Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדבקה נחמדה שקיבלתי במייל.

none-1.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שוב פעם מפספסים את נק' (אלה אם הכוונה להפוך שוב את המשטרה לשק חבטות)

המשטרה אוכפת את החוק, נקודה. (בצורה חכמה/אידיוטית/מטומטמת/לא נכונה/ הוסף כרצונך, לא זה העניין)

למי שיש בעייה עם זה אחת מהשתים:

1. לא יעבור על החוק-אז לא תהיה לו בעייה עם המשטרה. (לסבתא ננה מעולם לא הגיע שוטר....בתפקיד!)

2. יפעל לשינוי החוק! (אבל זה אומר להזיז את התחת, ולמי יש כוח בחום הזה, שמועדון החמש יזיז....)

ישנה גם אפשרות שלשית לשבת במזגן ולקטר, ואבל זה בעצם כבר הספורט הלאומי -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
מדבקה נחמדה שקיבלתי במייל.

אני יודע... אני יודע... עזוב!:lol::wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
שוב פעם מפספסים את נק' (אלה אם הכוונה להפוך שוב את המשטרה לשק חבטות)

המשטרה אוכפת את החוק, נקודה. (בצורה חכמה/אידיוטית/מטומטמת/לא נכונה/ הוסף כרצונך, לא זה העניין)

למי שיש בעייה עם זה אחת מהשתים:

1. לא יעבור על החוק-אז לא תהיה לו בעייה עם המשטרה. (לסבתא ננה מעולם לא הגיע שוטר....בתפקיד!)

2. יפעל לשינוי החוק! (אבל זה אומר להזיז את התחת, ולמי יש כוח בחום הזה, שמועדון החמש יזיז....)

ישנה גם אפשרות שלשית לשבת במזגן ולקטר, ואבל זה בעצם כבר הספורט הלאומי -רן

רן, מועדון ה-5 דווקא לא קשור כאן- מה בינו לבין "משפרים"?

והבעיה היא, שלפעמים אתה כאזרח מרגיש חסר אונים- מה לכל הרוחות, למשל, אפשר לעשות נגד מגבלה דבילית מלפני 50 ויותר שנה של המהירות ברוב הכבישים ל-90 קמ"ש? ונגד עכיפה של הביזיון הזה? מה כ"אזרח" מהשורה? יש לך אופציות? ואני כבר לא מדבר על הבעיות היותר מהותיות במדינה- הלאו-דווקא קשורות לרכב בכלל!:evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
רן, מועדון ה-5 דווקא לא קשור כאן- מה בינו לבין "משפרים"?

והבעיה היא, שלפעמים אתה כאזרח מרגיש חסר אונים- מה לכל הרוחות, למשל, אפשר לעשות נגד מגבלה דבילית מלפני 50 ויותר שנה של המהירות ברוב הכבישים ל-90 קמ"ש? ונגד עכיפה של הביזיון הזה? מה כ"אזרח" מהשורה? יש לך אופציות? ואני כבר לא מדבר על הבעיות היותר מהותיות במדינה- הלאו-דווקא קשורות לרכב בכלל!:evil:

.

כן יש אופציות וזה מצריך אותנו הנהגים לקום ולהתחיל לעשות משהו בנידון , לא יתכן שברגע שרוצים קצת לחולל שינוי אז אנשים נעלמים דום, ואז ימשיכו לקטר הרי בזה הישראלים אלופים אבל בלהזיז את עצמם למה לי , לגבי המשטרה היא תמשיך לאכוף את החוק הדבילי שקבוע עוד מהימים שבן גוריון הפגין את ביצועי עמידת הראש המפורסמת שלו ועד שלא יהיה שינוי לא תיהיה לשוטרים ברירה תשאלו כמה שוטרים מסכימים עם החוקים שהם צריכים לאכוף ותופתעו לטובה דווקא , השוטרים לא מרובעים אבל מה לעשות שיותר חשוב לחברי הכנסת שלנו להעצים ולהעשיר את חבריהם המיליונירים הרי מי יריץ אותם לכנסת ???

פורסם
.

כן יש אופציות וזה מצריך אותנו הנהגים לקום ולהתחיל לעשות משהו בנידון , לא יתכן שברגע שרוצים קצת לחולל שינוי אז אנשים נעלמים דום, ואז ימשיכו לקטר הרי בזה הישראלים אלופים אבל בלהזיז את עצמם למה לי , לגבי המשטרה היא תמשיך לאכוף את החוק הדבילי שקבוע עוד מהימים שבן גוריון הפגין את ביצועי עמידת הראש המפורסמת שלו ועד שלא יהיה שינוי לא תיהיה לשוטרים ברירה תשאלו כמה שוטרים מסכימים עם החוקים שהם צריכים לאכוף ותופתעו לטובה דווקא , השוטרים לא מרובעים אבל מה לעשות שיותר חשוב לחברי הכנסת שלנו להעצים ולהעשיר את חבריהם המיליונירים הרי מי יריץ אותם לכנסת ???

אני חושב שבמקרה הזה דווקא לא המליונרים זה הגורם אלא הבירוקרטיה הישראלית , שבכדי לפתור בעיות בירוקרטיות מוסיפה עוד בירוקרטיה ,

היות ששוק השיפורים זהו שוק שיכול לגלגל עשרות מליונים בשנה בקלות רבה , וכל יצרן רכב שמכבד את עצמו מוכר קיטי שיפורים לרכב שלו ,

לדעתי דרושה כאן פעולה משולבת של מספר מועדוני רכב הן בפעולה יחצנית והן בפעולה שקטה

אולם הבעיה בפעולה יחצנית היא שבמקרה כזה , המשטרה פשוט תגיע ותחרים את הרכבים .... :oops:

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אם תיהיה הפגנה שך כולם!! אבל כולם

אני מדבר על כל המועדונים+ כל הפורומים שקיימים

כל מיני בתי עסק

בתי ספר לנהיגה

אני מדבר על 3000+ רכבים בדרך לי-ם תאמין לי המשטרה לא תעצור אף אחד אולי 10 מכל אלה

ואני בימים אלה מתחיל לעבוד על הדבר הזה פרטים בקרוב!

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

יש איזה קיבעון לפעמים בחשיבה של חלק מאיתנו ביחוד אלה שנמצאים במערכת החוק על סוגיו

רן

שמעת בודאי את המושג שיקול דעת? ראש גדול? סדר עדיפויות?

אני מסתובב סביב משפטים אלה במלחמה מתמדת מול משטרת ישראל,משרד התחבורה,רשות הנהיגה הספורטיבית ומי לא.

הסתתרות מאחורי המשטרה שמבצעת את החוק היא כסת"ח

ברגע שאתה יודע ומבין ששיפורי מכוניות כיום הם דברים שנעשים בכל העולם הנאור,אתה גם מבין ואני בטוח שאתה גם יודע שישנה תעשייה ענקית,חוקית,כלכלית בתחום, אתה לא מתקבע אתה יוזם,בנושא הזה הייתי בהחלט יוזם פגישות עם משרד התחבורה,טכניון,מכון תקנים,כןכ כן אני משטרה יודע למה?

כי גם אצליכם במשטרה יש עוד המון מה ללמוד, אתם תקועים לצערי בימי הסוסיתא והאסקורט, אני נתקל בקיבעון הזה גם בתחום הנהיגה הספורטיבית,חוסר יידע,אי רצון להתחדש, תסמונת ראש קטן.

האם למשטרה כסדר עדיפות זה מה שחשוב?

אין סמים? איןפשיעה? אין פריצות? אני נשמע כדמגוג? רד מזה אם הייתי יושב בין מקבלי ההחלטות כך הייתי נוהג סדר עדיפויות.

מירוצי מכוניות

פורסם

לפי התגובות של רובכם אני חושב שניתן להתחיל להיאבק פשוט צריך לארגן משהו בלי מאבק לא יהיו תוצאות .......

פורסם
.

בטח שהשוטרים לא מסכימים- פעם ראית ניידת נוסעת ב"מהירות המותרת"- ליתר דיק- 90?!? :lol::lol::lol::lol:

פורסם

כמה פה אומרים שצריך לעשות, לעשות ולעשות ולא לשבת במזגן בבית. הכל טוב ויפה אבל מה לעשות???? אני מוכן לקום מהשפה בבית בזה הרגע, להניע את הרכב ולהגיע לאן שצריך רק תגידו לאן! כמוני יש עוד רבים ואני אגיע עם עוד הרבה חברים מהתחום! לא רק זה אני מוכן להשקיע כסף ואני בטוח שעוד רבים יתרמו כמה שקלים לעורכי דין וכו אבל צריך מדריך רציני לכל העסק הזה. אם כל הצער שבדבר אני כבר מתכנן את הירידה שלי מהמדינה בעוד שנה וחצי +- וזה אחת הסיבות המרכזיות, אני לא מוכן לחיות במקום שלא נותן לי להתעסק בהובי שלי ובישביל לנסוע ברכב שלי אני צריך כל הזמן קומבינות בטסטים ולפחד מכל בוחן תנועה בכביש.:evil:

גם אצלכם במועדון לא חסר רכבים שעברו שינויי מבנה (אסקורדים שנוסעות עם טורבו, הרכבים של בייקר שראיתי במפגש וכו וכו) ושינוי בתקנון יהיה טוב גם בישבילכם.

פורסם

רב האמריקאיות שהגיעו ואלו שציינת במיוחד הגיעו מחו"ל עברו עמדה 1 וכל מה שהיה ברכב נרשם ברשיון כחוק ובלי קומבינות כולל צמיגים רחבים כולל מנוע וכו'.

פורסם

היום קיבלו מכוני הרישוי הודעה הכוללת מספר רישוי של רכב מסויים אחד שאין לאפשר לו לגשת לטסט ויש להורות לבעליו לפנות למשרד התחבורה בירושלים כדי לבחון את הרכב עקב שפורים.

רן, בשעתו עשו בדיקה בכניסה לממ"ן ומצאו שאחוז גדול של נהגי משאיות השתמשו בסמים. מדוע לא ממשיכים במבצע החשוב הזה הרי יש יותר משאיות שמעורבות בתאונות מאשר מכוניות משופרות.

כמו גם המ עם 28,000 המכוניות שנגנבו בשנה האחרונה (המספר לא בדוק).

זו אינה התקפה אישית עליך או על מקום עבודתך רק שאלה שאולי אתה יודע את התשובה עליה.

שלמה דן גדרון

פורסם
יש איזה קיבעון לפעמים בחשיבה של חלק מאיתנו ביחוד אלה שנמצאים במערכת החוק על סוגיו

רן

שמעת בודאי את המושג שיקול דעת? ראש גדול? סדר עדיפויות?

אני מסתובב סביב משפטים אלה במלחמה מתמדת מול משטרת ישראל,משרד התחבורה,רשות הנהיגה הספורטיבית ומי לא.

הסתתרות מאחורי המשטרה שמבצעת את החוק היא כסת"ח

ברגע שאתה יודע ומבין ששיפורי מכוניות כיום הם דברים שנעשים בכל העולם הנאור,אתה גם מבין ואני בטוח שאתה גם יודע שישנה תעשייה ענקית,חוקית,כלכלית בתחום, אתה לא מתקבע אתה יוזם,בנושא הזה הייתי בהחלט יוזם פגישות עם משרד התחבורה,טכניון,מכון תקנים,כןכ כן אני משטרה יודע למה?

כי גם אצליכם במשטרה יש עוד המון מה ללמוד, אתם תקועים לצערי בימי הסוסיתא והאסקורט, אני נתקל בקיבעון הזה גם בתחום הנהיגה הספורטיבית,חוסר יידע,אי רצון להתחדש, תסמונת ראש קטן.

האם למשטרה כסדר עדיפות זה מה שחשוב?

אין סמים? איןפשיעה? אין פריצות? אני נשמע כדמגוג? רד מזה אם הייתי יושב בין מקבלי ההחלטות כך הייתי נוהג סדר עדיפויות.

כשאתה כותב אתם אתה מתכוון ל....?

מס-הכנסה גובה מכרישי הון, מיליונים, ומי עולה עולה לכותרות? קובי פרץ, למה כי יש עניין ציבורי!

מספיק ילד מטומטם אחד עם אבא עשיר, שמתרסק עם רכב ה"ספורט" שלו לתוך תחנת אוטובוס מלאה

בשביל שכל משטרת ישראל ומתנדביה ישבו על כל אגזוז משופר, למה?

כי אם המשטרה לא תעשה את זה יגידו שהמשטרה ידעה ולא עשתה כלום, אבל שהיא אוכפת קמה צעקה "נטפלים למסכנים

שרק רצו להשתעשע קצת....." זולגות דמעות התנין.

בקיצור לא משנה מה תעשה תמיד תצא "לא בסדר"....

ההנחיה לשוטרים היא לאכוף עבירות שגורמות לתאונה או מחמירות את תוצאותיה, נהיגה ברכב לא מורשה, או שינוי

וחריגה מנתוני יצרן הרכב מסוכנת בכביש ציבורי ובידיים לא נכונות, מרוצי סוף שבוע בכבישים הורגים נקודה!

כ-40% ממתנדבי "אור ירוק" שייכים למשפחות שאיבדו בן משפחה בנסיבות טרגיות על הכביש, תעשה את החשבון לבד!

במשטרה יש מהכל, חתך א"י השלמה, אסור לעשות הכללות, את חוק קובעת המדינה, אוכפת המשטרה

ומענישה הרשות השופטת.

אבל כל עוד יש חוק, צריך לכבד אותו, ולפעול לשינויו. - רן (ק. משטרה ובעל רשיון מרוצים ארופאי)

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...