Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ערב טוב לך,

יש לי פתרון אחר שאולי יעזור (אצלי זה עבד)

בקש מחברת TNT שיחזירו את החבילה לשולח - כמובן ללא עלות

לכשתגיע החבילה לשולח, בקש ממנו לשלוח בדואר רגיל , לא EMS ולא כלום רגיל רגיל

כך החבילה תעבור ולא תעצור בשום מקום מחשש לכך שישנו פריט יקר ערך בחבילה.

אני עושה זאת כל הזמן והחבילות מגיעות עד למפתן דלת ביתי

בהצלחה

מעולם לא שמעתי כאלה בלבולי ביצים.

פורסם

בלבולי ביצים הא...גם אני מזמין הכל מחו"ל לרכב שלי והחלקים היחידים שנתקעים זה חלקים שמגיעים באי.אמ.אס (לדוגמא גג שהזמנתי ורשת רוח לרכב קבריולט). חלקים שנשלחים בדואר רגיל אף פעם לא נתקעים במכס ולא ביקשו ממני שום אישורים (לדוגמא פנסים שהזמנתי, ספייסרים לגלגלים וכו').

פורסם
ערב טוב לך,

יש לי פתרון אחר שאולי יעזור (אצלי זה עבד)

בקש מחברת TNT שיחזירו את החבילה לשולח - כמובן ללא עלות

לכשתגיע החבילה לשולח, בקש ממנו לשלוח בדואר רגיל , לא EMS ולא כלום רגיל רגיל

כך החבילה תעבור ולא תעצור בשום מקום מחשש לכך שישנו פריט יקר ערך בחבילה.

אני עושה זאת כל הזמן והחבילות מגיעות עד למפתן דלת ביתי

בהצלחה

כאשר המשלוח הוא בעזרת שילוח מהיר door to door אם רוצים אפשר או לנטוש את המשלוח במכס או להחזיר לשולח בעלות זהה לעלות השליחה

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
למרבה הפלא, אתמול התקשר אלי שליח של TNT ושאל אם אפשר להגיע בחצי שעה הקרובה להביא לי חבילה.

אישרתי בשמחה.

עוד יותר מפתיע זה, שלא הועלה נושא תשלום בשום צורה שהיא, עד עכשיו.

לא על עמילות, לא על מכס, כלום.

יש לי תחושה שהמכתב הצהרה שלי, בו כתבתי שמדובר ברכב אספנות ואין אפשרות להשיג חלקים בשבילו בארץ, עזר.

הוספתי במכתב תמונה של הבולמים וקישור לאתר החברה, הבולמים נראים איכותיים בטירוף והאתר מסודר ונראה מכובד מאוד, מה שתרם לדעתי לשחרור המהיר.

:roll:

מברוק

עכשיו צריך תמונות של הבולמים (מורכבים ... )

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
בלבולי ביצים הא...גם אני מזמין הכל מחו"ל לרכב שלי והחלקים היחידים שנתקעים זה חלקים שמגיעים באי.אמ.אס (לדוגמא גג שהזמנתי ורשת רוח לרכב קבריולט). חלקים שנשלחים בדואר רגיל אף פעם לא נתקעים במכס ולא ביקשו ממני שום אישורים (לדוגמא פנסים שהזמנתי, ספייסרים לגלגלים וכו').

גם אני מזמין הרבה מחו"ל, ואצלי זה בדיוק הפוך. רוב מה ששלחו לי בדואר רגיל נתקע במכס והצריך אישור ממשרד התחבורה, ודוד של אגזוז ששלחו עם חברת שילוח הגיע עד הדלת ושילמתי פחות מכס מכרגיל.

אפילו אם בחברת שילוח אפשר להחזיר את החבילה על חשבון החברה, עדיין יהיה צריך לשלם עוד פעם עבור משלוח בדואר רגיל, אבל חבילות שנשלחות בחברת שילוח הן בד"כ בגודל או משקל שמלכתחילה לא מאפשר שליחה בדואר רגיל.

פורסם

זה קורה בגלל משהו אחר, נא לא להרחיב כדי שיסתמו את "הפרצה". פשוט תהנה שזה ככה.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...