Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי לאחרונה במרצדס בת 20 שנראית צעירה מגילה.

אני כיום בחיפושים אחרי מוסכניק שיוכל לטפל בה באופן שוטף (כרגע למשל יש לי בעיה של בריחת שמן גיר) - כמובן לא מוסך מורשה שיעשוק אותי...

מכירים מישהו, רצוי באיזור רחובות?

תודה! :-P

פורסם

בשביל מוסכניק טוב שווה לסוע קצת יותר.

מנסיון אישי שלי אני ממליץ על מוסך רם בתל אביב. 03.5618326

דבר עם משה (בעל המוסך) או עדי (הבן שלו) - המוסך נמצא ברחוב בית אלפא, ליד רחוב המסגר.

איזו מרצדס קנית ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

קודם כל תתחדש, הדור הכי טוב של מרצדסים לטעמי.

אבל מה, להזהר מאוד ולטפל בה אך ורק במקומות הכי טובים שיש, והאחד והיחיד שלדעתי כדאי לטפל אצלו זה ראובן מ"מרכז איילון" גינוסר 4 ת"א.

אין כאן אף אחד שיחלוק על הרמה המקצועית של המוסך ושלו, על זה לדעתי יש קונצנזוס. לפעמים נרתעים ממנו בגלל שיצא לו שם של מישהו לא זול, לדעתי ומנסיון של הרבה שנים, לחלוטין שלא בצדק.

הפורשה והמרצדסים שלי (כולל אחת מהדור שלך) מטופלים רק אצלו, במקצועיות שאין כמוה גם במרכזיים למינהם, עם זמינות חלפים עצומה לדגמים האלה שיש לו במחסן חדשים ומשומשים, ולדעתי גם במחירים טובים מאוד.

בהצלחה ותתחדש

איתן

פורסם

איתן - פירוק והרכבה של בוסטר בלם ב1000 ש"ח הגיוני ו/או הגון לדעתך?

לא היו בעיות מיוחדות שדורשות עבודה נוספת, לא היה צריך לשחזר תושבת שבורה או כל דבר אחר בסגנון.

סתם פו"ה שגרתי. כשהבעתי את דעתי שהמחיר מופקע, הוא אמר לי "מה אתה חושב, שהבוסטר קפץ החוצה לבד?"

התבוננתי במכונאי שלו שאמור להיות ותיק ומנוסה, כשהחליף באוטו שלי פילטר שמן: לקח לו 20 דק' בלי הגזמה להחזיר אותו למקום, כשהוא מעלה ומוריד את הליפט, מזיע ומקלל ולא מצליח... כשראיתי את זה הבנתי למה הוא מחייב אותי במחירי שוד לאור היום. מאז אני מחליף שמן לבד, וגם בפעם הראשונה שהחזרתי את הפילטר בעצמי לקח לי 2 דקות, למרות שיש לי שתי ידיים שמאליות...

יש לי עוד כמה סיפורים כאלה עליו למי שמעוניין.

בקיצור, לטעמי ראובן ממרכז איילון לא מקצועי ולא הוגן.

פורסם

אסף

קודם כל, צר לי שזו ההתנסות שלך איתו.

כל מה שאני יכול להגיד הוא שההתנסות שלי אחרת לאורך שנים רבות, ואני מאמין שכך אצל לא מעט אנשים. לא יודע מה קרה אצלך, אני מאמין שזה משהו נקודתי, אבל זה מהנסיון שלי. עם מה שאתה אומר קשה להתווכח, וגם לא צריך.

פורסם
בשביל מוסכניק טוב שווה לסוע קצת יותר.

מנסיון אישי שלי אני ממליץ על מוסך רם בתל אביב. 03.5618326

דבר עם משה (בעל המוסך) או עדי (הבן שלו) - המוסך נמצא ברחוב בית אלפא, ליד רחוב המסגר.

איזו מרצדס קנית ?

תודה!

300CE 1992

פורסם

תתחדש.

אני מטפל במוסך רם כבר מספר שנים במרצדס מבוגרת ב-10 שנים משלך.

מאוד מרוצה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אבל מה, להזהר מאוד ולטפל בה אך ורק במקומות הכי טובים שיש, והאחד והיחיד שלדעתי כדאי לטפל אצלו זה ראובן מ"מרכז איילון" גינוסר 4 ת"א.

אין כאן אף אחד שיחלוק על הרמה המקצועית של המוסך ושלו, על זה לדעתי יש קונצנזוס. לפעמים נרתעים ממנו בגלל שיצא לו שם של מישהו לא זול, לדעתי ומנסיון של הרבה שנים, לחלוטין שלא בצדק.

הפורשה והמרצדסים שלי (כולל אחת מהדור שלך) מטופלים רק אצלו, במקצועיות שאין כמוה גם במרכזיים למינהם, עם זמינות חלפים עצומה לדגמים האלה שיש לו במחסן חדשים ומשומשים, ולדעתי גם במחירים טובים מאוד.

בהצלחה ותתחדש

איתן

מחזק!!

רק איתם צריך סבלנות....

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

בהצלחה ותתחדש

איתן

מטפל אצלו קבוע במרצדס שלי 190e 2.3-16 שנת 84 לשביעות רצוני המלאה, לא יקרן באופן יוצא מן הכלל.

מצא משה

• תוכן חדש...