Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחלק מהדגמים היה, ובחלק לא. כנ"ל: בחלק ווינקרים הקידמיים שימשו כאור חניה, ובחלק לא. אם יש לך רפלקטורים עם ההכנות למנורות הקטנות של החניה- אז תשים, זה מקורי.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לדעתי יותר יפה אורות חניה שהם בתוך הרפלקטורים של פנסי הדרך,

תעשה חורים עם מקדחה בעדינות עבור המנורות חניה הקטנות, כמובן במידה ולא תשיג רפלקטורים עם חורים מוכנים.

אוכל לייעץ לך איך לעשות את החורים ברפלקטור, עשיתי זאת בעצמי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

תודה על התגובות המהירות.

אצלי בפנסים אין מנורת חנייה.

יש אור דרך ואור גבוהה.

בנוסף יש זוג פנסי איתו, שגם הם ללא אורות חניה.

בימים אלו החשמלאי עובד על החשמל ברכב, במידה וצריך להוסיף אור חנייה, הוא יכול לעשות את זה.

את האמת, אני מעדיף שלא לקדוח ברפלקטור של הפנס. כך שאם עפ"י חוק לא צריך, אני לא אעשה.

השאלה הנשאלת היא, איך אני מוודא מה היה או לא היה ברכב שלי ספציפית ?

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
אם לרכב היו פנסי רוחב אז הוא היה פטור מאורות חניה.

האם למשאית ידמה?

למה היה?

גם היום רכב משא המצויד בפנסי רוחב פטור מפנסי חניה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
תודה על התגובות המהירות.

אצלי בפנסים אין מנורת חנייה.

יש אור דרך ואור גבוהה.

בנוסף יש זוג פנסי איתו, שגם הם ללא אורות חניה.

בימים אלו החשמלאי עובד על החשמל ברכב, במידה וצריך להוסיף אור חנייה, הוא יכול לעשות את זה.

את האמת, אני מעדיף שלא לקדוח ברפלקטור של הפנס. כך שאם עפ"י חוק לא צריך, אני לא אעשה.

השאלה הנשאלת היא, איך אני מוודא מה היה או לא היה ברכב שלי ספציפית ?

לא יכול להיות שבכלל לא היו לך אורות חניה- זה היה או בתוך הפנסים הראשיים, או בתוך הווינקרים בטוח! עכשיו: אם אתה רוצה שזה יהיה בתוך הווינקרים- תהיה חייב נוריות עם שתי ספירלות- לא בטוח שיש לך בית מנורה שמתאים שם, אם יש- פתרת את הבעיה. אם לא- אז פשוט תחפש רפלקטורים עם המקום מוכן למנורה הקטנה- יש עדיין, תשאל את בני ל'- אולי יש לו אפילו, אני לא זוכר! אני לא הייתי קודח חורים ברפלקטורים, אלא אם יש לך כמה נוספים שאתה יכול להרשות לעצמך להרוס- פגיעה בשלמות הציפוי אף פעם לא תהיה בריאה, והציפוי ייהרס הרבה יותר מהר! לי באסקורט הראשונה שלי היו בתוך הפנסים, לדעתי גם בסטיישן, ובטרנזיט גם כן זה בתוך הפנסים. אבל יצא לי לראות מלא גם אסקורטים וגם טרנזיטים עם אור חניה גם בתוך הווינקרים.

אבל אתה חייב בכל מיקרה אור חניה. אני אפילו לא יודע עד כמה יבדקו- אבל בשבילך אתה חייב, אם במיקרה תצטרך להשאיר אוטו במקום לכמה דקות או משהו כזה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
או בתוך הווינקרים בטוח! עכשיו: אם אתה רוצה שזה יהיה בתוך הווינקרים- תהיה חייב נוריות עם שתי ספירלות

נכון מאוד, היו לי שני אסקורטים כאלה בעבר [אלוהים, כמה אני מתגעגע] ואורות החניה הקדמיים נמצאים בוינקר הקידמי.

חיפשתי קצת ומצאתי תמונה להמחשה.

sss_ford.jpg

פורסם

קדיחה ברפלקטור לא מסכנת כלום, הקדיחה היא בחלק שעשוי מתכת, קדיחה עם מקדח דק ואז מעבר למקדח עבה לא עושה נזק לציפוי ניקל מניסיון.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

תודה חברים על העזרה הנדיבה.

אני בהחלט מעדיף שלא לגעת בפנסים הראשיים.

לכן אני מעדיף לעשות את אורות החנייה בפנסי האיתות.

בייחוד שמדובר בדרך המקורית.

תודה וחג שמח.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אין כל סיבה לחבל בפנסים הראשיים.

בלוח השעונים קיים במקורי , מפסק שני מצבים(חנייה וראשי).

אורות החנייה ממוקמים במקור בפנס האיתות.

(בבטחון גמור,, היה לי אסקורט 69 1100 2 דלתות)

שמור על המקוריות , וזו לא בעיה .

כל חשמלאי זוטר \ מתחיל יסדר לך את זה.

צביקה מרגלית

פורסם

צביקה,

לא זו היתה כוונתו של אופיר.

לא היתה כל כוונה לחבר את אורות החניה כך שידלקו בו זמנית עם אורות המעבר.

הכוונה היתה בסה"כ למקם את בית הנורה בפנס הראשי עם חיוט נפרד, ישנם פנסי 7" עם ובלי בית נורות בפנס.

אופיר הציע פתרון לפנסים ללא בית נורה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

בכל הרכבים שאני מכיר אור דרך דולק ביחד עם אור חנייה תמיד.

מה הבעייה בזה?

דוגמאות: פיז'ו, סיטרואן, מיצובישי, סוזוקי.

נורה קטנה של 5W לא משמעותית בכלל ולא נראית ליד פנס של 55 W .

פורסם

שאני קיבלתי את האסקורט הפנס שהיה לי הוא היה בנוי כיחידה הומוגנית ז'א המנורה לא יוצאת החוצה אלה כאשר המנורה נשרפת מחליפים את כל המנורה + הריפלקטור+הזכוכית החיצונית, במנורה הזאת אין אור חניה.

אם תרצה תמונה אני אעלה לך

נדב.

פורסם
צביקה,

לא זו היתה כוונתו של אופיר.

לא היתה כל כוונה לחבר את אורות החניה כך שידלקו בו זמנית עם אורות המעבר.

הכוונה היתה בסה"כ למקם את בית הנורה בפנס הראשי עם חיוט נפרד, ישנם פנסי 7" עם ובלי בית נורות בפנס.

אופיר הציע פתרון לפנסים ללא בית נורה.

כנראה שלא הייתי ברור , ואציין שוב:

במקור הרכב מופיע פנס איתות ואור חניה גם יחד, ואם אני עדיין לא ברור!? זה על אותו עקרון בחלקו האחורי של הרכב

שיש אור אחורי ואור בלם באותו בית מנורה .

הנורה הינה נורה כפולה עם שני מגעים בבסיסה ושני חוטי להט, ,,נורות פשוטות ומצויות במלטי במחוזותינו.

אי לכך אין שום סיבה לחרוג מהמקור , מה גם שזה יותר יישים יותר פשוט .

מעבר לכך ,, בעל המאה הוא בעל הדיעה ויעשה כרצונו.

באיחולי הצלחה בהמשך

צביקה מרגלית

• תוכן חדש...