Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצוגת רכבי אספנות בעזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרכב שלך, רפ"ק קראסו, יהיה תמיד אורח רצוי...

תודה HERR בקר, רק שהוא עדיין נחשב כרכב נפוץ ויומיומי, לא קלאסי :lol:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

רוב הפיאט 1100 שהיו ברצועת עזה עברו "איזרוח" לאחר כיבוש רצועת עזה ב 67'.

המינהל האזרחי ניפק להם לוחיות רישוי כחולות והן קיבלו רישיונות שהיו ייחודיים לכלי רכב מהגדה המערבית ורצועת עזה.

דגמי ה 1100 ו 1100D יוצרו במיצרים והיו פופולאריות מאד ברצועת עזה, עד שבסוף שנות ה 70' הן הורדו מהכביש בהוראת המינהל האזרחי.

את הפיאט 1100 החליפה הפיג'ו 404 ולאחר מכן ה 504, ואותן החליפה הסובארו ליאונה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הרבה פעמים היה נסיון לעשות מפגש דרומי,שלא צלח,אולי מתי שהוא נוכל לארגן מפגש עם האספנים מעזה.

:loco::loco:

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

רואים שיש שם פורד קפרי MK1 שחורה,

האם יש תמונות שלה ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
עד כמה שאני יודע צהל הרס אותו בתחילת האינתיפדה השניה ,

ואני לא חושב שהם מנסים לשקם (חסרים הרוטורים למעלה )

כי לדעתי הוא לא יזכה להיות יותר מ 2 דקות באוויר (טוב אולי 5) לפני שיורידו אותו

ירון

אכן, אחד מהמסוקים הושמד, חדשה טובה (בשביל חובבי הז'אנר) שהשני מסתבר עדיין קיים. חוסר הרוטור לא אומר כלום- הוא מפורק לצורך אחזקה/הובלה. האמת- הייתי רוצה לראות אותו דווקא משוקם ותופס מקום במוזיאון (שסביר להניח לא יקום לעולם)- המכונות האלה כבר די נדירות. מאד חבל לי באופן אישי, שאותם האנשים שיש להם כ"כ הרבה מהמשותף איתנו- סביר להניח שחולמים שאנחנו נעלם מכאן. וחלקם (לא, לא כולם, אני בטוח)- גם לא ממש יחשבו פעמיים אם תהיה להם הזדמנות "להשיג" פריט נדיר לאוסף מכאן. חבל, שזה ככה- אבל כנראה שאלה הן דרכי העולם...:-(

אגב, צביקה- לגבי הריאו אני כמעט בטוח שדווקא נקנה בארץ באופן חוקי- מכרו אותם בכמויות, ואני אפילו יכול להניח שאולי הגיע מהמגרש של סמו ז"ל, כאשר נפטר וכל המגרש שלו נמכר לשטחים!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
גם אני מצאתי כאן כמה פייבוריטים אישיים:

-דגמי הפיאט מילצ'נטו(כנראה מהרכבה במצרים. שימשו בעבר כמוניות בעזה)

-השברולט 65'

-האולדסמוביל 55'(האדומה, שנראית במצב עזתי למדי)

-"מלאך הבארוק" של ב.מ.וו(501 או 502)

אוצרות הרבה יותר רציניים נמצאים בשטחי יהודה ושומרון. נקווה שיום אחד תהיה שם תצוגה רצינית ונוכל להגיע כאורחים רצויים.

לא רוצה להגיע כאורח אלא פשוט להסתובב בגדה ולמצוא כמה רכבי אספנות, בשטחי יהודה ושומרון יש הרבה מאוד רכבי אספנות שזרוקים להם בכל מיני מקומות, בזמנו שהייתי בצבא הייתי מסתובב סביב שכם ורק ליד מחסום חווארה יש איזה מגרש שזרוקים בו איזה 30 טרנספורטרים.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

תמצאו לי איזה 0303 שנת 79, עם המזגן מאחורה!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
איפה הפיאט 128 הירוקה שלי שנסעה לעזה איפושהוא בתחילת שנות ה-90...???

ואני מחפש את המוטוגוצי שהיה לי ב1973 ועבר לעזה

dingo_50_gt_1971_rosso_02.jpg

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

פורסם

עם כל ההומור, יש משהו יפה שם, שגם מועיל למתבונן: שמתם לב, שבחלקה הימני של לוחית הרישוי יש מספר שמראה את שנת הייצור של הרכב? כמו שאצלנו היה מקובל רק בשנות השמונים.

רואים שם למשל חיפושית או פורד שנת 1972 או 1964, ולא צריך לנחש את השנתון - פשוט כתוב על לוחית הרישוי.

זה יתרון אחד שאני רואה אצל שכנינו...

אה, וגם העובדה שבניגוד לנו, אצלם המוניות צבועות בצהוב כמו בניו יורק, זה גם יתרון - מאפשר לזהות מונית מקילומטרים.

מעבר לכך, מפליא שלמרות כל המלחמות והאווירה החמאסית, עדיין נשמרו להן מכוניות קלאסיות, ומקיימים גם תערוכה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...