רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים, שלשום, כשהוולוו (244 GLE מודל 1983, 2.3) עלתה על הליפט כדי לקבל אישור בלמים לטסט, ראיתי טפטוף די מסיבי של שמן מאזור קדמת המנוע. המכונאי אבחן שמדובר במחזיר שמן קדמי, שכלל הנראה, לדבריו, עשוי לבד. הוא אמר שההחלפה די יקרה ולכן המליץ לי להחליף לבד, וזה מה שאני מתתכוון לעשות בשבת הבאה, רק שבשלב זה אין לי מושג אפילו איך להתחיל, (חיפשתי בספר רכב של בנטלי - אבל לא מצאתי כלום - או שלא ידעתי מה ואיך לחפש), ולכן אני מבקש עזרה והנחיה (אם אפשר מאפס). האם המחזיר בדגם הזה הוא באמת לבד ולא גומי? איך אני מאתר את המחזיר שמן? מה אני מפרק כדי להגיע אליו? ואיך אני מחליף אותו? כל דבר נוסף שצריך לדעת. כמה אמורה לעלות החלפה כזו במוסך? תודה רבה לכולם ושבוע מצויין
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
לחובבי הסוסיתות
מאת אריוס- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחזיק מפתחות של קיזר אילין http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110398337552&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT אריה
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לאחר מספר שנים שאני מנסה לגרום לחבר קרוב לקחת את העיניינים לידיים ולהחזיר לחיים את "נחמן" הוא התייאש סופית . נחמן הוא טנדר סובארו שנת 81 הנעה כפולה מנוע נוכחי 1600 המקורי 1800, הדגם הוא הדגם שקדם לסובארו טנדר המוכרת לרובינו. ביום העצמאות בעודינו יושבים הבחור אומר לי " דרך אגב , אתה רוצה את הסובארו ?" בלי לחושב יותר מידי קודם כל התעלפתי. סתם לא אבל בהחלט החסרתי פעימה. הוא הסביר והתנצל על כך שיש לו וולוו וילד לטפל בהם וגם הלימודים גוזלים זמן , והוא כבר לא יגיע לטפל בה. כמובן שסלחתי וישר התחלתי במרוץ למציאת מקום איחסון ראוי עד שתגיע לגיל אספנות ואוכל להעביר בעלות על שמי. נבדקו מספר אופציות ומספר אנשים טובים מהפורום וממועדון החיפושיות הציעו את עזרתם, בסוף נב…
הודעה אחרונה מאת moriseven, -
-
- 5 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
קוראים לי תומר שפינר ואני משתתף בתחרות "שדרגו לי את העגלה" התחרות מסתיימת בעוד 24 שעות ואני חייב את עזרתכם. כל שעליכם לעשות הוא להיכנס לקישור הבא וללחוץ לייק! לייק אחד קטן שעשוי להגשים לי חלום אחד ענק (: http://www.facebook.com/video/video.php?v=1165444834350&oid=130075307010406#! תודה רבה על עזרתכם!!!
הודעה אחרונה מאת Dar, -
- 0 תגובות
- 737 צפיות
וגם לזמי לוין, בעקבות שיחתנו אתמול. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1951-Bullet-nose-Stude-Starlight-coupe-great-driver-/330455505185?cmd=ViewItem&pt=US_Cars_Trucks&hash=item4cf0aed921
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם. בשבועיים האחרונים ניסיתי לקיים נוהל חדש במפגש ששישרון הדבר הצליח מעבר למצופה. עקב כך, אני מעלה כאן את הנושא, גם למען אלו שיגיעו לראשונה למפגש ואינם יודעים במה מדובר, גם בכדי שישמש חומר למחשבה למארגנים של מפגשים אחרים. במה מדובר? שמתי לב כי החברים שמגיעים למפגש ממעטים לתת טיפ למלצרים בקפה. בנוסף, מגיעים חברים אשר אינם קונים מאומה, וממילא לא מעניקים טיפ, אך כמובן יושבים סביב השולחן. יש חברים אשר קונים מצרכים באלונית הסמוכה אך יושבים ואוכלים בקפה או אף מוציאים כסאות ושולחנות לדשא שבחוץ, ולעיתים מלכלכים את הדשא. בסוף המפגש על המלצרים לנקות אחריהם ולהחזיר את הכסאות וכד'. כתוצאה מכך, היו בקופת הטיפים, בסיום ערב של כל מפגש כ-20 ש"ח ב…
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם,יש אתר שאוכל להוריד את דיאגרמת החשמל לאופנוע הנ"ל?[מודל 1980]
הודעה אחרונה מאת מייקל, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
האם אפשר לקנות בארץ קלציום-קרביד (פחמת סידן) למנורת קרביד/אצטילן ?
הודעה אחרונה מאת broadaxe, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים יקרים, שמי עדי לוי ואני סטודנט לצילום בבי"ס סטודיו גברא. ביום שלישי הקרוב הנני מצלם הפקת אופנה לצורך לימודים באיזור יער קדימה בשעות אחה"צ המאוחרות. ההפקה היא בנושא שנות ה - 70, וודסטוק ותרבות ההיפים. לצורך הצילומים, אני זקוק למכונית מסוג פולקסוואגן חיפושית, או וואן. מהתקופה ההיא. אני מאוד אשמח אם תצרו עימי קשר במייל או טלפון, היות והזמן דוחק בי. [email protected] 054-3177973 בברכה, עדי לוי
הודעה אחרונה מאת Adi Levy, -
זיג זג בקפריס 88 1 2 3
מאת אדם1969-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני מקווה שלא יכעסו עליי שאני מפרסם כאן את הבעיה (הרכב עדיין לא אספנות)... הבעיה: בנסיעה איטית, הרכב מזגזג, כלומר, מתנדנד מימין לשמאל, נידנוד עדין אבל מורגש ממה הבעיה? צמיג? חיבור ג'נט לסרן האחורי? ג'נט קידמי לא מחובר טוב? בכבוד
הודעה אחרונה מאת אדם1969, -
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=hFO0Nrr5z-U&playnext=1&videos=STS3TN_WrJI
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אסף מה שלומכם...(זה היה לצורך ההלצה, כמובן שאשמח לקבל מידע מכל מי שיכול לתרום) אשמח לקבל סקירה מקיפה לגבי הרכב שבכותרת.
הודעה אחרונה מאת Ofer, -
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
http://new.ba-bamail.co.il/View.aspx?emailid=3295&memberid=685707
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
נכון לא בן 30 אבל כ15 יחידות נשארו בארץ בלי להעליב קצת פחות מחיפושית 69 .אני מדבר על טנדר קבינה סגורה וארגז מאחור.השאלה: אים אפשר להפוך לאספנות? איך?
-
הזמנה אישית בשישי הקרוב נחגוג בטוביה משפחת המלוכה ואורחים את יום הולדתי ה-45. תוכנית מלאה והמון צ'ופרים מובטחים אז שריינו לכם את שישי הקרוב למסיבה. נפגשים החל מ-1430 להתראות בטוביה רן
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 767 צפיות
שלום לחברי הפורום,אני מחפש חבר,שמכיר ערוצי הזמנה ואיתור חלקים מחו'ל, 'בנדיט' אמיתי שמגיע לתוצאות.אני מרחק צעד להשלמת ההרדטופ שלי,חלקים חסרים קיבלתי דרך סובארו חיפה,חסרים לי חלקים ספורים.
הודעה אחרונה מאת la1234, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הוולו הזו אף פעם לא האיצה - אבל שייטה במהירויות גבוהות! לאחרונה התחילה תופעה שהרכב מייד כבה אם משאירים צוק (ידני ) ואת העלייה במרחק 1300 מטר מהבית הרכב בקושי עולה (עם מזגן ). היום עשיתי ניסוי וחזרתי לעלייה הנדונה לאחר שהרכב התחמם לאורך כ8 קמ. הפעם הרכב טיפס די בזריזות. יש משהוא שאני יכול /צריך לעשות ? (בחום הזה לא אכבה את המזגן !!! )
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איך נקרא באנגלית, הבולם שמונע נפילת מכסה המנוע? זה שמחזיק אותו פתוח. במקרה שלי לגולף... זקוק גם למי שיכול למצוא לי קישור לאתר שמוכר אחד כזה-תודה-רן
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
-
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
סוף סוף אחרי הרבה זמן שרציתי לעשות זאת, אתר חדש בנושא אופל עולה לאוויר. התכנון היה לעשות אתר לרקורד שלי, בפועל יצא אתר המוקדש לאופל רקורד באופן כללי. אתם מוזמנים לבקר ! http://opel.webfreehosting.net/
הודעה אחרונה מאת SHMIL M, -
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם.אתמול,כשניסיתי להניע,המנוע הגיב בצורה מוזרה.עבד 10 שניות עגול,ולאחר מכן נחנק ונכבה.ניסיתי עם דוושת הדלק,המנוע עלה על טורים,והגיב כאילו מצת או יותר לא מחוברים(בדקתי ,וכולם בפנים).בשלב מסוים שמתי לב שכאשר אני לוחץ על דוושת הדלק,מצינורית בקדמת הקרבורטור משפריץ דלק.יש 2 צינוריות כאלה.1 מקדימה ו 1 מאחור עומדים אנכית.לאחר ניסיונות נוספים,הקרבורטור הוצף בדלק (ריח),ונתתי לו לנוח כ - 20 דק'.ניסיתי שוב,ואותם התופעות.לא מניע.עלי לציין שיש לי משאבת דלק חשמלית.ניסיתי שוב אחרי כשעה.לא מניע.דפקתי בעדינות עם פטיש פלסטי,אולי המצוף נתקע.לא עזר.מה דעתכם יכולה להיות הסיבה?ניתן לטפל לבד או לגשת למוסך? יש המלצות לקרבורטוריסט טוב? תודה
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 676 צפיות
ערב טוב, הספרינט שלי קפואה מזה שנתיים, ואני מתעניין בהחזרתה לכביש. הבנתי שהיא אמורה לעבור בדיקת מכון תקנים (היא שנת 88 ), אז חפרתי באינטרנט ושאלתי אנשים אבל לא קיבלתי שום מידע ענייני ומדוייק: מה בדיוק בודקים שם?? איך אפשר להכין רכב לבדיקה שאינני יודע מה הולכים לבדוק בה? האם יש בדיקה מיוחדת כלשהי למנוע? חלודות (ובאיזה רמה?)? יש השלכות כלשהן לכישלון בבדיקה זו? תודה לעונים, הראל.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
Ford auto plant
מאת יורם- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 731 צפיות
http://www.youtube.com/swf/l.swf?video_id=S4KrIMZpwCY
הודעה אחרונה מאת orinoko, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפס קליפסים המחזיקים את הריפוד לחורים בדלת מאחר והרכב הינו מודל 1949 כול הקליפסים החדשים הפלסטים לא מתאימים מהמון סיבות והעיקית שהינם חד פעמים יש למישהו מושג היכן אפשר למצוא קליפסים בסיגנון ישן
הודעה אחרונה מאת 116_Veloce, -
לפני בערך מיליון שנה פגשתי מישהו שיצא מהארץ באניה מחיפה עם מכוניתו העתיקה והאהובה, שיפץ אותה באירופה וחזר באותה הדרך. האם מישהו יודע אם רעיון כזה הוא בר מימוש בימינו - האם בכלל יש עדיין שרידים לאניות הנוסעים בין חיפה ליוון שאיפשרו בזמנו להעביר גם מכונית ? האם מישהו יודע מה השלכות המכס - האם מכונית היצאת עם אותם מספרי שלדה ומנוע, אך מבחינת קראוס קופצת בכמה דרגות, חייבת במכס ? לכל מי שיש רמזים או כוונים, אשמח להרים את קצה החוט ולחקור את הנושא.
הודעה אחרונה מאת SP33DS73R, -
ישראל של 1968 1 2
מאת ravivhaik- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שוב מהמאגר של אוניברסיטת הארוורד מישהו מזהה את כל המכוניות ?
הודעה אחרונה מאת baer, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 93 תגובות
- 38 אלף צפיות
חברי מועדון החמש מוזמנים להשקת אוטובוס ליילנד רויאל טייגר וורלדמאסטר 1975 מרכב תוצרת "מרכבים" LEYLAND ROYAL TIGER WORLDMASTER 1975 ההשקה תתקיים ברחבת החנייה של היכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל אביב, ביום ו', 23.07.10, בשעה 17:30. האוטובוס שופץ ע"י חברי מועדון החמש - אייל עובדיה ובני הספל הטקס יפתח ע"י יו"ר המועדון , נחום קדמיאל וסקירה על תולדות האוטובוס תינתן על ידי קובי מילוא. באירוע יוצג גם אחד מדגמי האוטובוסים העתיקים באדיבות מוזיאון אגד חולון. אחראי אירוע- מתניה הלוי, טל' 0524472256. בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חובבי הקאסטום ובעלי המוח המבריק, טיזר קטן! בגלל סכנת השריפה בתא החיפושית כולם ממליצים על נסיעה עם תא מנוע לא נעול - בעייה! בגילי המופלג לא פעם אני שוכח לנעול את תא המנוע, וכך באופן תאורטי כל מי שחסין לכדורי 9MM יכול לפתוח את המכסה ללא ידעתי, ו..."לשנות לי את כיוון ההצתה..." (נגיד) באחת הפעמים האלה (והאמת גם בגלל החוק שאוסר להרוג גנבי רכב) עלתה במוחי הקודח שאלה. האם יש דרך להתקין מנגנון פתיחה/נעילה למכסה המנוע מתוך תא הנהג, בדומה למנגנון בתא הכפפות לתא המיטען מלפנים, או פתיחה לבגאג' כמו ברכב מודרני. אבל אם חשבתם שאני אעשה לכם חיים קלים אז יש כמה הגבלים: 1) המנגנון חייב להיות ניסתר אבל נגיש. 2) מי שרואה אותו (ולא מבין בחיפושיות) חייב ל…
הודעה אחרונה מאת VW130071, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
כמה טוב לחזור לצפון! אחרי חודש של היעדרויות מסיבות שונות, החלטתי שהיום אין תירוצים - ואני מגיע למפגש המשפחתי אומנם המפגש היה יחסית מצומצם, אבל זה לא הפך אותו לפחות כיפי! היום גם חגגנו יום הולדת לבחור עם שם יפייפה (יונתן), וגם את הצטרפותו הרשמית של חבר מועדון החמש הכי צעיר! תהנו מהתמונות! **אין לעשות כל שימוש מסחרי/שיווקי/פרסומי בתמונות, או להעלותן באתרים אחרים ללא אישור מפורש ממני** המשך עוד רגע...
הודעה אחרונה מאת r_ofer, -
- 2 תגובות
- 833 צפיות
פשוט מאלף... ב.מ.וו, פיאטים, מרצדסים, חיפושיות, פרינץ, ועוד ועוד... כולן מתרסקות ומתהפכות... עשרות מכוניות אחת אחרי השנייה.
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 12.6 אלף צפיות
היי אני צריך לדעת איזה דגם בדיוק זה היה ואם אפשר תמונה של הרכב מדובר בטנדרים פורד שנלקחו שלל מירדן אחרי המלחמה ב 67 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -