Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים.

ביצעתי הזמנה לזוג בולמים אחוריים לאסקורט שלי.

הם נשלחו ע"י חברת שילוח שנקראת TNT.

הבולמים בארץ, חברת השילוח יצרה עימי קשר ושאלה אם ברצוני לבצע דרכם את השחרור מהמכס,

או להעביר את זה לעמיל מכס משלי.

אם להגיד את האמת, מעולם לא נתקלתי במצב כזה שהמוצר שלי לא עובר דרך דואר ישראל, ושאני צריך לדאוג לדברים כאלה ברמת העמיל, שחרורים וכאלה..

אשמח לקבל מכם יעוץ על מה לעשות, להביא עמיל מכס משלי ? להשתמש בעמילות של חברת TNT ?

אילו אישורים אני צריך כדי לשחרר את הבולמים ? האם צפוי לי בלאגן אחרי שבמכס יראו שמדובר בבולמים לרכב ?

אודה על כל עזרה שתתקבל !

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
שלום רב חברים.

ביצעתי הזמנה לזוג בולמים אחוריים לאסקורט שלי.

הם נשלחו ע"י חברת שילוח שנקראת TNT.

הבולמים בארץ, חברת השילוח יצרה עימי קשר ושאלה אם ברצוני לבצע דרכם את השחרור מהמכס,

או להעביר את זה לעמיל מכס משלי.

אם להגיד את האמת, מעולם לא נתקלתי במצב כזה שהמוצר שלי לא עובר דרך דואר ישראל, ושאני צריך לדאוג לדברים כאלה ברמת העמיל, שחרורים וכאלה..

אשמח לקבל מכם יעוץ על מה לעשות, להביא עמיל מכס משלי ? להשתמש בעמילות של חברת TNT ?

אילו אישורים אני צריך כדי לשחרר את הבולמים ? האם צפוי לי בלאגן אחרי שבמכס יראו שמדובר בבולמים לרכב ?

אודה על כל עזרה שתתקבל !

אבי.

אתה יכול לשחרר בשתי הדרכים 1 דרך חברת השילוח אז לא צריך כלום רק לשלם להם ולהביא בחשבון עלויות שלהם מכס ומע"מ . 2 לעשות את הפעולה לבד לשלם מכס מע"מ וביזבוז יום או יומים עבודה .השחרור מבוצע בממ"ן לוד.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

דורון תודה על התשובה המהירה.

ב TNT רוצים 280 ש"ח לפני מע"מ על העבודה הזאת.

העניין הוא שאני עדיין צריך להמציא להם אישורים ממשרד התחבורה, הצהרה על מה יש בחבילה וכאלה..

אתה יודע על איזה טופס מדובר ומהיכן ניתן להוציא אותו ?

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

שלום,

לגבי ההחלטה אם לשחרר לבד או דרך עמיל מכס , ההחלטה שלך היא האם שווה לך לבזבז יום שלם בריצות , או לשלם להם 280 ש"ח ואז (אם זאת חברת שילוח) המוצר מגיע עד אליך

לגבי הטפסים , אתה צריך לקבל מהם חשבונית מס שאמורה להגיע עם המוצר + טופס "הודעת דואר" שזה הטופס שלהם שהמוצר הגיע , בנוסף צריך להוריד מאתר משרד התחבורה את המסמך של בקשה לאישור יבוא אישי של חלפים

ולפי ההמלצה כאן בסוג הרכב לרשום רכב אספנות פרטי + מסמך תצהיר שבוא אתה מצהיר שהחלקים מיועדים לשימוש אישי בלבד ברכב אספנות שמספרו XXXXX ושהוא בבעלותך

ולהגיש את הטפסים בקבלה של משרד התחבורה ברחוב המלאכה בתל אביב , אם הכל הולך חלק אחרי כשבוע אתה מקבל אישור בדואר , מפקסס להם את המסמך (או ניגש לנתב"ג לבד עם המקור ) ולמחרת החלק אצלך (לפחות כך היה אצלי עם DHL )

אשמח לענות על שאלות נוספות

בהצלחה

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ירון תודה רבה.

דיברתי עם חברת השילוח, הם יבצעו את התהליך תמורת 280 ש"ח+מע"מ.

ביקשו ממני מכתב שבו אני מצהיר שהיבוא הוא לשימוש אישי ועל תחולת החבילה.

אעדכן בהמשך !

תודה רבה.

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

היי אבי,

ראיתי שכבר שילמת לחברת השילוח, עשית בשכל!

אני מקווה לא תזדקק לאישור משרד התחבורה (מכיוון שהצהרת על תכולת החבילה ואלו חלקי רכב).

במידה ותזדקק לאישור זה, למיטב זכרוני עמילי המכס לא מתעסקים עם זה והם מבקשים שאתה תנפק את האישור,

במידה והבולמים חדשים אין סיבה שלא יאושרו, אם משומשים אתה בבעיה.

על כל מקרה במידה ותזדקק לאישור משרד התחבורה ייקח לפחות שבוע עד שתקבל את האישור, וודא כי לא גובים ממך אחסנה!

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אני דיי בטוח שאני אצטרך להנפיק אישור דרך משרד התחבורה.

הדפסתי אותם דרך אתר האינטרנט של משרד התחבורה.

אני אמלא ואכין בצד, למקרה ו..

דיברתי עם כמה עמילי מכס פרטיים, כולם אמרו לי שכשמדובר בזוג בולמים, חבילה קטנה,

לשימוש ברכב הפרטי שלי, כשמדובר בבולמים חדשים, אין בעייה וזה מאושר ב 100%.

אחד מעמילי המכס אמר לי שהם בכלל לא בודקים את החבילה פיזית, הם מבקשים לראות קבלה,

במקרים מסויימים הם נכנסים לאתר האינטרנט שממנו נקנה המוצר לראות שמדובר בחברה רצינית,

ויאללה.. "דופקים" חותמת "אושר".

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
ירון תודה רבה.

דיברתי עם חברת השילוח, הם יבצעו את התהליך תמורת 280 ש"ח+מע"מ.

ביקשו ממני מכתב שבו אני מצהיר שהיבוא הוא לשימוש אישי ועל תחולת החבילה.

אעדכן בהמשך !

תודה רבה.

אבי.

תתעודד , אם בקשו ממך את המכתב , כנראה שלא תזדקק לאישור של משרד התחבורה , אלא הוא יספק אותם.

ויכול להיות שהחבילה כבר שוחררה מהמכס.

רק בחלפים "בטיחותיים" הם מבקשים אישור משרד התחבורה , למשל גלגל הגה. אבל בולם ??? מה הקשר של זה לבטיחות ? :evil::evil::evil:

בהצלחה

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

התקשרה אלי הגברת מ tnt, היא אומרת שעפ"י מחירון המכס אצטרך לשלם משהו כמו 450 ש"ח על הבולמים.

היתכן ? ז"א, הם לא צריכים לחכות שהמכס יבקש מהם תשלום עבור החבילה? לא יכול להיות מצב בו הם בכלל לא ידרשו תשלום? 

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

לא, הם בטוח יבקשו.

ערך המיסים הוא 53.015% מהשווי, תבדוק אם זה יוצא 450 שקל.

אגב, בUPS הם לקחו ממני סכום נמוך בהרבה על שחרור החבילה על ידם.

משכנתא זה קל

פורסם

כן הבנתי ש tnt יקרנים, הם גם מעצבנים אותי עם השירות שלהם, או עם החוסר שירות שלהם.

העיקר שישחררו לי את החבילה, כי ממש בקרוב הפחח מסיים את העבודה והרכב יכנס למוסך להרכבת מנוע, בולמים ושאר חלקים.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

ערב טוב לך,

יש לי פתרון אחר שאולי יעזור (אצלי זה עבד)

בקש מחברת TNT שיחזירו את החבילה לשולח - כמובן ללא עלות

לכשתגיע החבילה לשולח, בקש ממנו לשלוח בדואר רגיל , לא EMS ולא כלום רגיל רגיל

כך החבילה תעבור ולא תעצור בשום מקום מחשש לכך שישנו פריט יקר ערך בחבילה.

אני עושה זאת כל הזמן והחבילות מגיעות עד למפתן דלת ביתי

בהצלחה

Golf 2008 MK5

פורסם
מה קורה ?

שחררו את החבילה או דרשו אישור ממשרד התחבורה ?

ירון

למרבה הפלא, אתמול התקשר אלי שליח של TNT ושאל אם אפשר להגיע בחצי שעה הקרובה להביא לי חבילה.

אישרתי בשמחה.

עוד יותר מפתיע זה, שלא הועלה נושא תשלום בשום צורה שהיא, עד עכשיו.

לא על עמילות, לא על מכס, כלום.

יש לי תחושה שהמכתב הצהרה שלי, בו כתבתי שמדובר ברכב אספנות ואין אפשרות להשיג חלקים בשבילו בארץ, עזר.

הוספתי במכתב תמונה של הבולמים וקישור לאתר החברה, הבולמים נראים איכותיים בטירוף והאתר מסודר ונראה מכובד מאוד, מה שתרם לדעתי לשחרור המהיר.

:roll:

מחשבה בוראת מציאות.

• תוכן חדש...