הטעות שהוא לא הייה מוגן באותו יום בגלל שטות!!

פשוט חוסר תשומת לב של אחיו של בעל הרכב.

לי זה קשה מאוד כי הרכב הזה עבר הרבה תחת הידיים שלי, אני הבאתי אותו הביתה כאשר נרכב והייתי הראשון לנהוג עליו

מי שהלך לסגור את העיסקה על החיפושת 64 זה הייה אבא שלי שידע שזאת מציאה.

הרכב הזה פשוט כמו ילד במשפחה שקיבל הכל ופשוט נעלם מתחת לאף.

אני כל כך רוצה להחזיר את הרכב הזה...

פורסם
ישי

קח כמה חברה רצוי שיהיה איזה נישקון קטן וצא לסיבוב וטיול כפרי אצלך בסביבה, רב הסיכויים שהיא שם

אני הודעתי לחברה שלי-רן

רן, תודה רבה על העזרה.

עשינו סיבובים בכל אזור השטחים בצפון העיר וכלום לא הביא למשהו

דיברנו עם המשטרה, צבא.. אין חדשות..

רן, אני מוכן בכל דרך וכל האמצאים כשרים להחזיר את הרכב הזה הביתה.

אלימות, שוחד, כלא .. לא יודע מה.

אני רוצה את הרכב הזה בבית!!

דרך אגב מה הסיפור של החיפושית.

היא הייתה לפני 3 שנים אצל דני הספר מקרית יובל שהיו לו 2 חיפושיות

את ה64 ועוד 72.

חודש אחרי שמכר לנו את ה64 , אז ה72 גנבו לו אותה.

בדיוק 3 שנים אחרי גם ה64 נגנב.

לא סתם אנטולי כל שיחה אומר לי למגן את הרכב.

הוא אמר את זה גם לחבר שלי, עידן בעל הרכב.

הבעיה שהיא נגנבה לאח שלו שהעצלות עלתה לנו ביוקר.

פורסם
גיא,

אין סיכוי שהדבר הייה מתוכנן.

לדעתי זאת גניבה מקרית כי הרכב מאוד "קורץ" ומאוד יפה .

הרכב הזה פשוט כמו ילד במשפחה שקיבל הכל ופשוט נעלם מתחת לאף.

אני כל כך רוצה להחזיר את הרכב הזה...

..

רן, אני מוכן בכל דרך וכל האמצאים כשרים להחזיר את הרכב הזה הביתה.

אלימות, שוחד, כלא .. לא יודע מה.

הגנב בוחר לו את טרפו בד"כ במקריות לפעמים מקבל הזמנה לרכב ספציפי לפעמים לסוג מסויים.

יש להניח ששלך נגנב באקראי, כי יש לו שוק במקום אליו הוליך אותו הגנב.

ייתכן בסבירות נמוכה כי תקבלו טלפון לעיסקת חליפין.

קצת נסחפת עם המשפט המוכחל למרות שאני מבין את הכאב

והמשפט באדום נו טוב האמצעים האלה לא כשרים.

מקווה שתמצאו את הרכב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...