Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשימחה רבה ובקלילות אגיע עם ה -Ami 8 שלי 602 סמ"ק היא רגילה לטפס בהרי הכרמל.

ליאורה 748 זה הרבה, יש עליות, יש סיבובים, יש דרך משובשת לפעמים אבל תחשבי על החזרה ירייייידות.

מאמין שיהיה נחמד

להת.

נתי

יפה נתי....ככה גבר מדבר!! להיתראות. דין

דין הרדטופ 81

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סליחה על חוסר ההבנה, אבל האם מספיקה הודעה בשרשור או שיש צורך ממש להרשם כפי שהתבקשנו בהודעה הראשונית ?

וכן אני מודע שקראתי והבנתי, אך האם מספיקה "הרשמה" פומבית :-D

כמו כן האם יש שמירה\פיקוח (אני מניח מתנדבים) על המכוניות, האם יהיו שלטי הסבר המנחים לא לנגוע או לנסות לשבת בתוך המכוניות (וכמובן לא לקחת מזכרות :wink:).

פורסם

לאחר קריאה חוזרת של ההודעה הקודמת שלי (אולי כדיי להגדיל את זכות העריכה מעבר לחצי שעה קצרה :oops:).

אין הכוונה לעדה כזו או אחרת, פשוט נסיון מתיש שמתרחש מידי פעם גם במפגשים מצומצמים יותר (במספר המכוניות והאנשים), כשאתה מוקף בחברים אשר נפגשים כל שבוע, אתה מוצא את עצמך מוטרד ומופתע ע"י התעוזה\חוצפה של עוברי אורח אשר מרשים לאצבעות ללכת במקום העיניים (להשען על המכונית לצורך צילום, ללטף, ואף יש המרחיקי לכת אשר פותחים את הדלת כדי לראות איך מרגיש הישבן בכיסא).

זה אולי המקום לקבל עצה איך להעלים העין ולא להתרגש או להתרגז כשאדם זר מרגיש כל כך בנוח ברכושך (האופציה לא לנקות את המכונית לא מקובלת :evil:).

פורסם
לאחר קריאה חוזרת של ההודעה הקודמת שלי (אולי כדיי להגדיל את זכות העריכה מעבר לחצי שעה קצרה :oops:).

אין הכוונה לעדה כזו או אחרת, פשוט נסיון מתיש שמתרחש מידי פעם גם במפגשים מצומצמים יותר (במספר המכוניות והאנשים), כשאתה מוקף בחברים אשר נפגשים כל שבוע, אתה מוצא את עצמך מוטרד ומופתע ע"י התעוזה\חוצפה של עוברי אורח אשר מרשים לאצבעות ללכת במקום העיניים (להשען על המכונית לצורך צילום, ללטף, ואף יש המרחיקי לכת אשר פותחים את הדלת כדי לראות איך מרגיש הישבן בכיסא).

זה אולי המקום לקבל עצה איך להעלים העין ולא להתרגש או להתרגז כשאדם זר מרגיש כל כך בנוח ברכושך (האופציה לא לנקות את המכונית לא מקובלת :evil:).

רוצה עצה?

אז הנה מה שאני מרגישה: אני כל כך אוהבת את הפג'ו שלי וכל כך גאה בו וכל אחד ואחת שרוצה להצטלם עם פג'ו זה אומר שהוא אוהב אותו. ואני עוד יותר גאה בו. אולי תסתכל על זה ככה. פשוט תהיה גאה שאוהבים את הרכב שלך.

פורסם
רוצה עצה?

אז הנה מה שאני מרגישה: אני כל כך אוהבת את הפג'ו שלי וכל כך גאה בו וכל אחד ואחת שרוצה להצטלם עם פג'ו זה אומר שהוא אוהב אותו. ואני עוד יותר גאה בו. אולי תסתכל על זה ככה. פשוט תהיה גאה שאוהבים את הרכב שלך.

עידית יקירה.

דני ממש אוהב את הרכב.

עדיין, לא מוסיף לו כלום שמישהו שורט או אף נכנס לרכב, ואפילו אם נניח שגם אותו מישהו אוהב מאד את הרכב.

אמר מישהו שלחברים רבים הרכב הוא כמו אשה שניה. כעת, נסי נא לשים בשתי השורות הראשונות שכתבתי את המילה אשה במקום המילה רכב. נראה לך שמישהו יסכים? :)

ובנימת רצינות,

אדם יכול להצטלם עם הרכב, להתבונן בו, אך דחילק - לא לגעת ללא רשות!

בקדילאק של גורן (לדוגמא) הושקע סכום עתק בשיפוץ, ובנוסף גם שעות רבות של מריטת עצבים,

ואין זה סביר שהצופים יתייחסו אליו כאל דבר ששייך לכולם.

באחת התצוגות שהיתה בבית גוברין עזבתי את הגרוטאה שלי לרגע, וכשחזרתי ראיתי גברת שמצטלמת כשהיא יושבת על כסא הנהג.

התרעמתי ואמרתי לה: מדוע את נכנסת לרכב? הוא לא שלך. האם נראה לך סביר שאכנס ללא רשות לרכב שלך?

היא ענתה: אבל כאן זה תצוגה!

כלומר, חלק מהאנשים לא עושים זאת בכדי לגרום רע, אלא מתום לב,

חושבים שניתן להכנס, כמו ברכב המוצג באוטומוטור למשל.

לכן, צריך לדעתי בכל מקום תצוגה, בו יש אפשרות שהחברים לא יהיו צמודים לרכבים,

לחבלל, ולהדגיש בשילוט בכמות נכבדת - שמבקשים לא לגעת ברכבים.

שבת שלום וקרירה...

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

לצערי השלט נעלם מרוב עיניי המבקרים.

לעומת בני, שהגיע לגיל שנוח לו לחלוק את עבודתו עם זרים. ואני לא רוצה להתחיל אם הפרוייקט האחרון שלו שבו הוא עובר למספר מבקרים\שותפים רב יותר איתם הוא יכול לחלוק את יצירתו. אם אני לא טועה יש הגבלה (למרות נסיונו הרב עדיין יש הגבלות) לשישה אנשים בו זמנית.

אנוכי עדיין "צעיר" (הכל יחסי) תמים ורגיש.

אני שמח שאנשים נהנים מהרכב, אך לא נהנה לענות לשאלות חצופות (כמה שווה, כמה עלה) וגישה כל כך פתוחה (מה קרה, זה תצוגה, מותר לי) מאנשים זרים לחלוטין.

מה שרציתי בעצם לשאול, האם יהיה מגרש חניה מסודר (או חניה מפוזרת ברחוב)? האם יהיה שילוט הסבר מה קורה באיזור?

פורסם

מאוד אוהב ת'רעיון, ז

כרו גם:

• מוזיאון אגד
  • מוזיאון תעבורה
  • מוזיאון גנאדי

ומציע גם, במסגרת קירוב הלבבות, לזכור שיש גם חברים ערבים במועדון, ואולי כאלה שאינם חברים במועדון, אבל מחזיקים ענתיקות (אחד חבר מעראבה עם 404 אני איידע, יש אני חושב גם בעכו, 404 אוטומטית לבנה, מישהו מכיר?), יש בראמה מישהו עם ג'פ 42, גם בגוש חלב...

ובטח עוד

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
לצערי השלט נעלם מרוב עיניי המבקרים.

לעומת בני, שהגיע לגיל שנוח לו לחלוק את עבודתו עם זרים. ואני לא רוצה להתחיל אם הפרוייקט האחרון שלו שבו הוא עובר למספר מבקרים\שותפים רב יותר איתם הוא יכול לחלוק את יצירתו. אם אני לא טועה יש הגבלה (למרות נסיונו הרב עדיין יש הגבלות) לשישה אנשים בו זמנית.

אנוכי עדיין "צעיר" (הכל יחסי) תמים ורגיש.

אני שמח שאנשים נהנים מהרכב, אך לא נהנה לענות לשאלות חצופות (כמה שווה, כמה עלה) וגישה כל כך פתוחה (מה קרה, זה תצוגה, מותר לי) מאנשים זרים לחלוטין.

מה שרציתי בעצם לשאול, האם יהיה מגרש חניה מסודר (או חניה מפוזרת ברחוב)? האם יהיה שילוט הסבר מה קורה באיזור?

הלו

זאת לא שאלה של גיל

תמיד חלקתי ונתתי לאנשים להכנס לרכב.

ובמיוחד אחרי שהשקעתי בשיפוץ.

ולאלה ששואלים "כמה", אני אומר "שקל אחד אבל הבובה לא למכירה".

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
עידית יקירה.

דני ממש אוהב את הרכב.

עדיין, לא מוסיף לו כלום שמישהו שורט או אף נכנס לרכב, ואפילו אם נניח שגם אותו מישהו אוהב מאד את הרכב.

אמר מישהו שלחברים רבים הרכב הוא כמו אשה שניה. כעת, נסי נא לשים בשתי השורות הראשונות שכתבתי את המילה אשה במקום המילה רכב. נראה לך שמישהו יסכים? :)

ובנימת רצינות,

אדם יכול להצטלם עם הרכב, להתבונן בו, אך דחילק - לא לגעת ללא רשות!

בקדילאק של גורן (לדוגמא) הושקע סכום עתק בשיפוץ, ובנוסף גם שעות רבות של מריטת עצבים,

ואין זה סביר שהצופים יתייחסו אליו כאל דבר ששייך לכולם.

באחת התצוגות שהיתה בבית גוברין עזבתי את הגרוטאה שלי לרגע, וכשחזרתי ראיתי גברת שמצטלמת כשהיא יושבת על כסא הנהג.

התרעמתי ואמרתי לה: מדוע את נכנסת לרכב? הוא לא שלך. האם נראה לך סביר שאכנס ללא רשות לרכב שלך?

היא ענתה: אבל כאן זה תצוגה!

כלומר, חלק מהאנשים לא עושים זאת בכדי לגרום רע, אלא מתום לב,

חושבים שניתן להכנס, כמו ברכב המוצג באוטומוטור למשל.

לכן, צריך לדעתי בכל מקום תצוגה, בו יש אפשרות שהחברים לא יהיו צמודים לרכבים,

לחבלל, ולהדגיש בשילוט בכמות נכבדת - שמבקשים לא לגעת ברכבים.

שבת שלום וקרירה...

אבי נוף.

קודם כל בוקר טוב ושבוע מקסים.

היית חסר מאוד ביום שישי וחבל שלא באת.

"וחס וכרפס" לא הייתי רוצה שאף אחד ישרוט לי את פג'ו או לאף אחד אחר. התכוונתי שאם נוגעים מצטלמים אז זה גאווה בשבילי.

פורסם

יש כאלו שיסכימו, אבל הם כותבים בפורום אחר... :lol:

ובעניין להכנס לרכב של מישהו אחר, פעם עשיתי זאת לגמרי בטעות, כשרכב שדומה לרכב של חבר שלי (שהיה אמור לבוא ולאסוף אותי) עבר אותי ועצר להולכי רגל במעבר חצייה.

ראיתי שני אנשים יושבים מקדימה וחשבתי שזה חבר שלי ואבא שלו, רצתי ונכנסתי מהר (כדי לא לעקב את התנועה) למושב האחורי, רק כשסגרתי את הדלת שמתי לב שהנהג מסתכל עלי ולא יודע איך להגיב. הסתכלתי עליו בחזרה, גם אני לא יודע מאיפה לאכול את עצמי, ופשוט יצאתי בלי להגיד כלום מהרכב, מרוב השוק לא ידעתי מה להגיד.

בקיצור, קטע גדול ! זו היתה תצוגת טמבליות.. :-D

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
יש כאלו שיסכימו, אבל הם כותבים בפורום אחר... :lol:

ובעניין להכנס לרכב של מישהו אחר, פעם עשיתי זאת לגמרי בטעות, כשרכב שדומה לרכב של חבר שלי (שהיה אמור לבוא ולאסוף אותי) עבר אותי ועצר להולכי רגל במעבר חצייה.

ראיתי שני אנשים יושבים מקדימה וחשבתי שזה חבר שלי ואבא שלו, רצתי ונכנסתי מהר (כדי לא לעקב את התנועה) למושב האחורי, רק כשסגרתי את הדלת שמתי לב שהנהג מסתכל עלי ולא יודע איך להגיב. הסתכלתי עליו בחזרה, גם אני לא יודע מאיפה לאכול את עצמי, ופשוט יצאתי בלי להגיד כלום מהרכב, מרוב השוק לא ידעתי מה להגיד.

בקיצור, קטע גדול ! זו היתה תצוגת טמבליות.. :-D

כמה מתאים לך :lol:

astronaut.jpg

עדי גולדנברג 13399

• תוכן חדש...