Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר לבוא עם המקורי ?

לירוי היקר לא רק לך יש את התמונות עם המקור מענין גם לבני יש בדיוק תמונות כאלה.(מענין מאיפה)לא חשוב העיקר התרגיל

ליאורה:lol:

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לבני ואייל היקרים! עם סיום שיפוץ האוטובוס , הצגתו והשקתו לפני הציבור הרחב. שאו ברכה בהצלחה ושתהנו מכל רגע. לבני , אולי כדאי שתוציא רשיון. יותר טוב מאוחר מאשר בכלל לא. כך תוכל להפיק את מלוא התענוג בנסיעה באוטובוס ואולי עם הזמן תעשה טיול למפגש שישישרון שכולם תחת גג אחד.ליאורה ומצטרף אלי:mm_yeah:

פורסם
אבל הזכרון הכי חזק שלי מהאוטובוסים האלא זאת גולת המתכת הנוצצת שהייתה ידית ההילוכים והנונשלאנטיות בה הנהגים העבירו הילוכים במסילות.

יאללה בני, תעשה טובה ותעלה תמונה של ידית ההוילוכים (הפניאומטית אם אני זוכר נכון).

====================================================================

הנה

SARO111.jpg

איזה זכרונות.

אני זוכר איך אהבתי לראות את המעבר החלק במסילת הקילשון בהסעה לבית הספר, וכמה פינטזתי שזה הגיר בלמבורגיני קונטאש.

את המסילה בקונטאש הכרתי טוב ממשחק TEST-DRIVE במחשב, וכמה שנים מאוחר יותר, אי שם בשנות ה-80, ראיתי בקונטאש שהובאה ארצה לתערוכת אוטומוטור.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

עדכון מרכז מפגש השפלה קובי בן ניסן:

שיירה ממפגש השפלה תצא להשקת האוטובוס בנוקיה מצומת נען בשעה 16:00 , נסיעה על כביש 40 לכיוון 431 ומשם שמאלה עד לנוקיה..

הטל' של קובי לתיאום- 054-6785688

מפגש השפלה לא יסגר לטובת אלה שלא נוסעים.

בברכה,

סמדר- מועדון החמש.

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם

איזה זכרונות.

אני זוכר איך אהבתי לראות את המעבר החלק במסילת הקילשון בהסעה לבית הספר, וכמה פינטזתי שזה הגיר בלמבורגיני קונטאש.

את המסילה בקונטאש הכרתי טוב ממשחק TEST-DRIVE במחשב, וכמה שנים מאוחר יותר, אי שם בשנות ה-80, ראיתי בקונטאש שהובאה ארצה לתערוכת אוטומוטור.

מזדהה עם הזכרונות... שנים מאוחר יותר כשנהגתי על פרארי ולמבורגיני קלאסית (במסגרת כתבות שכתבתי) הרגשתי שאני מגשים חלום, מעבר לפוסטרים ולמסילות ב- Test Drive :lol:

ציטוט... של עצמי...:roll:

"בהיתי בפנים המכונית ועלו בי זכרונות ילדות של פוסטרים ענקיים תלויים על הקיר ובהם רואים פרארי אדומות, כשבידית ההילוכים שלהם יש מסילה לכל הילוך והנה, אני יושב בתוך אחת כזאת, משלב תוך כדי שיחה את ההילוכים באופן שדמיינתי בעודי עולל."

יש עוד, אבל לא אלכלך את הטוהרה של האוטובוס הקסום ברפש איטלקי :D

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
פשוט התקינו בקונטאש חלפים מלילנד. אין הסבר אחר.

lamborghini-sports-cars6-2.jpg

בתור ילד (מה זה ילד- בן 16, עדיין בלי רישון) אני זוכר את עצמי מתגנב כל הזמן למגרש הגרירות של הראשון (שאז היה ליד בית הספר לכיבוי)- ומשחק עם הגרוטאות שהיו שם. ואז יום אחד הביאו אותו: ליילנד סופר-ביבר אפור, שהיה נראה "חי ובועט"- כמה כאב לי הלב לראות אותו ככה! וכמובן, שה"אטרקציה" הראשונה, ששמתי לב- הייתה בדיוק הידית ההילוכים הזו, שהזכירה את פרארי ולמבורגיני! אפילו שקלתי לפרק אותה- אבל בחיי, שלא היה לי לב להרוס את המשאית! שנים אחרי זה חלמתי, שאני נוהג בה, עם הרדיוטייפ "כושים" ענק זרוק לי בכסא שליד הנהג- לא יודע להסביר למה!:oops: עברו כמעט 20 שנה מאז, כבר כמה שנים יש לי משאית זהה, רק בצבע אחר, את השילוב שלה ושל ה"טייפ כושים" עוד לא עשיתי, למרות שיש לי גם הטייפ- ועדיין אני נהנה מכל רגע, כאשר יוצא לי לנהוג עליה, ועל כל אוטו אחר שיש לו את הגיר "ווילסון"!8)

אה, וכמובן, עוד גילוי קטן- בחדר שינה שלי עומד בפינה כל המתקן של ההילוכים: עמוד עם הידית המורכבת עליו, שזהו בעצם בורר יציאות לחץ אוויר לצינוריות שונות, שנותנות פיקוד למעגלי ההילוכים שונים בגיר.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
עדכון מרכז מפגש השפלה קובי בן ניסן:

שיירה ממפגש השפלה תצא להשקת האוטובוס בנוקיה מצומת נען בשעה 16:00 , נסיעה על כביש 40 לכיוון 431 ומשם שמאלה עד לנוקיה..

הטל' של קובי לתיאום- 054-6785688

מפגש השפלה לא יסגר לטובת אלה שלא נוסעים.

בברכה,

סמדר- מועדון החמש.

קובי!האשקלונים יכולים לגוון את אופי השיירה???????????????

צביקה מרגלית

פורסם

איזה זכרונות.

רז לדעתי אתה טיפה מבולבל מכיוון שהקונטאש ביחד אם פרארי ברלינה בוקסר 512

הובאה לארץ בשנת 81-82 לפניי זה אני בטוח שלא היה לך מחשב בבית :lol: רק בשנת 81 החלו למקור סינקלייר ZX81

ולמחשב ברמה הזאת אין יכולות גרפיות להציג מסילה של למבורגיני.

אתה מוזמן לתקן אותי .

פורסם

היה מרגש

אחרי שנים של מאמץ וגם אכזבות ומכשולים, הגענו עד הלום. חשוב לציין ששותפים מלאים באוטובוס הם חברים מפורום תחבורה ציבורית ב"תפוז" שאיתרו את האוטובוס.

הנה כמה תמונות מהאירוע שכלל גם את האוטובוס הראשון של חברת "קוים", עוד טייגר של מוזיאון אגד, אוטובוס הספא (טייגר לשעבר של אל על), המשאית של גנאדי והפתעת היום, הפורד מודל T העתיק של דן.

והנה כמה תמונות: החבורה המצולמת היא החברים מפורום תחבורה ציבורית שמתנדבים גם כל יום ששי אצל נח סלוצקי במוזיאון אגד.

IMG_1991.jpg

IMG_1995.jpg

IMG_2002.jpg

IMG_2033.jpg

IMG_2029.jpg

IMG_2017.jpg

IMG_2024.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...