Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ חשמל - אלפא ספרינט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי רק החיצוניים הם H4 והפנימיים שלא היו מחוברים הם כנראה H1

יש לך המלצה? לעשות משהו כמו שיש אצלך? עד שיזדמנו לי זוג פנסים קדמיים חיצוניים.

הראל נראה לי הרכב שלי עשה לו מספיק טראומה, אתה רוצה אני יכול להפנות אותך למישהו שיקשר ביניכם וכמו כן תוכל לשאול אותו על האלטרנטור.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה ממש לא מסובך, וכל החיווט שתצטרך להוסיף זה חוט אחד בין הפנסים ומינוס (שבטח כבר יש).

אתה צריך להעביר את הפלוס של המעגל הגבוה מה H4 החיצוניים שישמש כפלוס לאורות הגבוהים הפנימיים. צריך להשתמש בכבל חשמל בעובי סביר כי מדובר במשהו כמו 5A.

מלבד זאת, אם אתה מתעסק כבר עם מערכת החשמל - תוודא שהאורות יושבים אצלך על ממסר (ריליי) כדי להוריד עומס מהמתגים ולהאריך את חייהם.

פורסם

יבדק ויעשה עוד מעט, תוך כדי סגירת כל הפינות עם רכב לפני הפחחות, שהכל יהיה מוכן בצד או מורכב על הרכב (פנס שמאלי אחורי, הגה ספורט, חשמל פנסים, רפידות ועוד כמה וכמה שטויות).

יש לי עוד בולמים ובושינג לקנות שזה כבר כנראה אחרי שהיא תיסע, פשוט אין לי סבלנות וזמן לחכות לזה.

תודה רבה על ההמלצה וההסבר!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אתה צריך לטפל במנוע??

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

המנוע כשנתיים על הרכב ובמצב טוב.

מה שכן לפני שהיא תיסע אני אחליף טיימינג ועוד כמה דברים ליתר בטחון.

אולי חלק מכם שם לב גם רדיאטור חדש.

צריך לבדוק נזילות פעם הבאה שאני מניע וצריך כנראה לשמן קצת את הקרב'.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
עמית, קבל ח"ח על האומץ!

אני עדיין מכחיש את העובדה שגם לנסיכה שלי מגיע הטיפול הנ"ל (ואצלי זה גם הזרקה)...

בכל מקרה, תעדכן מי מבצע את העבודה ומה העלויות.

בהצלחה!

הראל.

שלום הראל,

החלפת קרבורטורים במערכת הזרקה?

פורסם

השרשור מאוד ישן, בערך מלפני שנתיים אז אל תצפה פה לתגובה מהראל ואם זה באמת מעניין אותך אז רצוי שתשלח לו הודעה פרטית.

בכל מקרה אני כמעט בטוח שהמנוע המקורי 1.5 קרב' של הספרינט שהייתה אצל הראל הוחלף במנוע 1.7 הזרקה של 33.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...