Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

לאחר חיפוש שלא מצאתי בו את תשובותיי יש לי מספר שאלות:

אני בתהליך של שיפוץ בלייזר 90 (לא אספנות אבל...) וישנה רשימה ארוכה של חלקים שאני מעוניין לקנות בחו"ל אז להלן השאלות

- האם ישנה הגבלה על כמות הפריטים, לצורך העיניין קטנים ארוזים בחבילה אחת, שמותר לי לייבא בבת אחת?

- שמעתי שישנם חלקי חילוף שדורשים אישורים על מנת שיעברו במכס, כגון ציריות. האם זה נכון? אם כן איזה חלקים מחוייבים באישור?

בתודה מראש לעונים, ירין.

פורסם

1. לא, אבל על כל חבילה מעל 50 דולר כולל משלוח אתה אמור לשלם בערך 50% מס.

2. בעיקרון צריך אישור ממשרד התחבורה לכל חלק לרכב. בד"כ פשוט חותמים לך על המקום, אבל בחלקים מסויימים עשויים לדרוש ממך להביא אישור מהיצרן שהם מתאימים לרכב שלך, ויש חלקים שלא מאשרים ליבא בכלל.

אבל אם החלק עולה פחות מ-50 דולר (ולפעמים גם אם הוא יותר יקר) הוא לא נעצר במכס, ואז גם לא צריך את האישור ממשרד התחבורה.

פורסם

לצערי אתה טועה, גם אני הקפדתי לא להביא חלקים מעל 50 דולר ובדרך כלל זה עובד. הבאתי עכשיו מאוורר שעלה 35, נעצר גם נעצר במכס. כולל המשלוח כמעט כל חלק יעלה יותר מ 50.

ובעינן רשיון הייבוא, לא חותמים על המקום יותר. מוסרים לשומר למטה (אין קבלת קהל) וזה מגיע בדואר הביתה תוך 14 יום (פחחחחח)

פורסם

מוסיף לתגובה השניה

אני יבאתי הרבה מאוד חלקים למיני שלי מאנגליה ואני משתדל מאוד שהחבילה לא תעלה מעל משקל של 2 קילו ותהיה פחות

מ50 לי"שט .

לפעמים החבילה עולה 52-53לי"שט/דולר אבל פחות מ2 קילו ומגיע אלי בדואר עד הבית .

חבילה שהמחיר שלה פחות מ50לי"שט/דולר ומשקלה מעל 2 קליו תעצר במכס ולבדיקה .

הבאתי גם גלגלי מגנזיום ועל זה ביקשו מימני רשיון יבוא הלכתי למשרד התחבורה בתל אביב עם רשיון הרכב וקבלה של החלק , במשרד נתנו לי להיכנס בלי בעיות אמרו לי איך למלאות את הטופס בקשה ואמר לי חכה ,אחרי 10 דקות הביא לי טופס חתום ואמר לי תתחדש .

חג שמח

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

כבר יצא יצא לי לייבא חלקים שערכם עולה בהרבה מעל ל 50$, לכן שאלתי לגבי כמויות, אבל אם אין חשיבות למספר פריטים שנמצאים בחבילה אחת אלא לערכם בלבד אז זה עונה לי על השאלה.

לגבי השאלה השנייה - מה ז"א אין יותר קבלת קהל? בעבר הייתי מגיע עם הטפסים לאדון בשם ראובן אם אני לא טועה והוא היה חותם לי ומשם הייתי ממשיך למשרדי המכס של הדואר שברחוב ההגנה, הליך זה היסטוריה?

דבר נוסף - מה זה אישור מהיצרן? הרי איש מאיתנו לא יכול להמציא אישורים מהיצרן לרכבים ישנים, הלא כן?

פורסם

לי היה ניסיון שונה, ויבאתי לא חלק אחד ולא שניים.

אין שום קשר למשקל החבילה, וכל מה ששלחו אלי בדואר רגיל הגיע לא עד הבית אלא לסניף דואר.

פורסם
מוסיף לתגובה השניה

אני יבאתי הרבה מאוד חלקים למיני שלי מאנגליה ואני משתדל מאוד שהחבילה לא תעלה מעל משקל של 2 קילו ותהיה פחות

מ50 לי"שט .

לפעמים החבילה עולה 52-53לי"שט/דולר אבל פחות מ2 קילו ומגיע אלי בדואר עד הבית .

חבילה שהמחיר שלה פחות מ50לי"שט/דולר ומשקלה מעל 2 קליו תעצר במכס ולבדיקה .

הבאתי גם גלגלי מגנזיום ועל זה ביקשו מימני רשיון יבוא הלכתי למשרד התחבורה בתל אביב עם רשיון הרכב וקבלה של החלק , במשרד נתנו לי להיכנס בלי בעיות אמרו לי איך למלאות את הטופס בקשה ואמר לי חכה ,אחרי 10 דקות הביא לי טופס חתום ואמר לי תתחדש .

חג שמח

מתי זה קרה שקיבלת אישור במקום?

לי תמיד נאמר למסור את הטפסים לשומר ומקבל אישור בדואר

זה המצב כרגע.

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לא יכול לצאת מצב שאתה נותן את הטפסים בדואר ובינתיים עובר יותר מדי זמן והמכס ידרשו שתחזיר את החלק, אם אני זוכר נכון הם שומרים אותו אצלם רק מספר מוגבל של ימים, לא?

פורסם
לא יכול לצאת מצב שאתה נותן את הטפסים בדואר ובינתיים עובר יותר מדי זמן והמכס ידרשו שתחזיר את החלק, אם אני זוכר נכון הם שומרים אותו אצלם רק מספר מוגבל של ימים, לא?

יכול,

קרא את השירשור הבא :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=334474

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...