Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שחלק מכירים ויודעים על מה ועל מי אני מדבר, אבל לאחרונה, במסגרת חיפוש אחר חלקים לפרוייקט שלי, נתקלתי בחנות חדשה/ישנה ברחוב שונצינו 1 - "שאשא" - אשר לבעלים כמות עצומה של חלקים למכוניות ישנות - מכל הסוגים, אירופאים בעיקר. אלפי (זו לא טעות - אלפי) בולמי זעזועים מכל מיני סוגים, קרבורטורים, רפידות בלם ועד חלקים למכוניות שאני די בטוח שכבר לא קיימות בארץ ומה לא בעצם. מה שיש לו בחנות זה עוד כלום, יש גם מחסנים נוספים.

צריך סבלנות, החנות בשלבי הקמה מחדש ולא הכל מסודר, ונראה שיש דברים שצריך זמן בכדי למצוא אותם, אבל בקיצור - שווה בדיקה.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

אם הוא מחזיק חלקים למכוניות שכבר לא קיימות בארץ אז רווח מהעסק כנראה שאין לו הרבה.

אז מעניין בשביל מה הוא נמצא שם?

פורסם

תתפלא כמה חנות לחלקי חילוף למכוניות ישנות יכולה להיות נכס לבעלי רכב אספנות, ויש לא מעט חובבנים כאלו בארץ, ואת השיקולים של רווח-הפסד, גאות ושפל, בוא נשאיר לו.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אכן כנראה שהרבה רווח מאספנות אין לו וקשה להוציא ממנו חלקים כי הוא בעצמו צריך לחפש ואין לו הרבה זמן.

לי הוא היה נותן לפעמים לחפש לבד אבל הכל אצלו בראש והיה קשה לאתר חלקים בלעדיו.

אני יודע שהייתה לו תקופה קשה ואפילו דיברו על מכירת החלקים אני שמח שהוא חזר לעבוד.

פורסם
אם הוא מחזיק חלקים למכוניות שכבר לא קיימות בארץ אז רווח מהעסק כנראה שאין לו הרבה.

אז מעניין בשביל מה הוא נמצא שם?

מעבר לעובדה שזה ממש לא מקומי (או מקומך) להיכנס לבעלים לכיס, לא מדובר בחנות חדשה, אלא בפתיחה מחודשת של חנות הקיימת כבר הרבה שנים. בעלי החנות קנה במשך השנים מלאי וסטוקים גדולים של חלקים. מאחר שחלק מהחלקים ישארו ללא דורש ומהאחרים יש מלאי העולה בהרבה על הדרישה, הכוונה של חיים (הבעלים) היא למכור אותם לחו"ל (אלוהים יברך את אי.ביי).

לי אישית הוא עשה מעל ומעבר בניסיון לעזור. בסיבוב בחנות נדהמתי מכמות המלאי שיש לו וזו הסיבה שאני כותב על כך.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

מה נכנסתם עכשיו לכיס שלו?

מה שחשוב הוא שיש לו חלקים בשביל חלקנו.

דרך אגב הוא מוכר אביזרים וחלקים גם למודרניות שמנים תוספים וכו'.

פורסם

קניתי ממנו כמה דברים למרצדס

יש לו באמת המון דברים,סבלנות זה שם המשחק בחנות של חיים

המחירים זולים ושווים לכל נפש.לפעמים כחצי מחיר מהשוק

(איש איש ושיקוליו)

בברכה

ערן

פעם הייתי קופץ מהגשר ואז מתחיל לבנות את הכנפיים

אני עדיין כאן,אז בטח הצלחתי לא רע...:roll:

היום כבר בגרתי..אני מייבא כנפיים מאיביי :wink:

פורסם
אז שאני אבין,

הוא פתוח או לא?

אני נמצא בתל אביב ביום ראשון ושני,הייתי רוצה ללכת אליו.

ירון מאיר

לבעלים קוראים חיים, אתה יכול להגיד לו שאני הפנתי אותך. הטלפונים של החנות הם:

03-5621916 03-5621916

03-5620268 03-5620268

פקס: 03-5620114

מהיכרותי המוגבלת (בזמן) עם הבעלים, לעניות דעתי הדרך הטובה ביותר היא להעביר לו בפקס את רשימת החלקים ולהצטייד בסבלנות.

מקווה שייצא לך משהו משם (לא נראה לי דברים שקשורים לרום כרמל).

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם
אני מניח שחלק מכירים ויודעים על מה ועל מי אני מדבר, אבל לאחרונה, במסגרת חיפוש אחר חלקים לפרוייקט שלי, נתקלתי בחנות חדשה/ישנה ברחוב שונצינו 1 - "שאשא" - אשר לבעלים כמות עצומה של חלקים למכוניות ישנות - מכל הסוגים, אירופאים בעיקר. אלפי (זו לא טעות - אלפי) בולמי זעזועים מכל מיני סוגים, קרבורטורים, רפידות בלם ועד חלקים למכוניות שאני די בטוח שכבר לא קיימות בארץ ומה לא בעצם. מה שיש לו בחנות זה עוד כלום, יש גם מחסנים נוספים.

צריך סבלנות, החנות בשלבי הקמה מחדש ולא הכל מסודר, ונראה שיש דברים שצריך זמן בכדי למצוא אותם, אבל בקיצור - שווה בדיקה.

במידה ויש לך מס. טלפון שלו רצוי שתפרסם

פורסם

החנות אכן עמוסה בסחורה, אבל למי שמתכוון לקנות זהירות מלקנות שם בולמים!

יש לו בולמים של זקס ובוגה, חדשים באריזה בכמויות עצומות ובמחיר טוב בעיקר למרצדסים ישנות. לכאורה אחלה דיל, אבל כבר כשהם הובאו לארץ הם היו דד סטוק (תרתי משמע) ואחרי עמידה של שנים הם לא שווים לצערי כלום.

מנסיון שלי ושל חבר טוב, בבולמים לא לגעת!

פורסם

"פקס בחיים לא יענה לך" . זהו שהפקס שלי ., HP OFFICEJET , דווקא עונה : "המספר שחייגת איננו מחובר...

המספר שחייגת איננו מחובר...."

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תוכן חדש...