Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיג זג בקפריס 88

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לי.מ צמיגים יש שרות מדהים

והם תמיד נותנים ל אמרקאיות בגלל FUEL SLUT בית חם

http://www.d.co.il/37254540/42570/

צלצלתי

שירות מעולה, רק שיש להם חברה בשם National במידות הדרושות

חיפוש באתרים רלוונטים, לא הצלחתי לעלות פיסת מידע על החברה

שברולט קפריס 350, 88

פסח

פורסם

במידה כזאת יש מספיק אחיזה גם לצמיג סיני ,אז נראה לי שהצמיגים אלה בסדר.

מבחינת אמינות תדאג ללחץ אוויר תקין כל חודש אפילו כל כמה שבועות ותשטוף את הצמיגים בכל שטיפה של האוטו ,ככה תשמור על הצמיגים.

קח בחשבון שהצמיגים במידה הזאת רכים מאוד ותמיד נראה כאילו חסר אוויר ,לפחות ככה זה אצלי בונדורה.

בזמן ההרכבה תשאל את מי שירכיב האם הגאנטים ישרים ולא עקומים ,גאנט עקום המכונה לא מגלה ורק עין של בעל מקצוע רואה את השמיניות. אני חושב שיש לך גאנט אחד לפחות עקום על הסרן האחורי ובגלל זה הזיג זג הזה.(בנוסף לצמיגים)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
אם י.מ צמיגים מציעים לך צמיגים הצמיג הוא טוב, 100% אמינות.:arrow:

את האמת נכון הם לא מחזיקים שם זבל זול

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
במידה כזאת יש מספיק אחיזה גם לצמיג סיני ,אז נראה לי שהצמיגים אלה בסדר.

מבחינת אמינות תדאג ללחץ אויר תקין כל חודש אפילו כל כמה שבועות ותשטוף את הצמיגים בכל שטיפה של האוטו ,ככה תשמור על הצמיגים.

קח בחשבון שהצמיגים במידה הזאת רכים מאוד ותמיד נראה כאילו חסר אוויר ,לפחות ככה זה אצלי בונדורה.

בזמן ההרכבה תשאל את מי שירכיב האם הגאנטים ישרים ולא עקומים ,גאנט עקום המכונה לא מגלה ורק עין של בעל מקצוע רואה את השמיניות. אני חושב שיש לך גאנט אחד לפחות עקום על הסרן האחורי ובגלל זה הזיג זג הזה.(בנוסף לצמיגים)

נניח שאתה צודק בקשר לשמיניות,

היכן אני מוצא ג'נט תואם?

את מי ששאלתי, אין לא (הכוונה לפרוקיות)

לפני כחודש עשיתי רוטציה ואיזונים בצמיגים, קדמיים אעברתי אחורה, וההפך.

תוך כדי עבודה, גילינו (אני והפנצ'ר מאעכר) כי ג'נט אחד לא תואם(צר משמעותית), היסתכלנו בג'נט שהיה זרוק כרזרבי

והתגלה שהוא היה חלק מהרביעייה, אבל גם לא תואם ב100%, (אותו קוטר ואותו רוחב, אבל התבליטים מבחוץ שונים מה-3 הקיימים) ומה גם, שגילינו סדק בברזל באותו ג'נט.

תיקנתי עם החומר אפור-שחור, זה שמתקשה כברזל, והדבר הפסיק את בריחת האוויר (עקב הסדק, ברח אוויר, לקח כמה ימים עד שהבנתי זאת)

ככה שכרגע אין בריחת אוויר אבל יש שמיניות, לפי דעתי זה הצמיגים שגמרו את חייהם, מכיוון שהשמניות לא הופיעו

מרגע הרוטציה. אבל אני לא שולל, כך שאשמח ל4 ג'נטים או 1 למי שיודע היכן למצוא, אחרי שאחליף את הצמיגים כמובן. אם השמיניות ימשיכו.

בכבוד

שברולט קפריס 350, 88

פסח

פורסם
יכול לומר מניסיוני רק טובות על COOPER. ניסיוני עם הצמיגים האלו הוא באנגליה.

צמגי קופר וצמיגי דנלופ הם צמיגים מעולים, לכביש רטוב וטמפרטורה נמוכה יחסית

רוב השנה..וחשוב לבדוק התאמה, כי לצערי בארץ התנאים קצת אחרים.

בבחירת צמיג חשוב לבקש צמיג לאקלים טרופי, רצוי להשקיע בצמיג מבית טוב!

רוב הצמיגים מפירמות נחשבות עוברים המון מבחני דרכים, וטכנולוגית היצור והרכיבים

מהם מיצרים את הצמיג הם מהמובילים בעולם, בנוסף מושקעת בצמיג הנדסה מתוחכמת וחכמה

להפחתת רעש נסיעה, חיסכון בדלק, ומראה...באירופה וארה"ב קיימת תחרות אמיתית בין יצרני הצמיגים

המובילה לפיתוח צמיגים בעלי יכולות משופרות. אני לא כלכך בטוח לגבי הצמיגים מהמזרח!

הדרך הנכונה להבחור צמיג פרט למחיר, היא לדעת מה ממליץ היצרן לארצות חמות, שיטוט באתרי

יצרניות הצמיגים ובדיקת טכנולוגית, וכמובן הרגשה איישית. חשוב לזכור שאורך חיים של צמיג ממוצע

הוא 4 שנים ויש חשיבות מכרעת לתחזוקת צמיג שוטפת במהלך התקופה שמאריכה או מקצרת את תוחלת חייו!

הצמיג האידאלי הוא זה שיתן מקסימום תמורה במינימום מחיר! (גיליתי כאן את אמריקה!)

לרכב שנוסע על פי כללי וחוקי הכביש רוב הצמיגים בעלי תו תקן ארופאי מספיקים ויותר, וחשוב לדעת

לא להגזים במחיר הקנייה, ומצד שני לא לקנות זבל מסוכן!

לחץ אוויר נכון, נהיגה נכונה, איזון וכיון פרונט, ישמרו על צמיג במצב טוב ובטוח. גם צמיג מבית טוב סובל

התעללות מעט מאד זמן עד שהוא מתפוצץ או נהרס וגרוע מזה מאבד מתכונותיו הטובות ששילמנו

עליהם בכסף מלא.

אל תתנו למוכר הצמיגים להמליץ לכם על צמיג, רוב המוכרים הם קודם כל סוחרים ואח"כ יועצי אמת

את שעורי הבית הכינו בבית, חשוב לבדוק הצעות מחיר מכמה וכמה מקומות ולא להתפתות לדיל במחיר.

לתאריך יצור הצמיג יש חשיבות בידקו אותו!

תנו עדיפות למי שנותן בדיל כיוון פרונט במוסך מקצועי! ככה תרוויחו פעמיים, בארץ נוטים לזלזל בכיוון

פרונט וחבל, צמיג טוב עם פרונט מכוון יתן תמורה אמיתית בביטחון בכסף ובהנאה צרופה מהנהיגה!

וגם "נחנך" את הסוחרים למקצועיות ולא לסחר-מכר, אם אנו כלקוחות נדע לברור בין הטפל לעיקר

נדע לדרוש ברגלים את הטוב ביותר עבורינו והסוחר ידע שהוא מתעסק עם מקצוען זה היחס שנקבל בתמורה

אם נכנע לדיל טוב על חשבון הכל נמשיך לבלות בטורקיה ולחלום שוויץ.... -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
צמגי קופר וצמיגי דנלופ הם צמיגים מעולים, לכביש רטוב וטמפרטורה נמוכה יחסית

רוב השנה..וחשוב לבדוק התאמה, כי לצערי בארץ התנאים קצת אחרים.

בבחירת צמיג חשוב לבקש צמיג לאקלים טרופי, רצוי להשקיע בצמיג מבית טוב!

רוב הצמיגים מפירמות נחשבות עוברים המון מבחני דרכים, וטכנולוגית היצור והרכיבים

מהם מיצרים את הצמיג הם מהמובילים בעולם, בנוסף מושקעת בצמיג הנדסה מתוחכמת וחכמה

להפחתת רעש נסיעה, חיסכון בדלק, ומראה...באירופה וארה"ב קיימת תחרות אמיתית בין יצרני הצמיגים

המובילה לפיתוח צמיגים בעלי יכולות משופרות. אני לא כלכך בטוח לגבי הצמיגים מהמזרח!

הדרך הנכונה להבחור צמיג פרט למחיר, היא לדעת מה ממליץ היצרן לארצות חמות, שיטוט באתרי

יצרניות הצמיגים ובדיקת טכנולוגית, וכמובן הרגשה איישית. חשוב לזכור שאורך חיים של צמיג ממוצע

הוא 4 שנים ויש חשיבות מכרעת לתחזוקת צמיג שוטפת במהלך התקופה שמאריכה או מקצרת את תוחלת חייו!

הצמיג האידאלי הוא זה שיתן מקסימום תמורה במינימום מחיר! (גיליתי כאן את אמריקה!)

לרכב שנוסע על פי כללי וחוקי הכביש רוב הצמיגים בעלי תו תקן ארופאי מספיקים ויותר, וחשוב לדעת

לא להגזים במחיר הקנייה, ומצד שני לא לקנות זבל מסוכן!

לחץ אוויר נכון, נהיגה נכונה, איזון וכיון פרונט, ישמרו על צמיג במצב טוב ובטוח. גם צמיג מבית טוב סובל

התעללות מעט מאד זמן עד שהוא מתפוצץ או נהרס וגרוע מזה מאבד מתכונותיו הטובות ששילמנו

עליהם בכסף מלא.

אל תתנו למוכר הצמיגים להמליץ לכם על צמיג, רוב המוכרים הם קודם כל סוחרים ואח"כ יועצי אמת

את שעורי הבית הכינו בבית, חשוב לבדוק הצעות מחיר מכמה וכמה מקומות ולא להתפתות לדיל במחיר.

לתאריך יצור הצמיג יש חשיבות בידקו אותו!

תנו עדיפות למי שנותן בדיל כיוון פרונט במוסך מקצועי! ככה תרוויחו פעמיים, בארץ נוטים לזלזל בכיוון

פרונט וחבל, צמיג טוב עם פרונט מכוון יתן תמורה אמיתית בביטחון בכסף ובהנאה צרופה מהנהיגה!

וגם "נחנך" את הסוחרים למקצועיות ולא לסחר-מכר, אם אנו כלקוחות נדע לברור בין הטפל לעיקר

נדע לדרוש ברגלים את הטוב ביותר עבורינו והסוחר ידע שהוא מתעסק עם מקצוען זה היחס שנקבל בתמורה

אם נכנע לדיל טוב על חשבון הכל נמשיך לבלות בטורקיה ולחלום שוויץ.... -רן

נכבדי

אתה זורק סיסמאות באוויר שכולנו יודעים

צמיגים טובים...דיל טוב...כיוון פרונט...

הדבר אינו זר לאיש מאיתנו

אבל...

תן המלצות ספצפיות !!!

צמיגים: איזה צמיגים?? שם חברה??

פנצ'ריה: איזו מהן?? ומי נותנת דיל עם כיוון פרונט??

בכבוד

שברולט קפריס 350, 88

פסח

• תוכן חדש...