Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי צבע ברכב אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב אספנות שברשיון כתוב לו בצבע : "לבן" , החלפתי את הצבע לשחור

האם אני חייב להחליף גם ברשיון? אם כן - איך עושים זאת?

במידה ואני נוהג ברכב ללא שינוי צבע ברשיון - האם זה קנס? הערה? הורדה מהכביש?

פורסם
ברשותי רכב אספנות שברשיון כתוב לו בצבע : "לבן" , החלפתי את הצבע לשחור

האם אני חייב להחליף גם ברשיון? אם כן - איך עושים זאת? תאורטית- חייב. איך עושים- או שהולכים למשרד הרישוי ומבקשים, או שפשוט בטסט הקרוב הם בעצמם שמים לב, ורושמים לך את זה.

במידה ואני נוהג ברכב ללא שינוי צבע ברשיון - האם זה קנס? הערה? הורדה מהכביש? -שוב, תאורטית- יכול להיות. מעשית- שנים נסעתי בכל רכבי האספנות שלי עם צבע שונה הרשום ברישיון- עוד לפני שקניתי אותם, בחיים אף אחד לא אמר כלום בכל הבדיקות שעשו בדרך. כמובן /בכל טסט הם "הכשילו" אותי על הצבע- וכל פעם מליתי את הטפסים לשינוי- ומעולם זה לא התעדכן! אלא מה- האירוניה הייתה שברישיון האחרון שלקחתי לקאפרי, כשהייתי עם הקונה בדרך לדואר- לפתע גיליתי שהצבע רשום נכון!!! וזה היה כבר אחרי כמה שנים שלא עשיתי לו טסט!

עניתי לך בכחול...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...