Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיאט שלי 124 1200 מודל 73 בעלת 4 הילוכים (קדימה)

רוצה להחליף את הגיר ל-5 הילוכים.

מעוניין לקבל מידע האם ניתן ומאיזה פיאט הגיר מתאים.

בני ל, בדוק את העניין!

תודה,

קובי קליין.

פורסם

אל תתפוס אותי במילה, כי את מנוע 1200 הזה אני לא מכיר, אבל בעיקרון בלוק המנוע בדגמי 124, 131 ו-132 היו זהים (זאת בניגוד לראש המנוע: שסתומים עיליים, גל זיזים עליון, או כפול - תלוי בשנה ובדגם). לפיכך, תיבת הילוכים מ-124 ספורט או 131 אמורה להתאים. קח בחשבון שקרוב לוודאי שתצטרך גם להחליף את גל ההינע.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

קובי, במפגש הבא תביא כלי עבודה.

אני אסיח את דעתו של קובי וחצי (ג'ק) ואתה תפרק :lol:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

... בשביל זה יש חברים.

במפגש הבא אני מגיע עם החיפושית.

ובנושא לשמו נפתח השרשור לפני שהועלו הצעות לא מוצלחות, אני באמת הייתי בודק התאמה מלאדה.

אני יודע שלפחות לספיידר מוכרים גירים שמקורם בגוש הקריר לשעבר.

ולמה בני ל. לא ער?

פורסם

הגיר של ה-124 4 הילוכים שונה במימדיו מהגיר של ה-5 הילוכים של ה-124 (ארוך יותר). דוקא הגיר 5 הילוכים של הלאדה דומה בגודלו לגיר ה-4 הילוכים של הפיאט. להתאמה ל- 124 סדאן, הגיר של הלאדה הוא בחירה טובה. לספיידר - קצת פחות (ידית ההילוכים תמוקם קדימה מדי).

:turn-l:
פורסם

תודה על רצונכם לעזור, אקח בחשבון את המלצתכם

אבדוק מה ניתן לעשות.

בכל אופן, מי שיש לו עוד רעיונות אקבל אותו בשמחה.

תודה, חג שמח ושנה טובה.

קובי.

פורסם

רעיון: אם אתה שומר על המנוע מקורי, שמור על הגיר המקורי. עם מנוע ה-1200 תהייה לך תועלת נמוכה מאוד מגיר 5 הילוכים.

אם אתה מוטרד מסל"ד המנוע בשיוט בכביש המהיר, אפשר להחליף דיפרנציאל לכזה של 124 אוטומטית (אם תמצא, כמובן) שיש לה יחס העברה סופי ארוך יותר. גם לדגמים המתקדמים יותר היה יחס ארוך יותר. ההבדל יכול להגיע ל-10% בסל"ד.

:turn-l:
  • תוכן חדש...