Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
והמוריס ,

תוכל לעלות למעלה ? :-)

בוקר טוב למוריס ולפיג'ו אני אומר תעלה גם תעלה..אוי ואבוי אם אתם לא באים :evil:..

דין הרדטופ 81

פורסם

אם יש מקום חניה לאוניה קטנה ואדומה\בורדו, משפחת גורן תשמח להגיע גם כן.

הפחד שגדרון יתפוס את כל החניה, בהחלט עבר יותר מידי זמן מאז שהיה לנו הכבוד לשוט על אותו כביש יחד עם הירוקה המדהימה.

פורסם
אם יש מקום חניה לאוניה קטנה ואדומה\בורדו, משפחת גורן תשמח להגיע גם כן.

הפחד שגדרון יתפוס את כל החניה, בהחלט עבר יותר מידי זמן מאז שהיה לנו הכבוד לשוט על אותו כביש יחד עם הירוקה המדהימה.

בגללכם, והביקוש שאתם יוצרים לנוזל השחור, יעלו שוב את מחיר הדלק...

פורסם
לצערי זה בשבת, ולכן אני והפורשה או המרצדס לא נוכל להגיע, למרות שזה נשמע רעיון נהדר

גם אתה ברוטוס..? למה, למה ,רוצים פורשה במפגש!:2gunfire:

דין הרדטופ 81

פורסם

דין שלום אני ממפגש שישישרון וברשותי רנו קאטר שבו שנת 1959 . אני רוצה מאוד להשתתף במפגש לא רק בגלל המכנה המשותף אספנות אלא בגלל שכל העדה הדרוזית מעניינת אותי . אך לעיניננו אני מנסה לשכנע את בעלי לבוא עם הרכב אך הוא פוחד. הרכב קטן 748 סמ"ק. יצא לפני כחודשיים מאוברול.רציתי שתתדע אותי אם יש קושי בהגעה כגון עליות , כבישים משובשים וכולי.הודה עם תעדכן אותי כאן או בטלפון שלי 0523210426 . שוב תודה מראש ליאורה לב:oops:

פורסם
דין שלום אני ממפגש שישישרון וברשותי רנו קאטר שבו שנת 1959 . אני רוצה מאוד להשתתף במפגש לא רק בגלל המכנה המשותף אספנות אלא בגלל שכל העדה הדרוזית מעניינת אותי . אך לעיניננו אני מנסה לשכנע את בעלי לבוא עם הרכב אך הוא פוחד. הרכב קטן 748 סמ"ק. יצא לפני כחודשיים מאוברול.רציתי שתתדע אותי אם יש קושי בהגעה כגון עליות , כבישים משובשים וכולי.הודה עם תעדכן אותי כאן או בטלפון שלי 0523210426 . שוב תודה מראש ליאורה לב:oops:

היי ליאורה,שמחתי לקבל את הודעתך ,אני סבור שהגעתך יחד עם בן זוגך חשובה מאוד,מעבר למפגש סביב העניין המוטורי,יקירתי אל דאגה,כבישים משובשים?אין דבר כזה ראשית דרכי הגישה אל הישוב הינן מודרניות בפרט בתוך הישוב,הכל חדש והנהיגה באזור מהנה מאוד, אני מבין את החשש גם לי יש רכב ישן,לגבי עליות? אחת מתונה מכיוון חיפה בלבד,ומעבר לכך אתם תהנו מנוף ירוק,רחוק מהתיעוש של הכרך ואוויר פסגות,:lol:...דין

דין הרדטופ 81

פורסם

בשימחה רבה ובקלילות אגיע עם ה -Ami 8 שלי 602 סמ"ק היא רגילה לטפס בהרי הכרמל.

ליאורה 748 זה הרבה, יש עליות, יש סיבובים, יש דרך משובשת לפעמים אבל תחשבי על החזרה ירייייידות.

מאמין שיהיה נחמד

להת.

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
ביקשת קורבט?

קיבלת יותר מאחת.

קבוצת קורבט תשמח להגיע בהרכב מכובד.

תכין מקומות חניה.

היי,אין..מלים. אתם נהדרים.ורק כדי לסבר את אוזנך,אני גדלתי באילת,סוף שנות השישים..היה לי בראש וודסטוק,חיפושיות, וקורבט!!

דין הרדטופ 81

• תוכן חדש...