רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
להלן קישור לסקר מעניין בפורומים של מגזין קלאסיק קארס הבריטי, תחת הכותרת: Is it okay to modify classic cars? שאלה שעולה גם כאן שוב ושוב, האם לשפץ מכונית למקור? האם ניתן לשכלל ולשפר תוך שמירה על מראה מקורי? האם לעשות מה שבא לנו כי היא בעצם... שלנו? לדיון שם יש קרוב ל-13,000 צפיות ועם זאת מספר קטן של מגיבים... פוחדים להגיד מה הם חושבים? ומה אתכם? מה אתם חושבים? להלן האפשרויות, כפי שמוצגות שם, לבחירתכם: 1. לשמור עליה 100% מקורית 2. לשמור על המראה ומאפייני הנהיגה המקוריים אך לשפר את האמינות והבטיחות 3. לשמור על המראה המקורי אך לשפר את מאפייי הנהיגה (מנוע? מתלים? היגוי? ל.ב.) 4. עשו מה שבא לכם, בכל זאת, זו המכונית שלכם. קדימה, להצבי…
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
לחובבי NSU
מאת asaf572- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 725 צפיות
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=134254400&pageNumber=9
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
כן, כן בסוף היא שלי :lol: סיפור ארוך ולא פשוט עד שעברה על שמי לפני כחודש, נכון להיום לאחר המון עבודה הבאתי אותה למצב נסיעה. טסט אני אעשה בינואר הקרוב באותו יום שאהפוך אותה לסטאטוס אספנות. באותה הזדמנות אודה לייעוץ לגבי תקלה ברכב שלא הצלחתי להתגבר עליה - נושא העברת הילוכים. חלק מההילוכים לא משתלבים. גיליתי שחסרה גומיה מיוחדת שתוספת את הידית הילוכים למוט עם גולת מתכת, איתרתי גומיה מקורית ובמאמצים ולחץ הכנסתי אותה למקום ( ככה זה אמור להיות ), אולם לאחר מספר שילובי הילוכים הגומיה קופצת ממקומה ונופלת ארצה אז תודה לכל סיוע טכני בנושא מכולם וכמובן ממי שמכיר את הפיאטים הישנים.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 829 צפיות
יש מפגש של מועדון החמש הביד אליהו מחר ? אם כן באיזה שעה ?
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם ידוע מה קרה לאתר?
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הבעיה היחידה, הכתבה דוברת צרפתית. המכוניות, הצילום המדהים, סאונד המנועים, הכבישים...בא לכם להכנס לתוך המחשב ולהיות שם, מאחורי ההגה ואם מישהו ירצה לתרגם לנו בקצרה את שנאמר, יבוא על הברכה. http://www.youtube.com/watch?v=AFx4wOrdIqM&feature=related
הודעה אחרונה מאת mister v, -
אחרי שצפיתי בתוכנית שבה צוות TOPGEER עלה בראשי רעיון מכיוון שלנו אין את התקציבים של ההפקה אז אפשר לעשות משהו צנוע יותר: שביל חוצה ישראל עם פיאג'ו SI מי מצטרף?
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 0 תגובות
- 945 צפיות
אני וסטילסטית בונים קונספט של צילום לתיק עבודות שנדרש רכב שנות השישים עם גג פתוח. אם מישהו שיש לו רכב ומעונין לטובת סט תמונות אזי אני הכתובת אילן פורת צלם
הודעה אחרונה מאת iporat, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, המיני (61) צריכה משאבות בלמים חדשות. היה לי נסיון (יקר) עם ייבוא חלפים מחו"ל, מישהו יכול להמליץ על אלטרנטיבה?
הודעה אחרונה מאת YONA777, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בוקר טוב כאשר אני מתניע את הרכב יש רעשים מאוד מאוד חזקים מכיוון הסטרטר 1. זה רק הסטרטר? 2. האם זו שחיקה של השיניים בין ה Flywheel לסטרטר? הרכב הוא מסוג שברולט קפריס 88 בכבוד
הודעה אחרונה מאת אדם1969, -
- 1 תגובות
- 783 צפיות
מחפש פלטינות לסופי, ווספה ספרינט 1969 למי ששכח נאמר לי שאצלו יש, אבל פרט לשם זאדה אני לא יודע עליו כלום... אשמח לשמוע אם משהו מכיר-תודה-רן
הודעה אחרונה מאת moriseven, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://news.walla.co.il/?w=/14/1725135
הודעה אחרונה מאת שביט, -
- 3 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ראשית - ברכות לאילן זהר שהשיק אוסטין בנשר, ולסניף החיפאי שערך אירוע בריטי סביב ההשקה. פליטי אוגוסט החם והלח, אלו שלא טסו או הצפינו - התכנסו בנס ציונה לנסות ולצנן את האוירה. מה היה לנו היום? בועז חזר אחרי יותר מחדשיים עם הפורשה שעברה ניתוח לב פתוח וצריכה לרוץ עכשיו לאט. הרמנו כוסית לכבוד המאורע, גם הרופא היה בקהל, רמז... יש לו כובע עור חום אפרופו אותו איש, כל השורה הזו סובלת מנחת זרועו, ואנחנו מלשונו
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- 11 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום לכולם. שאלה לבעלי ניסיון: צביעת שלדה (לא מרכב, שלדה במכונית בעלת שלדה ומרכב נפרדים) - מה עדיף מבין שי האפשרויות (צביעה רגילה היא האפשרות הפחות מועדפת): ציפוי באבקה או גילוון. תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת און יעקבסון, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לצערי הייתי צריך להפרד המוולוו 72 שהיתה ברשותי ויורשתה היא החיפושית הנ"ל מה דעתכם יש מה לדבר.......... אז ככה הסיפור הלך לי הגיר בוולוו ופירסמתי אותה במחיר גריטה לאחר שבועיים התקשר בחור וביקש החלפה על החיפושית וזו בוצעה בהצלחה עבדתי וניקיתי אותה קצת והנה רשימת החלקים הדחופה לרגע זה שחסרים לי 1. חלון קידמי. 2. מכסה תא מטען (קידמי-בעדיפות צבע לבן) 3.זרועות מגבים. 4.ידית פתיחת חלון. 5.וטסות לגלגלים(מקוריות עם סמלון) אשמח להצעות בנושא........
הודעה אחרונה מאת shaig, -
- 11 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מחר בטוביה מפגש חמים, ולא בזכות מזג האוויר כי אם בזכות לבבות המגיעים, אשר ייתגברו על הקור מהמזגן. בירה קרה כקרח, משקאות אחרים גם הם ישנם, ו... 30% הנחה על כל מה שיוצא מהמטבח (ויוצאים משם דברים טעימים מאוד) - ללא כל קשר לשיוך מועדוני כזה או אחר. כל מי שבא - מבטיחים לקבל אותו בשמחה ובלחיצת יד חמה ולבבית. כולם מוזמנים לבוא לשבת איתנו (אפשר גם לעמוד בשלשות, אם כי זה פחות מומלץ בחום הזה).
הודעה אחרונה מאת אקסל, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם קניתי רכב אספנות שהוחלף לו מנוע לחלש יותר,גם ברשיונות. בנוסף קיבלתי את המנוע המקורי. אני רוצה לשפץ את המנוע המקורי ולהחזירו. מטבע הדברים אין שטר מכר למנוע. שאלתי: האם יש הסטוריה של מספרי המנוע? האם יש אפשרות "לחזור אחורה" ובאיזו פרוצדורה זה כרוך?(מכון טסטים,משרד הרישוי, עמדה מספר 1) תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת בן-עטיה, -
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 3 אלף צפיות
בריבוע שמשמאל... וזה רק חלק אחד... להנאתכם... http://www.wrangler-life.com/
הודעה אחרונה מאת Cadillac58, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב למה יש 2 דודים המחוברים לצנרת האגזוז ברכב? ניתן להוריד אחד? זה ישפר במשהו? או שרק יכשיל אותי בטסט עקב רמת זיהום אוויר גבוהה? הרכב הוא קפריס 88 ללא ממיר יש צנרת שיורדת משני הראשים, מתחברת לדוד ובהמשך דוד נוסף בכבוד
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 83 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
שלום רב, חברי מועדון החמש ישתתפו היום, 17.08, בשעה 21:00, בתכנית '1 נגד 100' , בהנחייתו של אברי גלעד, ערוץ 22- שדורי רשת. צפייה מהנה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
קליטת עליה
מאת אבי דלאל- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תמונות כאלו לא תראו בשום מקום בטח שלא במזרח התיכון...
הודעה אחרונה מאת אבי דלאל, -
קניתי חיפושית
מאת vardi-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש בפורום, ומקווה להיות פה הרבה, למרות שאני חייל שבוע שעבר קניתי חיפושית שנת 73, מנוע 1200 במצב מצוין! מקווה שאני לא חוזר על שאלות ( וזאת אחרי הרצת חיפושים נרחבים ), 1. יש איזו שמועה שהשפריצר עובד על לחץ PSI (מהצמיג ספייר) האם זה נכון ואם מישהו יכול להעלות תמונה של המערכת. 2. כמה ליטר יש במיכל דלק? 3. ואם אפשר לקבל מפרט טכני של החיפושית... 4. הצמיגים הם מקוריים, כמה לחץ נכון לשים בהם? תודה רבה אור
הודעה אחרונה מאת vardi, -
-
- 12 תגובות
- 16 אלף צפיות
באיזה חומר ממלאים שריטות ודפיקות בפגושי פלסטיק ? (זה וודאי לא מרק פחחים שמש למטרות דומות על פח )
הודעה אחרונה מאת yigaljet, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין להשיג פרטים לגבי רכבי אספנות לשימוש יום יומי. אני בקרוב משתחרר מצה"ל וברצוני, במקום לקנות רכב משעמם ושיגרתי, לקנות רכב אספנות קלאסי. תמיד היה לי חיבה לרכבי אספנות. כמו שאמרתי, אני בקרוב איהיה חייל משוחרר, ז"א שאין לי המון כסף לבזבז על רכב ועל יותר מידי תיקונים. אני לא אספן או משחזר מכוניות ולא מתיימר להיות. בגלל זה אני מחפש רכב אספנות אמין שיהיה במצב טוב ובמחיר סביר (20K~) שישמש אותי בעיקר לנסיעות עירוניות ובין-עירוניות קצרות לכל היותר, ובעיקר - שיהיה כיף לנהיגה (לא מחפש מנוע מפלצתי או משהו בסגנון, משהו סולידי). ממה שביררתי דודג' דארט מתחילת שנות ה-70 עונה על הקריטריונים שלי. מה דעתכם? איזה עוד רכבים עונים על הקריטריונים? ה…
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
-
השקה בצפון
מאת דורוןא- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש משהו מהשרון שנוסע ? אני מתכנן להיות שם ,מי עוד?
הודעה אחרונה מאת צ'יף1583435475, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום רב חברים. ביצעתי הזמנה לזוג בולמים אחוריים לאסקורט שלי. הם נשלחו ע"י חברת שילוח שנקראת TNT. הבולמים בארץ, חברת השילוח יצרה עימי קשר ושאלה אם ברצוני לבצע דרכם את השחרור מהמכס, או להעביר את זה לעמיל מכס משלי. אם להגיד את האמת, מעולם לא נתקלתי במצב כזה שהמוצר שלי לא עובר דרך דואר ישראל, ושאני צריך לדאוג לדברים כאלה ברמת העמיל, שחרורים וכאלה.. אשמח לקבל מכם יעוץ על מה לעשות, להביא עמיל מכס משלי ? להשתמש בעמילות של חברת TNT ? אילו אישורים אני צריך כדי לשחרר את הבולמים ? האם צפוי לי בלאגן אחרי שבמכס יראו שמדובר בבולמים לרכב ? אודה על כל עזרה שתתקבל ! אבי.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
צהריים טובים לכולם, היום קיבלתי את מרימי השסתומים מאנגליה (מרימי שסתומים של מיני קופר), הם במצב סביר אבל אני רוצה לשפץ/לחדש אותם, מישהו יודע כיצד ניתן (אם בכלל) לחדש אותם? למעט ניקוי חול וציפויים (שוב פעם, אם בכלל). תודה רבה, נאור
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 2 תגובות
- 869 צפיות
שלום לכולם ייבאתי מנוע מארהב לפניי כמה חודשים קבלתי אישור ממשרד התחבורה רשומון יבוא וכו. כשבאתי לרשום את המנוע במשרד הרישויי נאמר לי שאני צריך שטר מכר. כיצד אני יכול להמציא שטר מכר כשאני היבואן וקבלתי אשור יבוא לצריכה פרטית . לא יודע מה לעשות. למשהו יש רעיון איך יוצאים מזה או מה החוק שאוכל להגיד להם במכון רישויי. תודה מראש לעונים. שמעון
הודעה אחרונה מאת shimon zohar, -
- 14 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש ראש מנוע לאופנוע הנ"ל שהתחלתי לשפץ. משהוא יודע, שמע, מכיר מקום שיכול להחזיק ראש כזה? דבר נוסף אם יורשה - אני לא מצליח לפרק את הבלוק, ללא הראש לאחר כל השנים שהבוכנה חשופה נראה לי שהבוכנה והצילנדר לא יפרדו. פרקתי את ברגי הבלוק לחלטין, שמתי קצת WD40 לכמה שעות, והבלוק נדה, לא זז מילימטר, אפילו לא מראה סימני השתחררות. מה עושים??? תמונות בקרוב....
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 2 תגובות
- 789 צפיות
שלום לכולם יש לי פורשה 928 ואני צריך להחליף את הדיסקים הקדמייים עקב שחיקה (לא ניתן לחרוט כבר) האם יש סיכוי שניתן למצוא את הדיסקים האלו כאן בארץ? כלומר, אולי ניתן להשתמש בדיסקים של רכב אחר - למשל מרצדס מאותה תקופה? אני פשוט שומע סיפורי זוועה לגבי שיחרור חלקים מהמכס ולכן אני נמנע בכל דרך אפשרית מלהזמין אותם מחו"ל... תודה על העזרה!
הודעה אחרונה מאת mabootoo,
-
מי מחובר 6 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 418 אורחים (הצג רשימה מלאה)