Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע ה"רביט" קרוב להשלמה מבחינה מכנית. החלקים היחידים שחסרים לי הם אטם הראש ואטם הבסיס. כמובן שחדשים אין להשיג (מקוריים). האם ניתן לקבל המלצה לבית מלאכה שיודע לייצר אטמים כאלו בעובי נתון?

שרשור "ארנב נולד":

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=307822&highlight=%D7%90%D7%A8%D7%A0%D7%91

פורסם

ברחוב שאני לא זוכר את שמו (...) יש בית מלאכה כזה של אנשים מבוגרים שמייצרים אטמים מעולים לפי כל ספציפיקציה שתרצה. הוראות הגעה: סע בדרך יפו ת"א מכייון התחנה המרכזית לכיוון הים (בכללי כמובן) כ 4 ק"מ. הרחוב יורד ואח"כ עולה. אחרי שיא העלייה הוא מתחיל לרדת שוב ושם תראה פניה שמאלה. הפנייה היא קטנה וצמודה למבנה גדול כך שבעצם תראה קיר לפניך. סע כ 100 מטר ובצד ימין (מול מוסך) נמצא בית המלאכה.

הרחוב מתחבר בסופו לרחוב פלורנטין ובהמשך לסלמה.

מצטער על ההוראות הדיסלקטיות, אבל תהנה מהתוצאה.

בהצלחה

פורסם
ברחוב שאני לא זוכר את שמו (...) יש בית מלאכה כזה של אנשים מבוגרים שמייצרים אטמים מעולים לפי כל ספציפיקציה שתרצה. הוראות הגעה: סע בדרך יפו ת"א מכייון התחנה המרכזית לכיוון הים (בכללי כמובן) כ 4 ק"מ. הרחוב יורד ואח"כ עולה. אחרי שיא העלייה הוא מתחיל לרדת שוב ושם תראה פניה שמאלה. הפנייה היא קטנה וצמודה למבנה גדול כך שבעצם תראה קיר לפניך. סע כ 100 מטר ובצד ימין (מול מוסך) נמצא בית המלאכה.

הרחוב מתחבר בסופו לרחוב פלורנטין ובהמשך לסלמה.

מצטער על ההוראות הדיסלקטיות, אבל תהנה מהתוצאה.

בהצלחה

"פרפקט" - רחןב אברבנל 8

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

היי אורן,

גש לטכנו-ברקס ברחוב עליה בתל-אביב. לבעל המקום קוראים יעקב והוא איש נחמד ששמח מאוד לעזור ובמחירים שפויים ביותר.

שלומי

פורסם

בהמשך לשאלה מלמעלה,היכן ניתן להשיג גיליון שממנו ניתן לחתוך סתמים.הכוונה לסתמים פשוטים,כמו,סתם לטרמוסטט,מש' מים וכו'.זכור לי שהייתי מייצר סתמים,לפני שנים.כמו כן,היכן ניתן להשיג "שרלק",(חומר אטימה),או ככה קראו לזה פעם.או שיש חומר אטימה טוב יותר.:mm_yeah:

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

• תוכן חדש...