Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי מועדון החמש מוזמנים

להשקת אוטובוס ליילנד רויאל טייגר וורלדמאסטר 1975

מרכב תוצרת "מרכבים"

LEYLAND ROYAL TIGER WORLDMASTER 1975

1_143121568.jpg

ההשקה תתקיים ברחבת החנייה של היכל הספורט נוקיה,

שכ' יד אליהו תל אביב, ביום ו', 23.07.10, בשעה 17:30.

האוטובוס שופץ ע"י חברי מועדון החמש - אייל עובדיה ובני הספל

הטקס יפתח ע"י יו"ר המועדון , נחום קדמיאל וסקירה על תולדות האוטובוס תינתן על ידי קובי מילוא.

באירוע יוצג גם אחד מדגמי האוטובוסים העתיקים באדיבות מוזיאון אגד חולון.

אחראי אירוע- מתניה הלוי, טל' 0524472256.

בברכה,

סמדר- מועדון החמש.

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל טוב לחתני השמחה. נראה לי שהאתגר הבא יהיה הוצאת רשיון נהיגה תואם(אם עוד אין לכם) על מנת שתוכלו להנות מהיצירה.

מה שבטוח, לא צריך להיות בן 40 פלוס על מנת לזכור את הטייגרים. שניים כאלו כיכבו מדי ערב על המסך בסדרה 'עספור' ושימשו כחושות מג'ויפות למגורים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כל בעלי האוטובוסים הרוצים להציג את אוטובוסם. מתבקשים לתאם ולהגיע בזמן.

בתור ילד הייתי חולה על הסמל של הטייגר.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

בכיכר דיזינגוף יש פעמיים בשבוע שוק "ענתיקות" ובאחד מהדוכנים יש בדיוק את הסמל הזה.

מאחר והייתי ילד תל אביבי ונסיעה בטייגרים של קו 4 וקו 5 (עם ה 3 דלתות והבוטקה של הכרטיסן) הייתה עניין יום יומי עבורי, החלטתי מיד לרכוש את הסמל ולהרכיב בבית איפושהוא.

שעתיים אחרי זה, אישתי עדיין עשתה מאמצים נואשים להרים לי את הלסת למקום, ההזוי דרש על הסמל 3000 ש"ח (ובמילים, שלושת אלפים שקלים חדשים!) :shock:

לחבר טוב שלי (זה שאבא שלו היה מנהל מפעל הרכבה של משאיות מק באשדוד) יש מאפרה מזכוכית יצוקה שבתוך הזכוכית יש את הסמל הזה בחצי גודל.

attachment.php?attachmentid=206866&d=1278425736

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מעבר להסטוריה, יש לדגם הזה הרבה ''זכויות'' על כאבי הגב

שלי ושל עוד הרבה חיילי צה''ל שטולטלו והוסעו שעות לרפידים, ג'בל מארע'ה וטסה.

והכסאות היו כל כל לא נוחות שלא נדבר על השרירים שהפעלנו לפתוח/לסגור את החלון

שהיה ננעל כמו גליוטינה.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

אבל הזכרון הכי חזק שלי מהאוטובוסים האלא זאת גולת המתכת הנוצצת שהייתה ידית ההילוכים והנונשלאנטיות בה הנהגים העבירו הילוכים במסילות.

יאללה בני, תעשה טובה ותעלה תמונה של ידית ההוילוכים (הפניאומטית אם אני זוכר נכון).

עריכה - במהלך שיטוטי לחיפוש תמונה של הידית גיליתי שהיה רויאל טייגר וגם TIGER CUB (גור אריה) :-D

LEYLAND_20TIGER_20CUB.JPG

וגם ליילנד לאופרד:

800px-Leyland_Leopard_badge.jpg

ומסתבר שגם בספרד היה דגם 3 דלתות:

leylandroyaltigerworldmwp9.jpg

אך, הזכרונות...הזכרונות...

38023_b.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אבל הזכרון הכי חזק שלי מהאוטובוסים האלא זאת גולת המתכת הנוצצת שהייתה ידית ההילוכים והנונשלאנטיות בה הנהגים העבירו הילוכים במסילות.

יאללה בני, תעשה טובה ותעלה תמונה של ידית ההוילוכים (הפניאומטית אם אני זוכר נכון).

====================================================================

הנה

SARO111.jpg

50164641.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

====================================================================

הנה

SARO111.jpg

נבי מזל טוב

התמונה הפוכה לא?

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

במהלך שיטוטי לחיפוש תמונה של הידית גיליתי שהיה רויאל טייגר וגם TIGER CUB (גור אריה) :-D

וגם ליילנד לאופרד.

ומסתבר שגם בספרד היה דגם 3 דלתות.

עוררת בי זכרונות....

נכון, היה ה- Tiger Cub , שאם אני זוכר נכון היה בתצורה דומה ל- Royal Tiger (מנוע מרכזי תת-רצפתי), אך שילדה קצרה (מעין מידי-בוס).

בחיפה פעלו בשנות השבעים (כנראה לנסיון, לבחירת ה"דור הבא") שני אוטובוסים "ליאופרד", שהיו בעלי תצורה מודרנית יותר מה"טייגר" - מנוע אחורי ומתלים בעלי כריות אויר. הנסיעה בו היתה חלקה ושקטה יותר מהמקובל ב"טייגר".

מישהו מותיקי "אגד" זוכר?

ולא רק בספרד - בהולנד, בשנות השבעים, האוטובוסים העירוניים הנפוצים היו "דאף" ו- "רויאל טייגר".

עודד

• תוכן חדש...