Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעלים של רכב מיד שנייה מודל 1979 , כאשר הבעלים השני קנה את הרכב מהיד הראשונה שהיה אדם זקן מאוד שרישיונו בוטל בעקבות הזיקנה, הבעלים השני השבית את הרכב סמוך למועד הקנייה לפני כשבע שנים בפרדס עד לאותו מועד הספידומטר הראה קילומטראז של כ-23000 בבואי לטסט שעשיתי לפני פחות מחודשיים נירשם על דף הטסט הקילומטראז בלוח השעונים ,והיום קיבלתי רישיון חדש לטסט הקרוב ופשוט נוספו לרכב 200000 ק"מ שהרכב כלל לא נסע מעולם למי אפשר לפנות בסוגייה הזו לביטול תוספת הקילומטראז שהרכב כלל לא נסע בכל שלושים ואחד השנים שהוא קיים האם מישהו ניתקל בתופעה הזו ומה הדרך לפיתרון המתאים ומול מי צריך להשיג השגה בנושא אשמח לעזרה בנושא זה תודה מראש למי שיתן כיוון לפיתרון סוגייה זו .

שברולט792.jpg

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

אתה יודע שללא ספידומטר מורכב ברכב סירבו לבצע טסט לרכב .

רכב אספנות אמור להיות רכב אוטנטי כך אני חושב לכן זה מאוד חשוב לי שהוא יהייה כזה .

נו באמת רכב אספנות עם קילומטראז' גבוה בכאילו כ"כ משנה.

יש כאלו שאין להם בכלל ספידומטר.

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

• תוכן חדש...