Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

שלשום, כשהוולוו (244 GLE מודל 1983, 2.3) עלתה על הליפט כדי לקבל אישור בלמים לטסט, ראיתי טפטוף די מסיבי של שמן מאזור קדמת המנוע. המכונאי אבחן שמדובר במחזיר שמן קדמי, שכלל הנראה, לדבריו, עשוי לבד. הוא אמר שההחלפה די יקרה ולכן המליץ לי להחליף לבד, וזה מה שאני מתתכוון לעשות בשבת הבאה, רק שבשלב זה אין לי מושג אפילו איך להתחיל, (חיפשתי בספר רכב של בנטלי - אבל לא מצאתי כלום - או שלא ידעתי מה ואיך לחפש), ולכן אני מבקש עזרה והנחיה (אם אפשר מאפס).

1. האם המחזיר בדגם הזה הוא באמת לבד ולא גומי?
  2. איך אני מאתר את המחזיר שמן?
  3. מה אני מפרק כדי להגיע אליו? ואיך אני מחליף אותו?
  4. כל דבר נוסף שצריך לדעת.
  5. כמה אמורה לעלות החלפה כזו במוסך?

תודה רבה לכולם ושבוע מצויין

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

חשוב לא לוותר גם על ניקוי נשם המנוע,יתכן והוא האשם האמיתי לבעיה שנוצרה.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

שלום.

אמנם במקור בדגמים הישנים המחזיר היה לא מלבד אלה מפילץ. אני לא מאמין שבמנוע שלך יש פילץ ניראה לי שהמכונאי מדבר שטויות כי הפילץ היה נפוץ עד שנת 73.

ואצלך יש מחזיר שמן רגיל.

בדגמים הישנים שהיה מחזיר שמן מפילץ הינו מפרקים את מכסה הטימינג חורטים את מיקום הפילץ ומרכיבים מחזיר שמן.

מה שצריך לעשות זה לפרק את הפולי לראות אם זה מחזיר שמן או לבד.

אם זה מחזיר שמן אז לא בעיה להחליף אבל אם זה פילץ צריך לפרק את מכסה הטימינג ולחרוט אותו.

בקיצר לפרק פולי ומה שצריך ולהחליף מחזיר שמן.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...