Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לכל המומחים בבנזין....

לאחרונה התווספה לאוסף מרצדס 190 נפלאה. מאחר ולא רציתי לנסוע בענתיקות ביום יום ורכב מודרני עושה לי צמרמורות, קניתי אותה לנסיעה יומיומית. היא פשוט נהדרת, כיף שחבל על הזמן!!

אחרי סידור כל הואקומים (נסעה קצת חלש ואכלה המון דלק..) ניסיתי לכוון אותה, וקרה משהו מוזר. בסרק אחוז ה co הוא 1.5 בערך, והמנוע עובד מצוין -שקט וחלק. בדרייב או ב 2000 סל"ד, אחוז ה co ממריא לאיזור ה 2.7 שזה מוזר מאוד, אמור להיות הפוך.

בנוסף לזה, בנסיעה המנוע מגיב חלש והחום קצת עולה, שזה דווקא מצביע על מחסור בדלק...בדקתי אותה על שני מכשירי co בשני מוסכים שונים והתוצאה אותה תוצאה.

יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה????

בתודה מראש

איתן

פורסם

תופעת ההתחממות מעידה על תזמון הצתה לקוי

יתכן כי ההצתה מופיעה מאוחר מדי הגורמת לחוסר סחיבה והתחממות

בדוק בעזרת אקדח הצתה והשווה לנתוני יצרן

אגב ,אם אכן מדובר באחור הצתה ,ראשית עליך לבדוק מצב המצבר טעינה ,מתח מודול הצתה סליל משני וראשי והארקות (לשלילת מתח הזנה נמוך),מצתים חוטים תקינות מכסה המפלג ,ואקום המפלג ,ורק לאחר שכל זאת נמצא תקין עבור לכיוון המפלג

סיבה שניה ,מעבר אויר נוסף להתנעה קרה דולף ,מכניס אויר לתוך סעפת היניקה

פורסם

תודה על התגובה

בענין ההתחממות, שיחקתי היום עם כיוון ההזרקה לפי האוזן (בלי מכשיר co) העשרתי את התערובת, והטמפרטורה חזרה לנורמה. בקשר ליתר, כיינתי הצתה עם אקדח, החלפתי חוטים, ומכסה המפלג תקין.

כשהעשרתי את התערובת הרכב גם סוחב הרבה יותר טוב, אבל עובד הרבה פחות עגול בסרק...משהו כאן לא מסתדר לי בראש. זה נראה לחלוטין כמו בעיית דלק ולא בעיית הצתה, אבל אני לא מצליח להבין את ההגיון...

פורסם

מנסיון עם המרצדס שהייתה לי-

בדוק מצתים וחוטי הצתה ,סדק במכסה מפלג .

אני לא כיוונתי אף פעם עם מכשיר המכונאי פשוט כיוון עד שהמנוע נשמע טוב ועובד ללא רעידות ובלי עשן שחור.

יש בורג אלן שמגיעים אליו עם אלן דרך הבית בפילטר אוויר -שיחקת איתו?

הבורג שאחראי על הCO נמצא ממש צמוד ליציאת הנשם.

אני נזכר שכשהיה לי עודף דלק המכונאי ישר אמר לי לבדוק את המזרק הנעת בוקר זה נמצא על הראש מנוע ליד הטרומסטט.

שאלה אחרת- מה מצב הפילטר אוויר?

המערכת הזאת מאוד אמינה והבעיות מתחילות רק כאשר מחפשים אותן מניסיון .

אני חושב שאתה צריך לכוון אצל מישהו שמכיר את המערכת ולא לנגוע בזה יותר כי לא תצא מזה..(גם מניסיון)

אם תרצה את הטלפון של המכונאי שטיפלתי במרצדס שהייתה לי אצלו תגיד ואני יתן לך.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

הכי חשוב במערכת K הוא לבדוק לחץ קו ולחץ בקרה.

הנתונים הם 5.5 עד 6 בר לחץ קו ו- 3.4 עד 3.8 בר לחץ בקרה.

הבדיקה היא באמצעות ערכה הכוללת ברז כדורי, מפצל ומד לחץ.

מחברים את העסק על היציאה של קו הבקרה מראש המחלק אל ווסת ההתחממות (שקובע את לחץ הבקרה).

חריגה מהלחצים תוביל לCO גבוה ולירידה בהספק.

נקודה חשובה נוספת היא האם המצתים הם המומלצים למנוע זה.

כמובן כל מה שהוזכר לפני בנושא ההצתה.

בברכה,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

האם ישנה תופעת ה"צילצולים" נקישות בשעת מאמץ?

לגבי בורג כיוון המדף,כל שינוי בבורג זה ישפיע צריכת הדלק בכל תנאי הנסיעה ,עליו להיות אטום על ידי פקק ,אגב סגירתו מעשירה את התערובת

מחזק את אורן, אכן בדיקת לחצי מערכת תתן אינדיקציה טובה ,ישנו מעין גוברנר על בית מפלג הדלק ,יקר מאוד יתכן כי דולף

כנל מערכת זו הקיימת אצלך הסרק בלבד מנוהל על ידי מודול ke tronic

העלה מספר שלדה בשלמותו

• תוכן חדש...