Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בהתנעה

Kobizz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מנוסה במנועים מהשנים האילו אבל גם להם קיימת מערכת הצתה :-P

לדעתי ההצתה מוקדמת מידי.

בהצלחה

ישי

שהמשאבה מתחממת יותר מידי ונוצר בה "כיס אויר" .

בדוק האם צריכה להיות הגבהת אוקולון בין הבלוק לבין המשאבה.

הגבהה זו של כ- 10 מ"מ מהווה בידוד חום.

אולי זה מצריך משאבה עם לשונית הפעלה מכנית ארוכה יותר.

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
המצערת במערכת צ'וק אוטומטי כאשר המנוע קר צריכה ליהיות סגורה.כנראה שמכאן נובעת הבעיה של התנעה קשה שהמנוע קר.

חן.[אני חושב שניתן לכוון את פתיחת התריס עי"בורג כוונון].

שלום רב !

בנוסף לחוסר תפקוד של מצערת הצוק הנשארת פתוחה, כפי שהגיב ובצדק הבחור מעלי, קח בחשבון אפשרות של התאיידות דלק, בקרבורטור שמפלס הדלק מתרוקן בו, בתדירות התנעה של פעם ב10 ימים.

משאבת דלק חשמלית היתה מונעת תופעה זאת, אך פוגעת באותנטיות, לכן אמליץ לטפל בצוק, שיקצר את הזמן ההתנעה," שתגרום ליניקת דלק מהירה יותר ממשאבת הדלק.

בנוסף מומלץ לבדוק, אפשרות של צנרת דלק מגומי יבשה ומחוררת, הגורמת לשאיבה חלקית של הדלק, בגלל שאיבת אוויר, ולהתאיידות דלק בצנרת ברכב עומד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
חג שמח לכל חובבי הרכב

ברשותי רכב מסוג סטנדרד אנגלי משנות השלושים. אני לא נתקל בקשיי התנעה כאשר הרכב קר (בבוקר ) , אולם כאשר הרכב חם ולפעמים נכבה (בזמן עצירה או האטה ) אני מתקשה להניעו מחדש עד כדי כך שלעיתים המצבר נחלש ואני מוצא את עצמי בבעיה.

שאלתי מה יכולה ליהיות הסיבה ?

תודה מראש למשיבים

שלום רב !

התנעה קשה במנוע חם דווקא, מעידה על קרבורטור מציף, ולא מכוון הגורם לכבוי המנוע בעת עצירה.

להתנעה קלה בבוקר תערובת עשירה, לא מפריעה, אך גורמת לפיוח הפלגים, ומקשה על התנעה במנוע חם, ותקשה בעתיד, גם על התנעה במנוע קר.

תמונה של תא המנוע עם התמקדות על סוג הקרבורטור המורכב בו, באם הוא סטנדרטי מוכר, ובעל אפשרות להשיג לו קיט שיפוץ, תוכל לעזור לאבחן ולאפשרות לטפל בקרבורטור, באם הקרבורטור אכן זקוק ליד מלטפת של מקצוען בתחום.

נא צלם את תא המנוע, עם התמקדות על הקרבורטור מכל זווית אפשרית.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...