Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

לפני מספר ימים העליתי לפורום הודעה בה רשמתי שאני מחפש בדחיפות כנף לאסקורט.

בנוסף התנצלתי על שאני מעלה אותה בדפים "הראשיים" של הפורום ולא בתוך שרשור המיועד לכך, מפני שהעניין דחוף לי מאוד לימים הקרובים ואני מחפש חשיפה גדולה יותר לשרשור שלי.

לאחר מספר שעות נכנסתי לפורום ולהפתעתי/אכזבתי, השרשור נעלם, לא הועבר, לא שונה, לא הוחלף, פשוט נעלם, נמחק כלא היה מעל דפי הפורום.

יותר מרגיז, אפילו מעליב, שלא קיבלתי שום הודעה פרטית, שום מייל, המסביר את הסיבה למחיקת השרשור שלי.

בתור חבר בפורום, מזה כמה שנים, שדואג לפרגן לפורום בכל הזדמנות שיש לי, ודואג לעדכן על כל התפתחות שקוראת עם הרכב שלי בזמן השיפוץ, הייתי מצפה לקצת יותר כבוד כלפיי מכיוון חברי ההנהלה.

לתשומת ליבכם.

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

בנוסף התנצלתי על שאני מעלה אותה בדפים "הראשיים" של הפורום ולא בתוך שרשור המיועד לכך,

לא קיבלתי שום הודעה פרטית, שום מייל, המסביר את הסיבה למחיקת השרשור שלי.

שלום.

לשאלתך - לא קיבלת הסבר - כי בעצמך כתבת מהו.

הודעות כמו שלך, של חברים שבמודע / בכוונה / במקרה / בטעות עובדים על חוקי הפורום - כמוהן נמחקות עשרות ביום.

אם נצטרך להתנצל בפני כל אחד שלא עומד בכללים, או שחושב שההודעה שלו יותר חשובה משל אחרים וצריכה להיות בדף הראשי - נהיה בבעיה.

קרא בבקשה את כללי הפורום.

גם את הכלל הראשון.

http://www.carsforum.co.il/vb/misc.php?do=cfrules

אם היית פונה לאחד המנהלים בה"פ, היית מקבל את התשובה הזו בה"פ, וחוסך מעצמך את זה שמנהל צריך להסביר לך על גבי הפורום שנמחקה לך הודעה שלא עומדת בכללים, כי חשבת שהכנף של האסקורט שלך יותר חשובה מהודעות חיפוש חלפים של אחרים, למרות שידעת שיש שרשור יעודי לחיפוש חלקי חילוף.

אתה עדיין חושב ש"התנהגות לא הולמת של הנהלת הפורום." זו הכותרת המתאימה למקרה הזה ?

אם אתה מתכוון להמשיך לכתוב פה - אתה יותר ממוזמן, בתנאי שתכבד את הכללים.

אם אינך מתכוון לכבד את כללי הפורום הזה - אתה לא חייב לכתוב פה.

תודה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...