Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת אחרי חודש מאז שהגיעה מארה"ב עם אחותה (שתחיה) הקרמן גיאה קבריולט,

התחלנו שיפוץ יסודי, קודם כל מיכני כדי ללמוד על הבעיות של הרכב, נסע בו כמה חודשים ורק אחר כך צבע, פנים הרכב וגג חדש.

עד כה החלפנו את כל צינורות המים, כל צינורות הדלק, ניקוי מיכל דלק, טיפול 10,000 מלא כולל רצועות חדשות ורצועת טיימינג כמובן, ניקוי רדיאטור, שיפוץ משאבת הדלק (היתה קצת סתומה - ולאחר ניקוי כמו חדשה).

היום נסעתי בה לראשונה, המנוע נוהם כמו שצריך...

עדיין יש לא מעט דברים להחליף כמו כל הגומיות של תפוחי ההגה, צינורות ברקס גמישים מגומי ובטח יהיו עוד הפתעות.

מצ"ב תמונות מהיום במוסך של חבר, אחת תוך כדי עבודה, 2 אחרי כיוון רצועת טיימינג ואחת על הגרר חזרה הביתה. עדיין הרכב בלי מספרים. מחר על הבוקר הולך להוציא רישיון זמני בחולון. עדכונים בהמשך.

לאט לאט מתבררת לי תמונה ורודה שלא דמיינתי. רכשתי את הרכב כאשר לא ידעתי אפילו אם המנוע גמור או לא. ככל הנראה יש על הרכב רק 30,000 מיילים מקוריים לפי כל הסימנים.

• מדבקת הטסט האחרונה על המספר היא משנת 1991
  • כל צינורות הדלק מקוריים (יש באנדים מקוריים של לחיצה מהמפעל)
  • רצועת הטיימינג מעולם לא הוחלפה (רשום עליה עדיין FIAT)
  • הצמיגים משנת 1986
  • הרכב לא עבר תיקון צבע מימיו. הצבע עדיין מקורי, דהוי אבל מקורי.

בקיצור, ייתכן שקניתי פנינה במחיר של גרוטאה (900$ דרך סוחר באיביי). לפי ההשערות שלי הרכב עמד במוסך סגור מאז 1991 (אין לו בכלל בכלל חלודות - פשוט לא ייאומן). כלומר נסע רק 12 שנה, ייתכן כרכב שני.

13102009.jpg

13102009(002).jpg

13102009(003).jpg

13102009(004).jpg

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפה מאד!

אני מציע לעבור גם על הדרייבשאפט, יש את הצלב, המיסבים וה"סופגניה" שכדאי לבדוק מה מצבם, אני החלפתי את כולם בעיקר בגלל שהאוטו עמד.

בהצלחה, תמשיך לעדכן.

פורסם

רק הערה קטנה בכדי שלא יגיעו לארץ חלקים לא נכונים,

אם אתה קונה חלקים מאירופה או מזמין חלקים פה בארץ (מה שקיים) מדובר בפיאט 124 קבריולה (שזה בעצם שם הדגם הנכון).

גם בטרמינולוגיה האמריקאית אין כזה דבר פיאט ספיידר, מדובר בפיאט 124 ספיידר.

תזמין חלקים ל"פיאט ספיידר" והשד יודע איזה חלקים לאיזה אוטו יגיעו לארץ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שם הדגם הנכון הוא פיאט 124 ספיידר (או פיאט 124 ספורט ספיידר), ותחת שם זה הוא גם שווק בארה"ב.

אבל נכון - "פיאט ספיידר" זה לא שם מדוייק מספיק, שכן שווקו גם פיאט 850 ספיידר, דינו ספיידר, 1100 ספיידר.

הדגם האחרון שווק בשם "ספיידר 2000":

http://www.cartype.com/pics/5941/full/fiat_spider_2000_brochure_1_80.jpg

:turn-l:

• תוכן חדש...