רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! לאחר שהות של מספר שנים שבתי ארצה לפני כמה חושים ובסביבת מגוריי בתל אביב הייתה מסתובבת לה פג'ו כזאת לבנה עם גג שחור עם בחור די צעיר בפנים אבל הבנתי שהיא כבר לא אצלו לאחר שהתבוננתי בתמונות מהמפגש אתמול ראיתי אחת אחרת משגעת האם מישהוא מכיר אותה? למי היא שייכת? פשוט אוהב את הצורה של הרכב הזה לטעמי הוא מאוד מיוחד והייתי רוצה אחת כזאת או לרכוש בארץ או להביא מחו"ל תודה לעונים סמי
הודעה אחרונה מאת old but clasic, -
לילנד 1976
מאת zvika52- 3 תגובות
- 917 צפיות
מיאמר שלילנד זו משאית???????????? http://cgi.ebay.de/LEYLAND-NORTAN-Roadster-Cabriolet-Oldtimer-/250701568529?pt=Automobile&hash=item3a5efa5a11
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב! לאחר חיפוש שלא מצאתי בו את תשובותיי יש לי מספר שאלות: אני בתהליך של שיפוץ בלייזר 90 (לא אספנות אבל...) וישנה רשימה ארוכה של חלקים שאני מעוניין לקנות בחו"ל אז להלן השאלות - האם ישנה הגבלה על כמות הפריטים, לצורך העיניין קטנים ארוזים בחבילה אחת, שמותר לי לייבא בבת אחת? - שמעתי שישנם חלקי חילוף שדורשים אישורים על מנת שיעברו במכס, כגון ציריות. האם זה נכון? אם כן איזה חלקים מחוייבים באישור? בתודה מראש לעונים, ירין.
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
חברים, שאלה.. האם בפורד אסקורט דור ראשון, בפנסים הראשיים, היה אור חניה ? תודה וערב טוב.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
כפי שפורסם בידיעות :"התעשיין אפרים אילין הלך לעולמו בגיל 98 "
הודעה אחרונה מאת yehuda-k, -
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לידיעה , http://www.bizportal.co.il/shukhahon/autobiznews02.shtml?mid=25808 נקווה שלא יחמירו עם בדיקות העשן לרכבים עתיקים - אספנות . רוצו לטסט לפני 1 באוקטובר . דרור .
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
התארגנות שיירה מהצפון דרך יקנעם וזכרון לאירוע סוכות ברמת גן ב- 24/9/2010 ביום שישי בשעה 07:30 בצומת יגור לכיוון יוקנעם, מסלול:- מצומת יגור דרך ואדי מילק וזכרון לכביש החוף, תאום רשימת המשתתפים בשיירה להתקשר לעדי 050-8920894/052-2611660 בברכה, סעו בזהירות, "נהג נכון-סע בטוח" חג סוכות שמח, עדי ואמוץ
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
הגופה של החלוץ 1 2
מאת Benni Haspel-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שימו לב איך התמודדה השפה העברית עם חלקי המכונית. כל רעיונאי פינטז והמציא... המודעה היא משנת 1929 והועברה אלי על ידי ידיד יקר. תודה, יורם.
הודעה אחרונה מאת יואב שוהם, -
-
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ביום שישי בבוקר נפגש בתחנת הדלק ביציאה מקרית חיים לפני הום סנטר , פז בשעה 07:30 נסיעה דרך כביש החוף . עצירה למתיחת איברים בחבצלת השרון כרגע נהיה : חיים - מוריס 8 , דרור - מוריס 10 אריה - מרצדס מי מצטרף אלינו ? ניתן לתאם: דרור , 054-4931364 להת. בשישי
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 1 תגובות
- 832 צפיות
שלום לכולם וחג שמח. מסתבר שיש גם חלקי פלסטיק שדורשים התייחסות... מבקש המלצות (מניסיון) למקומות המתמחים בשיפוץ פלסטיקים, כמו לוח מחוונים וכדומה. תודה מראש לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ככה סתם במקרה, בעת ביקור בבודפשט, נפלנו על פסטיבל רכבות הקיטור המרכז אירופאי העשירי. צריך לראות כדי להאמין: משהו כמו עשרים (!) קטרי קיטור פעילים, התנשפו ובאו מכל מדינות מרכז אירופה, ליומיים של עשן ושריקות. באירוע היו תחרויות שונות, כגון תחרות מיאוץ, תחרות מאה מטר בעיניים קשורות, הצלת עלמה במצוקה ותחרות מיאוץ עם בירה המונחת על הקטר. הקטרים שלא התחרו באותו הרגע רתחו להם בחניה. אין מתג OFF, אין ברז שאפשר לסגור וללכת לדוכן הבירה. מדובר על מכונות מעידן בו החשמל היה מעין תוספת נחמדה שהחליפה את פנסי הגז, לא יותר. אין גם בידוד או אביזרי נוחות משום סוג שהוא. כשאני אומר "רתחו", אני ממש מתכוון לכך: טיפוס לתא הנהג משול לכניסה למפעל פלדה, וזה כאשר הטמפ' בחוץ עמדה…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אבן קטנה שפגעה בחלון הקדמי,גרמה למין קילוף בגודל של ציפורן. יש אפשרות לתיקון,או שרק החלפת השימשה באה בחשבון? יש להדגיש שאין זה סדק ולכן לא ימשיך לגדול. תודה מראש למשיבים.
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם! קצת נעלמנו בתקופה האחרונה אבל אנחנו שמחים לבשר על תחילתו של פרוייקט חדש-וספה ראלי. פרטים יגיעו בהמשך,בינתיים טעימה קטנה: חג שמח, משפחת יריב.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 6 תגובות
- 947 צפיות
שלום לכולם וחג שמח אני כותב פה בגלל שאני יודע שיש פה לאנשים נסיון עם קניות באתר EBAY. קניתי מאתר EBAY איזה מגן פלסטיק בצבע ניקל למכסה תא המטען של הקיה שלי,אחרי המתנה של 40 יום הגיע היום החלק כשהוא שבור. מה אני עושה במקרה זה? אני אמור להחזיר את החלק לשולח? ומי משלם על המשלוח? תודה יוסי
הודעה אחרונה מאת yosi277, -
- 1 תגובות
- 773 צפיות
שלום. נזדמן לי לבקר בתערוכת אוטומכניקה בפרנקפורט (חוויה מפוקפקת...), ובשלל המציגים משכה את תשומת ליבי חברה שלמיטב הבנתי עוסקת בחלפים כאלה, כאשר הכוונה בעיקר לחלפי חשמל: דינמו, אלטרנטורים, מתנעים וכו', אבל גם משאבות שמן ועוד הרבה. מה שלי קפץ לעין היו הבקליות של המאותתים לחיפושית. יש רק בעיה אחת - האתר בספרדית... אבל אני די בטוח שאם תפנו באנגלית או ביידיש, יהיה שם מי שיענה לכם: www.birkson.com.br בהצלחה.
הודעה אחרונה מאת gabyglazer, -
זיהוי אופנוע
מאת asaf572- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מי מזהה?
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אני ואבא שלי קנינו אוטו פורד טאונוס סטיישן שנת 64 ב500 ש"ח זה הפרוייקט הראשון שלנו והחלטנו שאנחנו רוצים לשפץ את האוטו ( מן הסתם) תמונות שלו: האוטו יחסית במצב שמור מאוד (ככה נראה לי.. אני לא מבין גדול).. בעל האוטו לשעבר הוא בעל מוסך.. שאמר שלפני 6 שנים האוטו נכנס למוסך במצב נסיעה (היה שייך לבעל המוסך) ופשוט הוא קנה אוטו חדש לאוטו יש הכל חוץ ממצבר דבר ראשון- אשמח לקבל תגובות ואת דעתך (גם אם היא לא טובה) בעניין דבר שני- אני מחפש את הספר של האוטו הזה.. אם מישהו יודע איפה יש. או איך להשיג.. נא לרשום לי בהודעת פרטית (תודה מראש!) דבר שלישי- אשמח לקבל המלצות (מאחר וזה הפרוייקט הראשון שלנו) בקשר לשיפוץ האוטו מאנשים שמבינים וכבר עשו זאת בעבר תודה ש…
הודעה אחרונה מאת עדי ש, -
-
חידת זיהוי
מאת asaf572- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מי מזהה את האופנוע (שעבר שידרוג משמעותי) שמופיע בתמונה?
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי מרצדס 250 6 צילי' הזרקה מכנית שנת 72. לפני כמה ימים ניתקתי את הצינורית שיוצאת מהדיס' ולא הרגשתי משיכת ואקום ממנה. הרכב נוסע ומגיב מצוין. האם המצב צריך להיות ככה או שאמור להיות ואקום מהצינורית? תודה למגיבים, מיכאל
הודעה אחרונה מאת JEP, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אתמול בחדשות ערוץ 2 נראתה מרפסת נופלת מבית ברמת גן וצולם מרואיין בתוך חנות לדגמי מכוניות לאחר שבמצלמות שלו נקלט האירוע. מישהו יודע את כתובת החנות?
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
- 4 תגובות
- 934 צפיות
קיבלתי את הלינק ממישהו מארהב ייתכן וחלק מכירים אותו. לי הוא חדש בכל אופן http://www.mamotorworks.com/
הודעה אחרונה מאת sanfan, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
בתקופה האחרונה אנחנו עדים לפרסומות רבות בהם משלבים רכבי אספנות בפרסומות למוצרים ישראלים. הפעם ניתן לראות את קטורזה עומד על רכב בכניסה לחניון. האם זיהיתי נכון שמדובר ב volvo סטיישן? שייכת למישהו מכאן? QvayWhDDdNQ דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. ל'
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מעונין לקנות פנסי איתות על הקנף הקדמי- 4 י"ח ומחפש מקום לקנות מנורת 2 מגעיים סליל 1 עבור מנורה פנמית של רכב או מנורה קומפלט עגולה פנימית של דואג
הודעה אחרונה מאת רינו, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
עזרה בבקשה. המספר: 108XXX הרכב מסחרי אם זה משנה משהו. להערכתי שנת 60-62, אשמח ליתר דיוק. תודה
הודעה אחרונה מאת izikh, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למי שלא יודע, איגור (לשעבר "רון קאר") פתח עם אנדרי סדנה לעבודות רפדות בעיקר לרכבי אספנות ברחוב הבנאי 29 בחולון. עשו לי עבודה מדהימה במחיר שוה לכל נפש.
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מעונין להכנס לתחום האספנות, אני חדש מאוד ואין לי שם ידע קודם במכונאות. מאז ומתמיד חלמתי להיות בעלים של מיני ועכשיו נפלה לידי הזדמנות לרכישת מיני שנת 79. האם אסתבך עם זמינות חלקים? האם כדאי להכנס לעסק עם רכב משופץ או לקחת על עצמי את פרויקט השיפוץ? אין כמו לשפץ לבד, אני יודע אבל חייבים להיות גם מציאותיים-זה לא פשוט בכלל. זמן ללימוד תמיד אפשר למצוא ולהתחיל את השיפוץ גם תמיד אפשר, השאלה היא אם הוא יסתיים מתישהו... אשמח לדעתכם בנושא
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מתוך האתר של מרחב תל אביב של המשטרה http://telaviv.police.gov.il/dover/history/doc/mador3.pdf
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ברשותי רכב אספנות שברשיון כתוב לו בצבע : "לבן" , החלפתי את הצבע לשחור האם אני חייב להחליף גם ברשיון? אם כן - איך עושים זאת? במידה ואני נוהג ברכב ללא שינוי צבע ברשיון - האם זה קנס? הערה? הורדה מהכביש?
הודעה אחרונה מאת freshreef, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=lkqz3lpUBp0&feature=related
הודעה אחרונה מאת angain, -
היה קשה, מפרך, גשם, בוץ, החלקות מטורפות ושיכרון חושים. פרטים וסרטונים בהמשך. מקום שלישי בקטגוריה וגביע נוסף על הערכה (Honor Award) על כך שלא גרמני מגיע בין החמישה הראשונים. תודה ליבואן דנלופ ישראל וליובל מלמד על העזרה הרבה.
הודעה אחרונה מאת Sharki,
-
מי מחובר 5 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 385 אורחים (הצג רשימה מלאה)