Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידה:

gluk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש על הרכישה.

עד כמה שאני זוכר הסובארו 600 היתה עם מנוע קירור אויר.

לא, גם אני חשבתי- אבל יש לה רדיאטור מקדימה, מיכל ייבוי וצנרת- אז, קירור מים.

איפה מצאתי- תודה למישהו, שזרק איפשהו כאן, אני כבר אפילו לא זוכר איפה ובאיזה הקשר, את הלינק למודעה, ושוב- לא זוכר, באיזה לוח אפילו!:-) איך, שראיתי- יומיים אחרי זה הייתה אצלי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גינדי יופי של רכב חיפשתי הרבה זמן

כזה רכב לצערי לא מצאתי

יופי של סובארו אני מזמין סיבוב :)

תתחדש ושהיה שיפוץ מהנה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

איזה מגניב, תתחדש!

הייתי בטוח שלא נשארו כאלה בארץ.

עכשיו מועדון סובארו קלאסי יוכל להשלים סריה :-D

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• אחראי פורום
פורסם

אוטו חמוד לאללה, שנים שלא ראיתי כזה.

לשכנים שלי היה כזה בצבע אדום (20 שנה אחורה) ואני עדיין זוכר את רעש המנוע

ואת הישיבה הנמוכה במושב האחורי.

תתחדש!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

רכב אדיר ונדיר...כל הכבוד גאנה והמפתיע בכל הסיפור שהגמד הזה יכול להיות מהנה לנהיגה...כמו שסבתא ננה אומרת: גמד גמד אבל עם ...כזה!!! הנאה אחורית...תענוג-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

ככה אתה בודק מודעות למכירה?!:lol: -הייתי בטוח, שתשים לב ראשון לזה, הופתעתי לראות, שלא ראית!:-D אני יודע לפחות על עוד אחד, שהתעניין באוטו הזה, מעניין, כמה באמת היו?:roll: -בכל מיקרה, פרקתי גלגל אחד בינתיים, ואני מנסה להתאים לו צמיגים זמניים- למרות, שעמד על הבלוקים, הצמיגים גמורים לגמרי ומפונצ'רים ברמה, שלא מאפשרים אפילו שימוש זמני. אני אנסה להחליף בינתיים את הפנימיות, כי כל מה שאני כרגע צריך- זה רק שאוכל להזיז את האוטו ללא בעיה, כמובן, שלקראת החזרתו לכביש ייזכה בצמיגים חדשים. מדובר במידה "500X10", או 145X10... אגב, למישהו יש מכסים של רדיאטור ומיכל דלק- אין לי לא זה, ולא זה... (לא של רדיאטור- מיכל ייבוי, שיושב מאחורה). מדובר במכסים קטנים, ולא "סטנדרטיים"! וזרוע של ווישר קטן אחד, שחסר...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לפני 2-3 שנים ראיתי כזו בפירוקיה מתחת לגשר מעריב בת"א, קרוב לצומת - בצד המזרחי. היא היתה שלמה ובתחתית הערמה.

:turn-l:
פורסם
ככה אתה בודק מודעות למכירה?!:lol: -הייתי בטוח, שתשים לב ראשון לזה, הופתעתי לראות, שלא ראית!:-D אני יודע לפחות על עוד אחד, שהתעניין באוטו הזה, מעניין, כמה באמת היו?:roll: -בכל מיקרה, פרקתי גלגל אחד בינתיים, ואני מנסה להתאים לו צמיגים זמניים- למרות, שעמד על הבלוקים, הצמיגים גמורים לגמרי ומפונצ'רים ברמה, שלא מאפשרים אפילו שימוש זמני. אני אנסה להחליף בינתיים את הפנימיות, כי כל מה שאני כרגע צריך- זה רק שאוכל להזיז את האוטו ללא בעיה, כמובן, שלקראת החזרתו לכביש ייזכה בצמיגים חדשים. מדובר במידה "500X10", או 145X10... אגב, למישהו יש מכסים של רדיאטור ומיכל דלק- אין לי לא זה, ולא זה... (לא של רדיאטור- מיכל ייבוי, שיושב מאחורה). מדובר במכסים קטנים, ולא "סטנדרטיים"! וזרוע של ווישר קטן אחד, שחסר...

תתפלא,אבל גם עוד מאתיים שנה לא הייתי שם לב למודעה מהסיבה הפשוטה...... מעולם לא קניתי רכב דרך מודעה-רוב הרכבים שהיו וישנם ברשותי נקנו או בדרך ספונטנית,או דרך קשרים .

בכל מקרה אני מנסה להשיג לך תורמת איברים,מנסיוני עם הרכבים האלו רצוי להחזיק האנגר של חלפים בהיכון,מכיון שאין חלפים חדשים בהישג יד.

קח לך טיפ חשוב מאוד לעניני סובארו-פורום הסובארו הגדול שקיים,עם אנשים מביני עניין שיודעים ומעריכים מותג סובארו מהו:www.ultimatesubaru.org תוכל לברר לגבי חלפים,מפרט טכני ומה לא.....תהנה.

פורסם

תתחדש , כיף לראות דגם זה לאחר שנים שלא ראיתי כזה...

האם יש גגון על האוטו "עבד בהובלות" ?!

גדי - אישימוטו

פורסם
נכון ,אני גם זוכר את זה- זה היה בהרצליה

לא, לא בהרצליה. אם אני זוכר נכון זה בקריות. אבל המקום לא ממש משנה- ה"בחור", שמו יוסי כץ, והוא בין השאר המחבר של הספר הזה:

51ARM3EX4BL._SS400_.jpg

ומומחה עולמי להנדסת רכב (ואם לדייק לאירודינמיקה של מכוניות מירוץ).

אסף.

פורסם

מכונית חמודה מאד בעלת עיצוב שמזכיר לי משום מה..עכברוש(בצחוק כמובן).

כפי שאמר גנאדי,המנוע מקורר מיים עם רדיאטור קדמי וצינורות מיים שעוברים לאורך המכונית.

על מנת להוציא אוויר ממערכת הקירור צריך להעמיד את המכונית בשיפוע,נשמע מוזר אבל זו הדרך היחידה.

הקרבורטור זהה לזה שבסובארו הרגילות(1300,1600),היטאצ'י כפול,רק עם דיזות קטנות יותר,כך שאין שום בעייה לטפל במערכת הדלק.

אחוז ניכר מהסובארו 600 האלו נימכרו דווקא בשנת 81',בעיקר בשל מחירן הזול מאד.

בשנת 82' קיבלה ה 600 מנוע והנעה קדמיים,ושנה מאוחר יותר,83',עלה ניפחו ל 700 סמ"ק וחישוקי הגלגלים קיבלו עוד 2 אינץ'..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לי זה מזכיר צפרדע, או קרפדה, וזה, אגב, השם שנתתי לה לפני שנים- סוברו "צפרדע"!:-D בעלים הקודם של האוטו אמר, שכדי להוציא אוויר (הוא גם מכיר את הבעיה) צריך לפרק צינור מים, שעובר דרך הקרבורטור, ולהניע, עד שייצאו מים ללא בועות אוויר... באיזה שיפוע אתה אומר, שצריך להעמיד את האוטו, לאיזה צד?

• תוכן חדש...