Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שוב פעם מפספסים את נק' (אלה אם הכוונה להפוך שוב את המשטרה לשק חבטות)

המשטרה אוכפת את החוק, נקודה. (בצורה חכמה/אידיוטית/מטומטמת/לא נכונה/ הוסף כרצונך, לא זה העניין)

למי שיש בעייה עם זה אחת מהשתים:

1. לא יעבור על החוק-אז לא תהיה לו בעייה עם המשטרה. (לסבתא ננה מעולם לא הגיע שוטר....בתפקיד!)

2. יפעל לשינוי החוק! (אבל זה אומר להזיז את התחת, ולמי יש כוח בחום הזה, שמועדון החמש יזיז....)

ישנה גם אפשרות שלשית לשבת במזגן ולקטר, ואבל זה בעצם כבר הספורט הלאומי -רן

כאחד שנמצא הרבה על הכביש במיוחד בצפון אני יכול להגיד שלצערי גדולי עבריני התנועה על הכביש הם ...שוטרי משטרת התנועה..

אי שמירת ימין

מהירות מופרזת כבדרך שבשיגרה

פניות פרסה היכן שבפירוש היא אסורה

נסיעה בנת"צ

נסיעה ברברס כנגד כיוון התנועה כיוון שטעה השוטר בפניה לשמאל...

והיה גם מקרה הזוי כאשר השוטר ביצע פנית פרסה על מעבר חציה סלול בצומת סומך , לראות ולא להאמין שאילו הם שומרי החוק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
.

הביקורים האלה והחיפוש ברכבים דורשים צו מבימ"ש, וקשה לי להאמין שאיזה שופט הוציא צו כזה (מה גם שאנו עמוק בתקופת הפגרה).

למה לכתוב שטויות

. (א) בוחן הנושא עמו תעודת בוחן של רשות הרישוי וכן שוטר הנושא עמו תעודת בוחן תנועה של המשטרה, רשאים בכל עת להזמין לבדיקה וכן לבדוק כל רכב.

גם צריך צו חיפוש כאשר אתה בא לבדוק את רכבך בטסט?

מנושא שיפורים ברכב עברנו לנושא חשוב יותר שיפורים של חיינו.

מישהו אמר שהוא עוד שנה וחצי +- עוזב אותנו . סע לשלום המפתחות בפנים.

פעם אחת בחיי מדינת ישראל הצעירה קמה תנועה עממית ששינתה משהו .

היא התחילה עם מפגין אחד מוטי אשכנזי לאחר מלחמת יום הכיפורים עד שהביאה להחלפת הממשלה ושנים מספר אח"כ למהפך, בו הליכוד החליף את מפא"י.

מאז נדה גורנישט אפס. כל אחד עוסק בעינייניו ולא רואה את האחר ממטר.

הפקיד שמתעמר בך בקופת חולים הולך לעיריה שם מתעמר בו הפקיד בעיריה ושני אלה הם שכניך בבלוק הסמוך.

כל המערכות השלטוניות קורסות.

איפוא מוטי אשכנזי של היום.

לא על שיפורי רכב כן או לא, אלא על בעיות קיומיות.

כולם אומרים האכיפה , האכיפה .

לי יש רעיון.

כל אחד יכתוב איזה עבירות לדעתו לא צריך לאכוף. במקביל מה יש לשנות מה יש לאכוף שלא נעשה היום.

מאותו רגע שתקבע הרשימה , כל אחד שמקבל דו"ח על העבירה הזו לא משלם את הקנס אלא מבקש להישפט.

מערכת המשפט קורסת תוך חודש חודשיים. והכל חוקי למהדרין.

אממה , מי יפקח עלינו שנבצע את ההסכם הזה?

רשימה של המשפיעים על חיינו 120 חברי כנסת, ראשי ערים יועצים משפטיים מנכ"לים של משרדי הממשלה ופקידות בכירה אחרת . להפציץ אותם במכתבים בטלפונים ביום ובלילה עד שיובן כי יש לשנות משהו.

ועל כל אלה לצאת לרחובות.

אבל על הבעיות האמיתיות ושינוי סדרי העדיפויות של חיינו

יצא לפועל? תגידו אתם. ומי יהיה מוטי אשכנזי הבא?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
למה לכתוב שטויות

. (א) בוחן הנושא עמו תעודת בוחן של רשות הרישוי וכן שוטר הנושא עמו תעודת בוחן תנועה של המשטרה, רשאים בכל עת להזמין לבדיקה וכן לבדוק כל רכב.

גם צריך צו חיפוש כאשר אתה בא לבדוק את רכבך בטסט?

מנושא שיפורים ברכב עברנו לנושא חשוב יותר שיפורים של חיינו.

מישהו אמר שהוא עוד שנה וחצי +- עוזב אותנו . סע לשלום המפתחות בפנים.

פעם אחת בחיי מדינת ישראל הצעירה קמה תנועה עממית ששינתה משהו .

היא התחילה עם מפגין אחד מוטי אשכנזי לאחר מלחמת יום הכיפורים עד שהביאה להחלפת הממשלה ושנים מספר אח"כ למהפך, בו הליכוד החליף את מפא"י.

מאז נדה גורנישט אפס. כל אחד עוסק בעינייניו ולא רואה את האחר ממטר.

הפקיד שמתעמר בך בקופת חולים הולך לעיריה שם מתעמר בו הפקיד בעיריה ושני אלה הם שכניך בבלוק הסמוך.

כל המערכות השלטוניות קורסות.

איפוא מוטי אשכנזי של היום.

לא על שיפורי רכב כן או לא, אלא על בעיות קיומיות.

כולם אומרים האכיפה , האכיפה .

לי יש רעיון.

כל אחד יכתוב איזה עבירות לדעתו לא צריך לאכוף. במקביל מה יש לשנות מה יש לאכוף שלא נעשה היום.

מאותו רגע שתקבע הרשימה , כל אחד שמקבל דו"ח על העבירה הזו לא משלם את הקנס אלא מבקש להישפט.

מערכת המשפט קורסת תוך חודש חודשיים. והכל חוקי למהדרין.

אממה , מי יפקח עלינו שנבצע את ההסכם הזה?

רשימה של המשפיעים על חיינו 120 חברי כנסת, ראשי ערים יועצים משפטיים מנכ"לים של משרדי הממשלה ופקידות בכירה אחרת . להפציץ אותם במכתבים בטלפונים ביום ובלילה עד שיובן כי יש לשנות משהו.

ועל כל אלה לצאת לרחובות.

אבל על הבעיות האמיתיות ושינוי סדרי העדיפויות של חיינו

יצא לפועל? תגידו אתם. ומי יהיה מוטי אשכנזי הבא?

תרעיון הזה אבהתי!!

רק להרעיד את הכסאות שם באוליפוס זה מה שיתפוס!

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

רשימה:

1. קיפוח זכות - (וכן יש עבירה כזו, לאלה שגונבים תור בנתיב) תרבות אני ואפסי וביריונות, צריך למגר מהשורש!

2. נהיגה תחת השפעה - אין צורך להסביר!

3. עקיפה בדרך לא פנויה ונהיגה בחוסר זהירות - רוצה להתאבד סבבה, אבל לא על חשבוני!

4. נהיגה שלא בהתאם לתנאי הדרך - אם אתה מטומטם תשלם!

5. מהירות! - ע"י מוסדות חינוך, בתוך העיר, וריכוזי קהל - מי שמחפש לבדוק מהירות רכבו מול בית ספר שיפסל!

6. קו לבן, כניסה לצומת לא פנויה, ונסיעה בנתיב השמאלי - התנועה תזרום יותר טוב, וכולנו נרוויח!

7. נהיגה ברכב לא תקין - פוגע בכולנו, גם פליטת עשן מוגזמת מסוכנת לבריאות!

8. נהיגה ללא רשיון או ללא רשיון מתאים לסוג הרכב! - ברור לא?

9. אי ציות לתמרור עצור! - מי שלא מבין שיגש למשרד הרישוי ויחזיר את הרשיון!

10. הפרעה לתנועה - איכות החיים שלנו תשתפר!

* נהג ציבורי/ משאית/ אוטובוס/רכב חריג, אחרי חמש עבירות יפסל לנהיגה לשנה!

* שעורי הנהיגה יעשו על פי מודל אירופאי ויכללו לאחר שנה ותק קורס מתקדם!

* שעורי חובה: אדיבות, מתן זכות, ומתן יכולת להשתלב בתנועה!

* החמרה בפיקוח על רכב הדורש רשיון ג' טסט ועבירות תנועה!

רשימה חלקית, אבל זהי התחלה - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן זו הרשימה החיובית שאותה אנחנו רוצים לאכוף כל מילה בסלע.

כיוונתי גם לעבירות שלא קשורות לתעבורה, שרצוי שיאכפו אותם

מה בקשר לרשימה האחרת שבה אנחנו רוצים לסתום את מערכת המשפט עד שישנו את החוק /תקנה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רן, כל מילה בסלע- רק מה: עם יד על הלב- כמה באמת מקפידים על זה, ולא מחפשים "מתחת לפנס"- ואענה עכשיו בכחול על כל סעיף!

רשימה:

1. קיפוח זכות - (וכן יש עבירה כזו, לאלה שגונבים תור בנתיב) תרבות אני ואפסי וביריונות, צריך למגר מהשורש! -מעצבן, צריכים לשלם- אך לא באמת מסוכן!

2. נהיגה תחת השפעה - אין צורך להסביר! +++++++++++++ אין שום הצדקה, בהחלט!

3. עקיפה בדרך לא פנויה ונהיגה בחוסר זהירות - רוצה להתאבד סבבה, אבל לא על חשבוני! -כנ"ל!

4. נהיגה שלא בהתאם לתנאי הדרך - אם אתה מטומטם תשלם! -ללא ספק- רק מה: לא תמיד מה ש"הם" מחליטים- באמת נכון! אבל זה כבר סיפור אחר...

5. מהירות! - ע"י מוסדות חינוך, בתוך העיר, וריכוזי קהל - מי שמחפש לבדוק מהירות רכבו מול בית ספר שיפסל! -ובפועל מה עושים: עומדים עם אקדח לייזר או שמים מצלמה דווקא במקומות הכי טובים לנהיגה, שבהם להפך- נהיגה איטית מדי או שמעידה על חוסר מיומנות של הנהג (וכתוצאה מכך על מסוכנותו!), או שמסוכנת כי גורמת לבזבוז של צומת לב על עצם לשמור על המהירות מסויימת/חיפוש מצלמות או ניידות, במקום להתרכז על הכביש! כמה באמת ראית שוטרים עומדים עם אקדח לייזר ליד בתי הספר? -ושם בכלל לא חייבים לעבור על ה"מהירות המותרת" כדי להיות נהג מסוכן- מספיק לנסוע על ה-50 המותר, כאשר ילד קופץ מבין המכוניות!

6. קו לבן, כניסה לצומת לא פנויה, ונסיעה בנתיב השמאלי - התנועה תזרום יותר טוב, וכולנו נרוויח! ++++

7. נהיגה ברכב לא תקין - פוגע בכולנו, גם פליטת עשן מוגזמת מסוכנת לבריאות! -תלוי מה לא תקין- אין כל צורך להתעלק על בן אדם עם קנס על בקליט סדוקה (עם נורה עובדת בפנים!)!

8. נהיגה ללא רשיון או ללא רשיון מתאים לסוג הרכב! - ברור לא? -שוב: ראיתי שתפסו, לדוגמה, נהג שקנה מיניבוס שהיה ציבורי- ולא הספיק לשנות את הרישום ברישיון מ"ציבורי" ל"מסחרי", וקיבל שלילה- נו, באמת! מילה היה נוהג במשאית או אוטובוס עם נוסעים- אבל שלילה על העבירה "טכנית-רישומית" בלבד?!

9. אי ציות לתמרור עצור! - מי שלא מבין שיגש למשרד הרישוי ויחזיר את הרשיון! -שוב: אי צויות כשצריך- לא כאשר בן אדם מסתכל על הכביש ומחפש רכבים- ולא כל "4 גלגלים עומדים"- רבבק?!

10. הפרעה לתנועה - איכות החיים שלנו תשתפר! -עניין של שיקול דעת, יש מצבים שצריך לשלול רישיון לצמיתות, כמו נסיעת רוורס בכיש המהיר, למשל! פעם עשו את זה?

* נהג ציבורי/ משאית/ אוטובוס/רכב חריג, אחרי חמש עבירות יפסל לנהיגה לשנה!

* שעורי הנהיגה יעשו על פי מודל אירופאי ויכללו לאחר שנה ותק קורס מתקדם!

* שעורי חובה: אדיבות, מתן זכות, ומתן יכולת להשתלב בתנועה!

* החמרה בפיקוח על רכב הדורש רשיון ג' טסט ועבירות תנועה!

רשימה חלקית, אבל זהי התחלה - רן

אני מוסיף עבירה, שבכלל לא נעכפת, והיא ממש "מכת המדינה"- חוסר איתות, או איתות לא בהתאם למצב: אני יכול להעיד, שכ-90% (!!!!!!!) נהגים הישראלים או שלא מאותתים בכלל, או שאין להם שום מושג מתי ואיך להשתמש בווינקרים! וזה בהחלט יכול לקחת את החיים מאד בקלות: כאשר האוטו שנוסע לפניך פתאום ללא כל אזהרה פונה או עושה פרסה0 מה תעשה? וסתם חוסר נימוס: בצומת העמוסה לפעמים אתה נתקע ביציאה הצדדית בגלל שכולם שמים זין, ולא מאותתים, אז אתה לא יודע, האם הם ממשיכים ישר (וחוצים את הנתיב שלך) או שפונים ואתה בעצם כבר מזמן יכולת לצאת!:evil:

ולכל זה- בכלל אין קשר ל"שיפורי רכב"- מי שנוסע ברכב שלא תקין בצורה מסוכנת (ו"לא תקין" בהחלט ניתן לקרוא גם לשיפור הלא מיקצועי/חאפרי!)- שיענש! מי שמשתולל עם האוטו- שיענש גם, ללא קשר אם עושה זאת עם פיאט אונו עם מנוע 900 או הונדה סיוויק עם קיט טורבו שעולה יותר מהאוטו! אבל אם מישהו שם לו באוטו גם 900 כ"ס- והאוטו עבר את כל הבדיקות הבטיחות, והבן אדם נוהג בו זהיר- אז למה?! מה לזה ולבטיחות, בחיאת מה?!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מקרה אידיוטי מהיום:

מישהו מהפורום החליט להיות מצחיק והתקשר אלי ממספר חסוי.

שאל אם אני יוסי פרנקוס ואמר לי מספר קרוב לתעודת הזהות שלי.

עניתי "כן, בערך..."

אז הוא שאל משהו על הוולוו והאם היא משופרת או אוטומטית או ידנית ועוד כמה התחכמויות כאלו.

אז הוא אמר משהו על קארספורום ונראה לי שניתקתי לו.

יותר מלפגוע או לעצבן אותי, זה גרם לי לאכזבה. האיכות של המתיחות כיום היא לא מה שהיא הייתה בעבר.

מה גם שזה הפריע לי לעבוד באמצע היום.

אז אני מבקש ממי שרוצה לעשות לי מתיחה:

1) תעבדו על תסריט כמו שצריך.

2) תהיו בטוחים שאתם מתקשרים למישהו עם רכב משופר, כי מאז שקניתי אותו רק ניסיתי לעשות אותו סטנדרטי ולהוריד לו את האלתורים של המכונאות הישראלית החאפרית.

3) תהיו בטוחים שמתקשרים למישהו שלא מבין את המערכת. לי ברור שלא יעשו לי כלום אם לא עשיתי כלום ואני לא נלחץ מהמשטרה.

4) תהיו בטוחים שמספר תעודת הזהות שלי הוא הנכון.

5) תהיו בטוחים שהרכב באמת על שמי ולא על שם מישהו אחר. ככה אני אדע אם זה מהרשויות או סתם מישהו ששוטט לו בפורום ומצא את הטלפון שלי, או שוטט בגוגל ומצא את תעודת הזהות שלי.

ככה מתיחה תהיה משעשעת גם בשבילכם וגם בשבילי, ולא תבזבז לי את הזמן סתם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הבוקר בידיעות אחרונות, כתבה נוספת בנושא....

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
הבוקר בידיעות אחרונות, כתבה נוספת בנושא....

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1726335&m=1&mid=99412

עכשיו גם בוואלה.

כדאי מאד לקרוא ולהפנים.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

אני רק מחכה ליום שזה יהיה לא חוקי לחיות פה.

אני כבר לא מתבייש, אני מאוכזב שנותנים במה לשוטרים ולא לאנשים מהצד השני.

מסתבר שהשוטרים מצילים לנו את החיים, אבל מתייחסים אלינו כאל רוצחים...

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...