רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 927 צפיות
שלום רב. לפני מספר ימים העליתי לפורום הודעה בה רשמתי שאני מחפש בדחיפות כנף לאסקורט. בנוסף התנצלתי על שאני מעלה אותה בדפים "הראשיים" של הפורום ולא בתוך שרשור המיועד לכך, מפני שהעניין דחוף לי מאוד לימים הקרובים ואני מחפש חשיפה גדולה יותר לשרשור שלי. לאחר מספר שעות נכנסתי לפורום ולהפתעתי/אכזבתי, השרשור נעלם, לא הועבר, לא שונה, לא הוחלף, פשוט נעלם, נמחק כלא היה מעל דפי הפורום. יותר מרגיז, אפילו מעליב, שלא קיבלתי שום הודעה פרטית, שום מייל, המסביר את הסיבה למחיקת השרשור שלי. בתור חבר בפורום, מזה כמה שנים, שדואג לפרגן לפורום בכל הזדמנות שיש לי, ודואג לעדכן על כל התפתחות שקוראת עם הרכב שלי בזמן השיפוץ, הייתי מצפה לקצת יותר כבוד כלפיי מכיוון חברי ההנהלה. לת…
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
מכירה פומבית
מאת dodge55- 0 תגובות
- 763 צפיות
לכל הנוסעים לחוף המערבי ב-14 באוגוסט מתקיימת מכירה פומבית ע נ ק י ת ! ! ! http://yougottobekidding.wordpress.com/2010/06/24/woodie-collection/ http://www.goodingco.com/ לא לפספס !
הודעה אחרונה מאת dodge55, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 29 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
*** נמחקה הערה גזענית ***
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
-
- 1 תגובות
- 844 צפיות
פאב הטוביה חוגג היום יום ה' בלילה יום הולדת, ולכן המפגש הרגיל ביום ו' לא יתקיים! אבל-כל משתתפי המפגש ואורחים מוזמנים אישית ע"י קובי כאורחי כבוד ביום ההולדת! אז יום הולדת שמח ל"טוביה" וניפגש היום בלילה-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 0 תגובות
- 844 צפיות
http://oldparkedcars.blogspot.com/ כשמו כן הוא. אוסף מדהים של תצפיות רחוב למכוניות קלאסיות, ישנות, מענינות, מוזרות, יפניות ומה לא. בצד ימין ישנה חלוקה לבלוגים דומים נוספים(מכוניות בסן פרנסיסקו, יפניות ישנות וכו') וכן ישנו ארכיון לחודשים קודמים. סופ"ש נעים.
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין לשבת קפה ומצב רוח ברופין 07.08.10 מפגש שבת בבוקר בחניית תחנת דלק 'פז' שבצומת רופין (צומת רופין נמצאת 2-3 ק"מ צפונית לצומת בית ליד). המפגש מתקיים בין השעות 10:00-13:00. לחברי מועדון החמש ניתנת הנחה של 10% על כל קניה בקפה "ארומה" , כנגד הצגת תעודת חבר מועדון. התצוגה פתוחה לקהל הרחב! בברכה, סמדר- מועדון החמש טל' 037318818
הודעה אחרונה מאת nati54, -
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
יש ברשותי טרנפורטר שנת 92, הרכב הוזמן ביבוא אישי ולכן הגיע בתור T4, עם מערכת הזרקה רב נקודתית(לא קרבורטור ולא הזרקה ישירה כמו האחרים באותה השנה, ממיר קטיליטי ועוד) הדגם הוא קרוול, בשנה הנ"ל הגיעו רק 4 רכבים כאלו לארץ, הרכב שימש אותי עד לא מכבר אך עקב מצבו המכני קניתי רכב אחר. אני רוצה להשאיר את הרכב על מנת להפוך אותו לאספנות בעוד מספר שנים, וגם בגלל שאני מאוד אוהב את הרכב. אבי רוצה למכור את הרכב כי הוא תופס לנו חניה, רציתי לדעת אם יש בפורום מישהו מאיזור כפר סבא שיוכל לתת לי הערכה כמה השקעה צריך לשיפץ הרכב הנ"ל? אני מתכוון לשפץ אותו בעצמי, ומאמין שאצטרך את עזרת חברי הפורום ביעוץ וכדו'.
הודעה אחרונה מאת kobic9, -
מצאתי מבחן השוואה מאוד מעניין. כאשר מכוניות האלה היו עדיין חדשות. מכיוון שמבחן מאוד מעניין ומפורט, חשבתי לנכון לעלות אותו לכאן בשביל אנשים שמעוניינים או בעלי אחד הרכבים, ההשוואה כוללת מחירי טיפולים. יש תמונות של תאי מנועים ורכבים באופן כללי, כולל סאלון. מאוד מוזרים יחסי העברה לגיר של NSU. בהילוך ראשון שזה יחס מאוד בלתי רגיל מדובר על 9.9. http://www.citroenet.org.uk/miscellaneous/car-test/car0773-1.html אישית ממש נהניתי לקרוא את המבחן.
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
קצת אחרי חודש מאז שהגיעה מארה"ב עם אחותה (שתחיה) הקרמן גיאה קבריולט, התחלנו שיפוץ יסודי, קודם כל מיכני כדי ללמוד על הבעיות של הרכב, נסע בו כמה חודשים ורק אחר כך צבע, פנים הרכב וגג חדש. עד כה החלפנו את כל צינורות המים, כל צינורות הדלק, ניקוי מיכל דלק, טיפול 10,000 מלא כולל רצועות חדשות ורצועת טיימינג כמובן, ניקוי רדיאטור, שיפוץ משאבת הדלק (היתה קצת סתומה - ולאחר ניקוי כמו חדשה). היום נסעתי בה לראשונה, המנוע נוהם כמו שצריך... עדיין יש לא מעט דברים להחליף כמו כל הגומיות של תפוחי ההגה, צינורות ברקס גמישים מגומי ובטח יהיו עוד הפתעות. מצ"ב תמונות מהיום במוסך של חבר, אחת תוך כדי עבודה, 2 אחרי כיוון רצועת טיימינג ואחת על הגרר חזרה הביתה. עדיין הרכב בלי מספרים. …
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
לכולם שלום, במסגרת שוטטות באתרי הזימה של הרשת (במקרה זה: פורום STUDEBAKER DRIVERS CLUB) נתקלתי בנידון: לפי מה שפורסם הרכב נבנה בארץ לפי תכנון של המהנדס של קייזר אילין, מר דוד זלמן, עבור נשיא המדינה בשנת 1964. אחד מחברי מועדון סטודיבייקר שגדל בארץ (ירון פידלר, שאיני בטוח באם הוא חבר הפורום או לא) ניסה להתחקות אחר אודות המכונית ולכאורה היא נגרטה. אני חייב לציין שזו הפעם הראשונה שבה אני נתקל בדבר הזה וסקרנותי התעוררה - האם אנשי הלארק יכולים להוסיף מידע? ע"פ האמריקאים, לא היתה עוד מכונית כזו. לשרשור הנ"ל: http://forum.studebakerdriversclub.com/showthread.php?4589-Israeli-1964-stretch-convertible בברכה, T
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 4 עוקבים
- 46 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
חברי מועדון החמש מוזמנים להשקת מוריס מיינור משנת 1954 (התמונה להמחשה בלבד) MORRIS MINOR 1954 ההשקה תתקיים, במקום מפגש מועדון החמש בצפון- ב'ארומה' אספרסו בר , דרך בר יהודה 147, נשר (בסמוך לתחנת הדלק 'טן'), ביום ו', 30.07.10, בשעה 17:30. הרכב שופץ ע"י חבר מועדון החמש חיים בכר. הטקס יפתח ע"י יו"ר המועדון נחום קדמיאל וסקירה על תולדות הרכב תינתן על ידי קובי מילוא. חברים בעלי מוריס מכל הדגמים ומכל שנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:30 לסידור תצוגה מכובדת באירוע. אחראי אירוע- מתניה הלוי, טל' 0524472256. בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת idipidi, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי אני עוזר לחבר להשמיש FM50 שנת 86 (יד ראשונה של אביו...) לאחר השבתה ארוכה, כ-15 שנה. האם מישהו יכול לעזור בספר מוסך או כל חומר טכני אחר? בעיקר על הגיר המוזר... על חלקי קוסמטיקה אני בכלל לא מדבר... מצטער על איכות התמונה. תודה, יניב
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
שלום חברים, הגיע זמנה של הוולוו שלי, דגם 244 מודל 83, לקבל צבע ופחחות. מצורפות תמונות של הכלה.כמו שתראו יש חלודה משמעותית בפניה התחתונה שמאלית של השמשה האחורית, חלודות בפינות התחתונות של השמשה הקדמית, הרבה חלודה שטחית, צבע סדוק, לק מתקלף, ומילוי סדוק בכמה מקומות בגג. עשיתי קצת בדיקות לגבי העלויות לגבי צבע חיצוני בלבד וקיבלתי את ההצעות האלה: במוסך חיבה בת"א ביקשו 10K. נסעתי לקלנסוואה לפחח-צבע בשם בוחבוח והוא ביקש על העבודה 3K + אחריות שנתיים על הצבע, אין אחריות על פחחות וחלודה. סיום העבודה תוך 10 ימים. אגב הגעתי לפחח הזה בעקבות עבודת צביעה של חיפושית שאריה פרסם בפורום (ראו בקישור הזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=171978) . מבדיקה שעשיתי ע…
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בעצם נחכה עד שהמכירה תיגמר... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1960-FORD-FALCON-/110565235567?cmd=ViewItem&pt=US_Cars_Trucks&hash=item19be339b6f
הודעה אחרונה מאת mister v, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
של מי / מה המנוע הזה?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מקשט רכבי חתן כלה ואני צריך רכב אותנטי עד אורך 4 מ' חשבתי בכיוון של פיאט 500 ישנה או מיני מיינור יש הצעות?
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני מניח שחלק מכירים ויודעים על מה ועל מי אני מדבר, אבל לאחרונה, במסגרת חיפוש אחר חלקים לפרוייקט שלי, נתקלתי בחנות חדשה/ישנה ברחוב שונצינו 1 - "שאשא" - אשר לבעלים כמות עצומה של חלקים למכוניות ישנות - מכל הסוגים, אירופאים בעיקר. אלפי (זו לא טעות - אלפי) בולמי זעזועים מכל מיני סוגים, קרבורטורים, רפידות בלם ועד חלקים למכוניות שאני די בטוח שכבר לא קיימות בארץ ומה לא בעצם. מה שיש לו בחנות זה עוד כלום, יש גם מחסנים נוספים. צריך סבלנות, החנות בשלבי הקמה מחדש ולא הכל מסודר, ונראה שיש דברים שצריך זמן בכדי למצוא אותם, אבל בקיצור - שווה בדיקה.
הודעה אחרונה מאת Avinusha, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
התחדשתי לאחרונה במרצדס בת 20 שנראית צעירה מגילה. אני כיום בחיפושים אחרי מוסכניק שיוכל לטפל בה באופן שוטף (כרגע למשל יש לי בעיה של בריחת שמן גיר) - כמובן לא מוסך מורשה שיעשוק אותי... מכירים מישהו, רצוי באיזור רחובות? תודה!
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
OK, זה קטן, זה מוזר (או מכוער, או חמוד- תלוי איך מסתכלים על זה), וזה בעל מנוע בנפח 544 סמ"כ וקירור מים! מה זה?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 0 תגובות
- 678 צפיות
מצפים שהאוטו הייחודי הזה, מודל 1949 יימכר ב 6.3 מיליון $ http://www.guardian.co.uk/world/2010/aug/02/diana-dors-car-auction-marilyn
הודעה אחרונה מאת YONA777, -
Mercedes Benz 300sl 1 2
מאת drat-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
Mercedes Benz 300sl האם יש בארץ רכב מדגם כזה ?(חוץ ממוזיאונים )
הודעה אחרונה מאת CLIPPER159, -
-
- 1 תגובות
- 622 צפיות
מחפש בשביל חבר שרטוטים או כל חומר שיעזור לתחזק גנרטור כזה שנקנה מעודפי הצבא. הגנרטור יושב על עגלה נגררת וכתוב עליו STRUVER חיפשתי ברשת אבל לא מצאתי משהו שנראה כמו מידע טכני. אם למישהו יש קצה חוט - אשמח לשמוע תודה מראש בהמשך אצרף תמונה שלו
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
- 1 תגובות
- 976 צפיות
במקרה ראיתי .המון סוגים וצורות שלא ידעתי שחשבו על אז ושהם היו קיימים תהנו למי שלא הכיר http://oldcarandtruckpictures.com
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
במסגרת הסרטים שגנזך המדינה מעלה לרשת נמצא סיקור על יריד המזרח משנת 1962. שימו לב בדקה 3:50 ואילך כמה שניות של "אוטוקרס". מציצה שם הסבתא של ה"דוכס" או הגירסה הראשונה של "כרמל" שהסתכמה באבטיפוס אחד או שניים. יש לה חלון אחורי נוטה פנימה כמו ב"פורד אנגליה".
הודעה אחרונה מאת 116_Veloce, -
-
שברולט וג'י.אמ.סי C\K 1500\2500\3500 .איחוד שרשורים של משתמש שכל פעם פותח אותו שרשור 1 2 3
מאת off road 4 life- 4 עוקבים
- 31 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
דבר ראשון אציג את עצמי. אני שי בן 24 מחדרה. תמיד אהבתי מכוניות ותמיד הייתי בתחום רכבי השטח. יש בידי כמה שאלות לגבי שבורלט וג'י.אמ.סי C\K 1500\2500\3500 ממודלים 1973-1979 עם מנוע V8 5.7/7.4 בנזין או מנוע 6.2/6.5 סולר לא מצאתי אחת כזאת בארץ עם 4X4 כי אני רוצה רכב שגם יהיה טנדר גם יהיה שטח וגם יהיה אספנות אז חשבתי על הGMC סיירה / שברולט סילברדו מהמודלים האלו. ושאלותי הן: 1. מצאתי כמה רכבים כאלו בEBAY ובעוד כמה אתרי יד שניה בארה"ב איך אני משלם לבחור עבור הרכב שהמרחק ביני לבינו זה חצי עולם? 2.איך אני יודע שמה שהותקן על הרכב תואם לVIN של האוטו (מבחינת צמיגים הגבהות וכדומה) 3.איך אני עושה את כל תהליך הייבוא ארצה 4.אני יודע שהולכת להיות בלי סוף ב…
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 45 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אירוח מועדון החמש בעדה הדרוזית בעוספייה הר הכרמל "החוויה הדרוזית" בהשתתפות נכבדי העדה בשבת 28 לאוגוסט 2010 , בין השעות 15:00 - 18:30 בתכנית: מפגש חברים, תהלוכה ותצוגת רכבי אספנות כיבוד דרוזי כמיטב המסורת לחברי מועדון החמש בעלי רכבי האספנות רישום מוקדם לאירוע אצל אמוץ דור בטל' 4325432- 054 , אצל עדי גולדנברג בטל' 2611660- 052, או במשרד המועדון , עד יום ג' 24.08. פרטים נוספים ועדכונים יפורסמו בהמשך. בברכה, סמדר- מועדון החמש טל' 7318818- 03
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
-
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שישי חמים משהו, כולם משוועים לקצת בריזה ומשהו קר לשתות. רק הדוגמניות עומדות בשמש בלי להתלונן:
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
סרט מעניין מאוד על ישראל של 1951. 32 דקות בצבע. אם בעבר בסרט הועלה לפורום, עימכם הסליחה. (לא מצאתי זאת בחיפוש).
הודעה אחרונה מאת גלעד2, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום יש לי אולדסמוביל 87 ואני לא הנעתי אותה בערך 5 חודשים בשל סיבות מסויימות שלא היו בשליטתי מבקש לדעת בדחיפות,איך עליי להניע את הרכב כיום?כלומר,האם ישר לשים לו מצבר ולנסות להניע?או שצריך להחליף שמן ולעשות עוד דברים? אשמח לקבל תשובות מפורטות תודה מראש
הודעה אחרונה מאת avi75, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 9.7 אלף צפיות
לא הספקנו לנוח (על זרי הדפנה...) והבוקר זכינו לביקור של שלמה רז, מנכ"ל "הארגז" והוא אישר את העברת האוטובוס הכחול למתחם השירות שלהם ברמלה. את הדרך עשה הרכב בכוחות עצמו, כמו גדול, והנה כמה תמונות מתחילת הדרך להשקה הבאה.. תמונה הראשונה, שלמה רז ליד האוטובוס. אחר כך: בדרך, בכניסה למתחם "הארגז" ובמקום הסופי ליד "ילדים"
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 273 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- beresford
- ArikM
- Erel
- Assafo2
- Shaike.Zam
- ofralon
- פינדר
- quzzaa
- גולדן191
- איש קיש
- yohai71
- Be roo