רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
שיר אהובת האספן
מאת שוקה- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 937 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3947566,00.html
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אשמח לדעת אם מישהו מזהה את הרכב הנ"ל הנה הקישור http://www.flickr.com/photos/11723484@N03 תודה
הודעה אחרונה מאת elads, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני בשלבים מתקדמים של שיפוץ הרכב (מוסטנג 64.5) , החלון הקדמי "חטף" מכה הגונה ובאינו ניתן להשמישו חזרה על הרכב. שאלותי : האם משהו שייבא שמשה מח"ול , אם כן מאיזו חברה / חנות והאם נשלחה עם אחריות . האם יש המלצה לגבי חברה או ספק של שמשה קדמית למוסטנג בארץ . תודה ושנה טובה . מעוז
הודעה אחרונה מאת מעוז, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מועדון החמש מפגש קפה ומצב רוח בשבת בבוקר ברופין 04.09.10 מפגש שבת בבוקר בחניית תחנת דלק 'פז' שבצומת רופין (צומת רופין נמצאת 2-3 ק"מ צפונית לצומת בית ליד). המפגש מתקיים בין השעות 10:00-13:00. לחברי מועדון החמש ניתנת הנחה של 10% על כל קניה בקפה "ארומה" , כנגד הצגת תעודת חבר מועדון. המפגש פתוח לקהל הרחב! בברכה, סמדר- מועדון החמש
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם!! לאבא שלי יש דודג' דארט ולי יש אופנוע ים ואין לי איך ליגרור אותו אז הלכנו לבדוק כמה יעלה להתקין לדודג' דארט וו ניגרר אבל אמרו לנו שהם לא מתקינים למכוניות כאלה (והם לא הסתכלו מאחוריי האוטו ביכלל ישר אמרו לנו לא מתקינים) אז חשבתי אוליי יש משהוא שיודע איפו מתקינים למכוניות כאלה?! ועם כדיי ביכלל ?! (מעדיף אנשים אמינים ושיש להם ניסיות על מכוניות אספנות) אני אשמח עם יש כאלה מאזור כפר סבא/ פתח תקווה! תודה לכל מי שיעזור לי
הודעה אחרונה מאת liadn91, -
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
לפני 3 שבועות ביקרתי באנגליה (כן לקח לי זמן להתאושש ולהעלות את התמונות) לפני שנסעתי בדקתי קצת באינטרנט מה יש לעשות שם בתחום המוטורי בתאריכים שאני שם. לא לקח הרבה זמן ומצאתי אירוע שפורסם בהרבה מקומות ונקרא Goodwood Breakfast Club - Performance Car Legends ומאחר וכמעט כל חובב רכב מכיר את פסטיבל המהירות של Goodwood, אמרתי כמה גרוע כבר יכול ליהות עוד אירוע שלהם שכולל מכוניות... בדקתי קצת באינטרנט ומצאתי תמונות משנים קודמות היה לי קשה שלא להחליט באותה שניה שלא משנה מה ב-8\1 אני שם. ואחרי הביקור שם אין לי בכלל ספק שהיה שווה לסוע שעתיים ברכבת מלונדון. התמונות שאני מעלה לפה זה בעיקר המכוניות הקלאסיות שראיתי מתוך מאות מכוניות שהיו שם כולל מכוניות על של ימינו. …
הודעה אחרונה מאת ילדון ה-5 טורבו, -
- 2 תגובות
- 884 צפיות
ראיתי אותו באיזור התעשייה ברחובות. מישהו מזהה ? זה לארק ? נראה כמו אמריקאית ישנה
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
מנוע ה"רביט" קרוב להשלמה מבחינה מכנית. החלקים היחידים שחסרים לי הם אטם הראש ואטם הבסיס. כמובן שחדשים אין להשיג (מקוריים). האם ניתן לקבל המלצה לבית מלאכה שיודע לייצר אטמים כאלו בעובי נתון? שרשור "ארנב נולד": http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=307822&highlight=%D7%90%D7%A8%D7%A0%D7%91
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- 2 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
הרמת כוסית לראש השנה ביום ו' , 03.09.10 יתקיים בשעה 17:30 טקס הרמת כוסית לכבוד השנה החדשה במקומות המפגש השונים של מועדון החמש ברחבי הארץ: ת"א- היכל נוקיה נשר- 'קפה ארומה', השרון- געש השפלה- מתקיים השבוע בהיכל נוקיה(ראו הודעה נפרדת בשרשור) ירושלים - במפגש ב"שמיל במעבדה" - שימו לב, בשעה 14:00 הנהלת המועדון מאחלת שנה טובה לחברי המועדון ולבני משפחותיהם שנת עשייה פורייה , שנת אספנות מוצלחת ונהיגה בטוחה
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הפיאט שלי 124 1200 מודל 73 בעלת 4 הילוכים (קדימה) רוצה להחליף את הגיר ל-5 הילוכים. מעוניין לקבל מידע האם ניתן ומאיזה פיאט הגיר מתאים. בני ל, בדוק את העניין! תודה, קובי קליין.
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 5 תגובות
- 914 צפיות
שאלה לכל המומחים בבנזין.... לאחרונה התווספה לאוסף מרצדס 190 נפלאה. מאחר ולא רציתי לנסוע בענתיקות ביום יום ורכב מודרני עושה לי צמרמורות, קניתי אותה לנסיעה יומיומית. היא פשוט נהדרת, כיף שחבל על הזמן!! אחרי סידור כל הואקומים (נסעה קצת חלש ואכלה המון דלק..) ניסיתי לכוון אותה, וקרה משהו מוזר. בסרק אחוז ה co הוא 1.5 בערך, והמנוע עובד מצוין -שקט וחלק. בדרייב או ב 2000 סל"ד, אחוז ה co ממריא לאיזור ה 2.7 שזה מוזר מאוד, אמור להיות הפוך. בנוסף לזה, בנסיעה המנוע מגיב חלש והחום קצת עולה, שזה דווקא מצביע על מחסור בדלק...בדקתי אותה על שני מכשירי co בשני מוסכים שונים והתוצאה אותה תוצאה. יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה???? בתודה מראש איתן
הודעה אחרונה מאת yigaljet, -
- 0 תגובות
- 675 צפיות
כאמור, בשישי הקרוב תתקיים השקת בנטלי במפגש נוקיה. אנחנו נכבד את הבעלים והחג ועל כן התקבלה החלטה להשיק את בקבוק היין של מפגש השפלה ב...ת"א. אי לכך: מפגש שפלה ינדוד בשישי לת"א! החברים מוזמנים להצטרף לשיירה שתצא בשעה 1600 מנקודת המפגש בצומת נען על כביש 40, דרומה דרך 431 לנוקיה. הנייד שלי לתיאום: 054-6785688 לאלו שיתקשו להפרד ממקום המפגש הקבוע, הוא פתוח - רק בלי התפאורה של ימי שישי. שבוע טוב! קובי
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי , אני מניח שחלקנו שולחים חלקים מאתרים בארצות הברית, אני אישית שלחתי לקרוב משפחה כמה פעמים-ודאגתי שמישהו יביא לי לארץ, אבל יש גם אפשרות לשלוח לכתובת בארה"ב של חברה ששולחת את זה לארץ: נודע לי על האתר הזה http://www.ezbuyus.co.il/ezbuyus/ שנותן שירותי משלוח (כתובת) בארצות הברית ושליחה לישראל עד הבית+עמילות מישהו מכיר כמו כן יש להם מבצע שמאפשר קבלת נקודות במועדון של אלעל. המחירים הם 7$ לפאונד (כחצי קילו) ומינימום 4 פאונד למשלוח... מישהו מכיר\ האם המחירים האלו טובים?
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה קורה שם מעבר לים? טרקטור פורשה כעת באיביי עם 20 "בידים" ועומד על $11,089 . מעניין. בארצנו מחירו יהיה הרבה פחות ממחצית. קישור למכרז.
הודעה אחרונה מאת oyway, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מה המחיר של פורד מוסטנג 69' פלוס מינוס ? לא שאני מעוניין לקנות זה סתם מסקרן אותי .. יש מוסטנג 69' בארץ ? יש לי עוד מס' שאלות : אתם מכירים אתר למכירת מכוניות אספנות בארץ ובחו"ל? אתם מכירים מחירון אינטרנטי חינמי למכוניות משומשות ? עדיף שהיה מכוון לשוק של ארה"ב . ומאיזה גיל רכב נחשב אספנות ?
הודעה אחרונה מאת חזקי, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש תמונות טובות של אופנוע Indian שהיה בבעלות סטיב מקווין (אם אני לא טועה היה בצבע לבן או אדום). למיטס זכרוני האופנוע מבציר 1944 או 1943. אשמח לכול פיסת מידע בנושא. תודה מאיר
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 0 תגובות
- 758 צפיות
שלום לכולם אני מעניין ליבא כמה חלקים לא קטנים מאנגליה . שכוללים טמבונים ,חצאיות ,ספויילר, גריל, ועוד. אני זקוק לחברת מישלוחים שמתעסקת עם שילוח חלקים בגדלים האלה . חשוב שלא יהיה יקר מידי , כידוע המטבע הבריטי לא זול במיוחד. אם מישהו מתכננן גם שילוח משם ומסודר כבר, אשמח להצטרף. אשמח גם לשמוע הצעות ,רעיונות. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת carlover, -
הפיורי חוזרת לחיים 1 2
מאת hemi-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום חברים, שלוש שנים לאחר שהגיעה לארץ ולאחר הקפאה עמוקה, הפיורי השניה שלי מחממת מנוע ועולה מחדש על המסלול. עכשיו, כשחלום הילדות רב השנים הוגשם במלואו, וכשאחותה ממתינה לתורה, בשבת לוהטת של אוגוסט יצאנו לסיבוב ולא שכחנו לצלם כמה תמונות. מוקדש באהבה לזכרו של אבי, יוחנן יחזקאל ז"ל, 1944-1998. חמי
הודעה אחרונה מאת hemi, -
-
ככה בונים מיני
מאת קרמה- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 946 צפיות
הודעה אחרונה מאת צביקה הג'ינג'י, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחר יתקיים המפגש כרגיל, כל מי שרוצה לקפוץ ולהגיד שלום לחברי מועדון החמש בשמיל מוזמן וכל מי שחשקה נפשו לבקר גם אותנו יתקבל בזרועות פתחות, שלושתינו (סופי אישתי ואני) נקפוץ לומר שלום, ואח"כ נמשיך לטוביה המפגש בטוביה החל מ-1430 יהיה שמייח-רן
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני טס בסוף החודש לשבוע למינכן, רוב הזמן יהיה רכב שכור. מחפש המלצות על פרוקיות/חנויות חלפים לגרמניות (עם דגש עיקרי לאופל) כדי למלא את המזוודה.
הודעה אחרונה מאת 123volvo, -
- 2 תגובות
- 989 צפיות
אני בעלים של רכב מיד שנייה מודל 1979 , כאשר הבעלים השני קנה את הרכב מהיד הראשונה שהיה אדם זקן מאוד שרישיונו בוטל בעקבות הזיקנה, הבעלים השני השבית את הרכב סמוך למועד הקנייה לפני כשבע שנים בפרדס עד לאותו מועד הספידומטר הראה קילומטראז של כ-23000 בבואי לטסט שעשיתי לפני פחות מחודשיים נירשם על דף הטסט הקילומטראז בלוח השעונים ,והיום קיבלתי רישיון חדש לטסט הקרוב ופשוט נוספו לרכב 200000 ק"מ שהרכב כלל לא נסע מעולם למי אפשר לפנות בסוגייה הזו לביטול תוספת הקילומטראז שהרכב כלל לא נסע בכל שלושים ואחד השנים שהוא קיים האם מישהו ניתקל בתופעה הזו ומה הדרך לפיתרון המתאים ומול מי צריך להשיג השגה בנושא אשמח לעזרה בנושא זה תודה מראש למי שיתן כיוון לפיתרון סוגייה זו .
הודעה אחרונה מאת איש שטח, -
מס ההעתקים בשנת 71(של ה CAMARO) היה 11,178 6-cyl 103,452 V8 114,630 total. האם זה הופך את ה 6 צילינדר לנדיר יותר או שאין ערך לדבר?
הודעה אחרונה מאת בן-עטיה, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 7 אלף צפיות
השקת מפגש מועדון החמש בירושלים, המפגש השבועי של מועדון החמש בירושלים בימי שישי , מתקיים בקביעות במסעדה ובית הקפה "שמיל במעבדה" (כשר) . בתאריך 27.08.10 יתקיים אירוע לרגל השקת המפגש. כתובת המקום- דרך חברון 28 ירושלים, במתחם הרכבת הישן. טל' 6731629- 02. הכניסה מכיכר הרכבת ברחוב דוד רמז. קישור למפה ומידע על המקום- http://rest.co.il/map.aspx?restID=8549#1 לבאי המפגש חנייה מיוחדת שתיפתח ע"י רכז המפגש אילן . ניתן לשבת גם במרפסת בחוץ ממנה נשקפת תחנת הרכבת ההסטורית. שעות המפגש: 13:30-16:30! חברי מועדון החמש זכאים ל-10% הנחה בבית הקפה ובמסעדה , כנגד הצגת תעודת חבר בתוקף. מצפים לראות את כולם ! לברורים יש לפנות אל רכז ה…
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברכות מהשפלה למפגש ירושלים על חנוכת מקום המפגש והשקת הוולוו של תומר סוויסה! הוא שוב כאן, שישי זאת אומרת. גם אנחנו כאן מקנחים שבוע בצוותא. הדבורה הכתומה של ראובן ביקרה אותנו והביאה איתה אויר הרים מירושלים. בניגוד לרבות וטובות שמתהדרות ביכולת גיהוץ אספלטים, המכונה הזו מתמחה בלקמט אותם ולירוק אותם בזלזול, צמד הפנסים שלה שמתקרבים במראה והצליל שהיא משאירה כשהיא נעלמת... יש מישהו שחושב שהיא לא רכב אספנות? אבולוציה? עניין של העדפה, כל אחד ומספר הגלגלים שלו: על 2, 3 ו-4.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
משהוא יודע מאיזו מתכת בנויים הפגושים של ה164 וכן הפגושים הגדולים של 240 שנת 1980 ? תודה.
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
האם טופס יפוי כוח של תאגיד להעברת בעלות משנת 1998 עדיין תקף? על הטופס אין תאריך תפוגה, הפרטים מלאים והבעלים חתום. האם אצליח לבצע העברת בעלות במשרד הרישוי? תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
כפי שחלקכם יודעים ברשותי אלפא ספרינט, הרכב בשלבי שיפוץ - שיפור (בקטנה) אז לאחר שנקנה רכב לחלקים, לאחר שהנעתי את הרכב אחרי 3 חודשים שהוא עמד הבנתי שאין לי לאן להתקדם עד שהחשמל ברכב לא יסודר! פניתי לכמה חשמלאים ום הזדעזעו למראה עיניהם, בעצם כל מי שראה זאת וכל מי שמכיר אלפא ספרינט היה מזועזה! הרכב כנראה 2 ידיים אחורנית נבנה ע''מ להיות רכב לתצוגות סאונד, כל החשמל שונה! התווספו ח''ח, נ''מ, אזעקת ביפר ועוד שטויות. הביטוי הוא פנסים H4 קדמיים שעובדים רק זוג חיצוניים (אור גבוה ואור מעבר ב 2 פנסים במקום 4), שריפת פיוזים פה ושם, חוטים גלויים לעין שלא כוסו היטב, המון הלחמות מיותרות, המון חוטים מיותרים שלא מחוברים בכלל, קצרים מהכפתורים של הח''ח שלא הורכבו היטב ועוד ועוד. ה…
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
התפרסם בוואלה רכב היום כי המשטרה ביקרה בבתים של "משפרי מכוניות" וכי עשתה עבודת מודיעין בנושא. במפגש פיולסלט לפני כחודש היו שוטרים שרשמו מספרים של מכוניות וצילמו. מישהו יודע עוד?
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
......
הודעה אחרונה מאת idipidi,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 205 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- יובל .מ.
- IsraCar
- Aasher
- amlh
- bv12
- גולדן191
- tan tan
- yor2
- sperial
- Tibbyle
- quizlette85117701
- פינדר