Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דווקא כן, הרבה מאד הפנימו ועזבו....

דרכם לשלום. עשרות באו במקומם, כח חדש של אנשי עשייה אשר אהבה בעורקיהן ולא מרירות ותסכול.

שא ברכה

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוקר טוב חן

אני מעריך מאוד את המשפט האחרון בהודעתך הקודמת.

שנאמר "מקום שבעלי תשובה עומדים בו - צדיקים גמורים לא יכולים לעמוד":lol:

אני חושב שאתה אבל ממעיט בניתוח הסיבות

מי שנדבק בחיידק האספנות ומשקיע סכומים חסרי פרופורציה "בפחים " כדי להופכם לרכב אספנות אינו נרפא מהחיידק הזה בנקל, ודמי החברות השנתיים בסך כ 20 ש"ח לחודש לא יפילו איש מהם.

אם הם היו בדעה כי המועדון תורם תרומה משמעותית היו הם מחדשים את החברות אפילו אם פרשו מהתחום, כדבריך.

העובדה שדווקא כמות החדשים הפורשת אחרי שנה גבוהה צריכה להדליק זרקור ולא נורה.

אלה אנשים שטרם "סוממו" בהצלחות המועדון ובניהולו , מבחינת "אורח לרגע רואה כל פגע" ומצביעים ומביעים ברגליים את חוסר שביעות רצונם.

אני אשמח לשמוע על תוצאות בדק הבית, אפילו שמדובר במשהו שהוא פנים אירגוני במלוא מובן המילה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שושני כתב:

'

1) אם הייתם מנהלים את ענינכם הפנימיים בפורום הסגור, איש לא היה מתערב, בחרתם לנהל אותם בפורום "שלי"

אז אל תצפה לאותה מידה של סלחנות.

------------------------------------------------------------------------------------

מה זה "בחרתם"

פותחת השירשור בחרה. ואל תדאג, יש דיון הרבה יותר ענייני בפורום הסגור.

ותמשיך בתשובותיך לענות שלא לעניין (מידת הדיוק בדבריך, למשל, רק למשל)

בני למען הדיוק שאתה כה מטיף לו

פותחת השרשור היא סמדר מזכירת מועדון ה-5, שאני מעריך שהיא אינה פועלת על דעת עצמה.

ההודעה היא בפורמט של שלל הודעות שיוצאות מהמועדון ומבשרות לנו על פעולות המועדון.

מישהו במועדון, ואני בטוח שתמצא בנקל מי נתן את ההוראה , רצה להאדיר את שמו של המועדון ובחר לפרסם זאת כאן בפורום הפתוח.

לכך יש מחיר כאמור. וטוב שמתנהל דיון גם בפורום הסגור, דיון שכזה מצביע על בעיה בהתנהלות, שגם אנשים מחוץ למועדון ראו אותה. רק ביקורתם אינה נחשבת מהטעם הפשוט .הם לא משלמים את מס השבט. איוולת.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

סוף סוף יש משהו שאני מסכים אתך. המועדון בהחלט גאה בהישיגיו ולא נמלט מכשלונותיו, למשל הכשלון האדיר של "למה לא קראו לי" "למה לא אמרו לי" המתיחס לשעשועון טלויזיה.

ההודעה של סמדר היתה כדי שאנשים יראו ויהנו מהמאמץ שהשקיעו מנהלי המועדון והחברים. זה שמישהי (אליה התכוונתי כפותחת השירשור וטעיתי...וואו...) לא רואה את הדברים כך, זכותה.

ובנוגע לתשלום מס השבט. סורי, אמר כבר מישהו שהוא מאד ביקורתי בדרך כלל, SLS,שבבעיות פנים אירגוניות של המועדון, דעתם של משלמי מס השבט ראויה להתיחסות רצינית בכל פורום שהוא. ודעתם של מי שהולכים בלי ומרגישים עם, לא כל כך.

כל זה כמובן בבעיות פנים אירגוניות. בנושאים שמשפיעים על כלל חובבי הענתיקות, חשוב שהמועדון יהיה קשוב לכלל הקהילה, גם זאת שנהנית מהישיגיו ולא מפרגנת כל כך מהר, ובתנאי שהביקורת לא קנטרנית ומגובה בדברים מדוייקים (שמעת רן?)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני

אני מאמין שיש יותר מדבר אחד שאתה מסכים לו ,רק אתה לא מעלה אותו עלי כתב. מדורת השבט מחייבת.

אל תגמד את הבעיה , אם הכל היה דבש , היא כלל לא הייתה מועלית. לא מן הנמנע כי זהו רק סימפטום אחד לשרשרת של התנהלויות לא טובות. מבחינת "הקש ששבר את גב הגמל" שוב מבחינת חבר במועדון.

וייתכן ומדובר בסערה בכוס מים ויש לנו כאן עיניין עם חברי מועדון , רוטנים מקצועיים נטו.

מן העובדה שמתנהל ויכוח ער בפורום הסגור , אני מניח כי אכן יש בעיה מעבר לבעיה של ההשתתפות בשעשועון .

לכן אהבתי מאוד את ההצעה/המלצה של דורון סגל וראה את תגובתי בנדון על הצעה זו .

מה דעתך??

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ובנוגע לתשלום מס השבט. סורי, אמר כבר מישהו שהוא מאד ביקורתי בדרך כלל, SLS,שבבעיות פנים אירגוניות של המועדון, דעתם של משלמי מס השבט ראויה להתיחסות רצינית בכל פורום שהוא. ודעתם של מי שהולכים בלי ומרגישים עם, לא כל כך.

כל זה כמובן בבעיות פנים אירגוניות.

בני אהל'ן

בוא אל תסתתר מאחרי SLS ותענה לי על שאלה פשוטה.

אני לא משלם מס שבט, ומביא לכם הצעה מדהימה, חיובית .

האם רק בגלל שאני לא משלם מס שבט ההצעה לא רצינית.

בני בחייאתק!!

הצעתי שתי הצעות לגבי ההתנהלות בעתיד. ברור לשנינו כי רובינו היינו שמחים להופיע בשעשעון ולהיחשף לעיני כל עם ישראל הצופה בתוכנית, לא כך הדבר לגבי פעולות אחרות.

לכן הצעתי , לא ייבחר מישהו לייצג את המועדון אלא אם עבר X זמן מאז שנכנס כחבר. וה X הוא לא 10 שנים אלא 1-3 שנים

לא ייבחר מישהו לייצג את המועדון אם לא ביצע במסגרת המועדון מספר פעולות התנדבותיות , שמאדירות את שם המועדון ומקרבות אותו אל הקהילה אבל לא מתגמלות כמו הופעה בשעשעון. (הזכויות לכך הם של דורון סגל ).

ואם ישאל מישהו למה ההפליה? אין הפליה !! כדי לייצג את המועדון בכבוד יש להכיר את הוויתו ואת פעולותיו לכן אלה תנאים הכרחיים אבל לא מספיקים.

הכל כדוגמה כמובן.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כל הקירטריונים שלך נפלאים ונכונים אבל לא ענייניים.

הקריטריונים העניינים באותו עניין הרה גורל של ייצוג המועדון בתכנית TV הם אחרים. ואל תקפח את זכותם של כל משלמי דמי החבר, מאתמול ועד 100 שנה להיות מועמדים שווים לבחירתו של ועד המועדון הנבחר. הנה אמרת בשרשור דבר והיפוכו: למה לא נותנים הזדמנות שווה והצעה שמהותה היא לא לתת הזדמנות שווה. אותו דבר ביחס לעניין "חשוב פחות" כמו ייצוג המועדון בקרב השלטונות. למשל, רק למשל...

אם אתה רוצה להכיר את הוויתו של המועדון אתה יותר ממוזמן להצטרף. כך תוכל באמת לדעת את הדינמיקה שמתחוללת בפורום הסגור ולהשפיע. כך גם תראה כמה המועדון שקוף ומנוהל בשקיפות מול חבריו. עם כל הכבוד, לך ולרן, לא אני כחבר ועד ולא הדובר, חייבים דין וחשבון (בנושאים אירגוניים).

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
כל הקירטריונים שלך נפלאים ונכונים אבל לא ענייניים.

הקריטריונים העניינים באותו עניין הרה גורל של ייצוג המועדון בתכנית TV הם אחרים. ואל תקפח את זכותם של כל משלמי דמי החבר, מאתמול ועד 100 שנה להיות מועמדים שווים לבחירתו של ועד המועדון הנבחר. הנה אמרת בשרשור דבר והיפוכו: למה לא נותנים הזדמנות שווה והצעה שמהותה היא לא לתת הזדמנות שווה. אותו דבר ביחס לעניין "חשוב פחות" כמו ייצוג המועדון בקרב השלטונות. למשל, רק למשל...

אם אתה רוצה להכיר את הוויתו של המועדון אתה יותר ממוזמן להצטרף. כך תוכל באמת לדעת את הדינמיקה שמתחוללת בפורום הסגור ולהשפיע. כך גם תראה כמה המועדון שקוף ומנוהל בשקיפות מול חבריו. עם כל הכבוד, לך ולרן, לא אני כחבר ועד ולא הדובר, חייבים דין וחשבון (בנושאים אירגוניים).

בני

אני הבאתי את הקריטריונים האלה כדוגמה בלבד קרא את הודעתי לפני זו בקפידה שורה אחרונה.

שנית לא תמצא בכל השרשור הזה מילה על מתן הזדמנות שווה. שוב פעם לקית בחוסר דיוק. ובוודאי שאין כאן דבר והיפוכו.

ולא ענית כמובן על השאלה שאם אאוטסיידר מביא הצעה טובה וראוייה מדוע לא לדון בה , ולפסול אותה ,רק בגלל שהוא לא משלם מס לשבט.

כפי שאמרתי בעבר אומר גם היום , תודה על ההזמנה , לרגע זה מתאים לי מיקומי הנוכחי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

חברי מועדון, המעוניינים להמשיך בדיון, ולהעלות טענות בעד ונגד התנהלות המועדון, במטרה לשפר, מוזמנים להמשיך בדיון בפורום המועדון הסגור, לחברי המועדון, שהענין נוגע להם.

נזכרתי בבדיחה למה לא עושים ילדים ברחוב. כל עובר אורח מייד נותן עצות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...