Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין להכנס לתחום האספנות, אני חדש מאוד ואין לי שם ידע קודם במכונאות.

מאז ומתמיד חלמתי להיות בעלים של מיני ועכשיו נפלה לידי הזדמנות לרכישת מיני שנת 79. האם אסתבך עם זמינות חלקים? האם כדאי להכנס לעסק עם רכב משופץ או לקחת על עצמי את פרויקט השיפוץ?

אין כמו לשפץ לבד, אני יודע אבל חייבים להיות גם מציאותיים-זה לא פשוט בכלל. זמן ללימוד תמיד אפשר למצוא ולהתחיל את השיפוץ גם תמיד אפשר, השאלה היא אם הוא יסתיים מתישהו...

אשמח לדעתכם בנושא

פורסם

חלקים למיני ניתם למצוא בקלות, בחו"ל.

לקבל אותם בארץ, לוקח קצת זמן, ואתה יכול להתקע עם רכב מושבת כחודש ואף יותר.

ככלל, רכב משופץ יהיה זול יותר מלשפץ, אך אין לדעת איך שופץ הרכב המשופץ, ויש כאלה שנהנים מהדרך יותר.

בהצלחה.

משכנתא זה קל

פורסם

היא במצב נסיעה? ספר.. דבר.. מה גודל ההשקעה שצריך בה?

ההגבלה המהותית על רכב שרשום כאספנות - 7.00-9.00 איסור נסיעה

*טסט פעם בשנה

**ביטוח חובה מוזל 500-600 ש"ח

פורסם
היא במצב נסיעה? ספר.. דבר.. מה גודל ההשקעה שצריך בה?

ההגבלה המהותית על רכב שרשום כאספנות - 7.00-9.00 איסור נסיעה

*טסט פעם בשנה

**ביטוח חובה מוזל 500-600 ש"ח

הרכב במצב נסיעה, יש לו מצבר חדש וטסט.

אין לי מושג מה צריך להשקיע בה, כמו שרשמתי בהודעה הראשונה - אני לא מבין הרבה בתחום.

האם יש אפשרות לא לרשום את הרכב באספנות?

• תוכן חדש...