רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
שלום, יכול להיות שתהיה לי אפשרות לשים יד על אולדסמוביל 442. אני לא יודע איזה שנה כי הבחור שהציע לי לא זכר, אבל הוא אמר שהצורה שלה מעוגלת. רציתי לבקש קצת פרטים על הרכב ממי שמכיר, ולמה אני צריך לשים לב אם אני אלך לראות אותה. בנוסף אם יש שנים מסויימות מוצלחות יותר מאחרות לדגם זה, מנועים מסויימים וכו'. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 0 תגובות
- 788 צפיות
הכתבה ב"אפוק טיימס" יצאה ממש אתמול יום רביעי. לכל אוהבי החיפושיות והאנשים המקסימים העומדים מאחורי העשייה וההווי . ברגע שהכתבה תופיע באתר אוסיף את הקישור...בינתיים היא יצאה בעיתון המודפס. תודות לכולם רויטל יהודאי "אפוק טיימס"
הודעה אחרונה מאת revirevi, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם. ברשותי פורשה 928. צלחות הבלמים הקדמיות שלי (הדיסקים) סיימו את חייהם ועלי להחליפם. לצערי לא הצלחתי למצוא משהו דומה בארצנו גם מכיוון שהצלחות הם מהדגם החדש יותר (S4) ולכן הדרך היחידה היא להזמינם מחו"ל... יש לי כמה שאלות בנושא: 1) האם יש תהליך מסוים שאני צריך לבצע מול משרד התחבורה לפני שאני מזמין את הצלחות? אני יודע על הבירוקרטיה בעת השיחרור החבילה אבל אני תוהה אם עלי למלא אי אילו מסמכים לפני שאני מבצע את ההזמנה... 2) אני מתלבט בין שתי חברות שמייצרות את הדיסקים: Sebro ו Zimmermann. האם מישהו שמע או מכיר את החברות האלו? אם כן, מה עדיף? תודה!
הודעה אחרונה מאת mabootoo, -
- 0 תגובות
- 808 צפיות
כל מי שלא עשוי מסוכר, אבל מתוק גם ככה! כל מי שקצת גשם בפוטנציה לא מטריד אותו. כל מי שמתגעגע ורוצה. כל מי שהיה בחי"ר וזוכר. בקיצור מחר כולם בטוביה גשם או לא....
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לחברים שלום ביום שבת הקרוב, 2.10.10 מתקיים המפגש ברופין כרגיל למרות החגים המבלבלים אותנו לאחרונה ... הנחה של 10% בארומה הצמודה. להתראות, אבי נוף.
הודעה אחרונה מאת ליאורה לב, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אחרי יום בציריך הגעתי לבוסטון ביום א בערב. בציריך צדתי חשמלית ענתיקה וספינה גם כן עתיקה ששטה באופן סדיר באגם ציריך. כאן היא דקות אחרי שעגנה. בבוסטון, ברחוב הסמוך לבית של הבת שלי צדתי שתי קלאסיות של ממש. תנדרבירד דור ראשון או שני, ופורד מודל A.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
סדקים בדשבורד
מאת דני לוי- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מבקש מידע מהחברים סדק רוחבי בדשבורד פלסטיק, יש מי שמחדש\ משפץ\ מתקן בארץ? תודה דני Jag dash[1].pdf
הודעה אחרונה מאת חזקי, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם. הפיאסטה שלי לא קלאסית, לא ענתיקה וגם לא אספנות - אבל היא בדרך לשם. לפני כחודשיים השתחררתי מהצבא לאחר שלוש שנים לא קלות. הקרבה של הבסיס שלי לים + נסיעות קצרות ולא תכופות + הזנחה וחוסר אמצעים לתחזק את האוטו כמו שבאמת אני רוצה יצרו מצב שבו הרכב נראה מגעיל, ספג מכות וחלודות חדשות ובעיקר בלאי מואץ. קוסמטי ומכאני כאחד. מענק השחרור הוא דבר מופלא. במיוחד למישהו ללא כרטיס אשראי - מה שאפשר לי להכנס לאזרחות בלי "חובות" עבר ונתן לי את האופציה לעשות משהו שרציתי כבר הרבה זמן, לקנות פיאסטה שלמה לחלקים. יומים לאחר השחרור רכשתי פיאסטה שנת 89 מגברת נחמד ברעננה, הרכב יד ראשונה עם צרור מפתחות מקורי, אינטרייה בתולית ומצב מכאני סביר למדי לרכב שעמד קרוב לשבעה חו…
הודעה אחרונה מאת george-b, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 5 אלף צפיות
למרות החום הכבד הגיעו לא מעט מכוניות וחברים להפגש ולחגוג לליאורה יום הולדת מזל טוב מכולנו מספר תמונות...
הודעה אחרונה מאת ליאורה לב, -
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
נסיעה טובה לכל היוצאים לווטרמה צאו בשלום חיזרו בשלום והעיקר מלא החופן חלפים - בעיקר לאופנועים אבל יש גם חלפים למכוניות
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היי אני מתכנן לשלוח את השלדה של הלנד רובר 1953 לגלוון קר אצל תרשיש בחולון (אחרי ניקוי כללי של החלודה בעזרת מברשת ברזל מסתובבת) יש למשהו נסיון? הפלוס הגדול הוא שגם החלק הפנימי של השאסי יצופה אשמח לקבל תגובות לפני הביצוע תודה יובל
הודעה אחרונה מאת אבי דלאל, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מישהו יודע אם יעשו לי בעיות במכס עם הפנסים האלה? http://cgi.ebay.de/BMW-e30-M3-Gelbe-Scheinwerfer-Frontscheinwerfer-HELLA-/320597969118?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item4aa520c8de
הודעה אחרונה מאת bmw ricer, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אספנים יקרים , אמנם אני לא מתחום האספנות אך אני יודע שיש בידכם המון ידע לגביי יבוא כלי רכב והשמתו על כבישי ישראל. המצב הוא כזה : חבר קרוב שלי מתכנן לנסוע בקרוב ללונדון , שם הוא מעוניין לקנות אופנוע מסוג מסויים שזול משמעותית ביותר מבארץ. האופנוע לא אספנות , הוא חדש ושמיש ביום יום. השאלה היא איך בעצם הוא יכול להביא אותו לארץ? איך שולחים? למי מדווחים? כמה משלמים? איך מושכים אותו בארץ? מאיפה? איך מאשרים אותו ? אשמח לקבל תשובות מפורטות עד כמה שניתן. תודה רבה וחג שמח!
הודעה אחרונה מאת ישה, -
שיפוץ בחו"ל.
מאת Ahbarony- 5 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
האם יש כאן אנשים ששלחו את רכבם לשיפוץ בחו"ל אחרי שיבאו את רכבם לארץ וגיירו אותם כהלכה? האם זה אפשרי בכלל? מה עמדת המכס בעניין? איזה עוד הבטים יש בצעד כזה?
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. בשיחה שניהלתי עם בועז איתן (אחראי במועדון על נושא האופנועים) הועלתה אפשרות לארגן טיול אופנועים בחול המועד פסח. הנשא הועל כיוון שהיום אין אפשרות לאספנים דתיים (ויש כאלו) להצטרף כיוון שהטיולים תמיד מתקיימים בשבת. אשמח לשמוע (או לקרוא) הערות / העדפות בנושא. בועז.
הודעה אחרונה מאת itzik_s, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ההכנות בעיצומן, המרוץ אורכו 3 שעות, כ-500 ק"מ. הפעם מדובר במסלול מהיר בנורבורגרינג- גרנד פרי ללא הנורדשלייפה, פחות מסוכן למרות שחלק מהמרוץ יתקיים בשעות חושך... המנוע שיורכב ברכב יפיק 188 כ"ס, הולך להיות קרב חזק מאוד מול נהגים טובים שחלקם מתוסכלים מהמרוץ שעבר שבו הרכב שלהם לא סיים. על פי תחזית מזג האויר לא אמור לרדת גשם (אמן). http://www.adac-classic-trophy.de/fileadmin/user_upload/classic/daten/2010/RGB/Ablaufplan_RGB_CT10_GB.pdf אעדכן בהמשך, בינתיים, תחזיקו אצבעות... תודה מראש ליבואני דנלופ ישראל וליובל מלמד על העזרה הרבה.
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 18.9 אלף צפיות
בוקר טוב לחברי הפורום היקרים מס' שאלות על רכב מסויים: 1. הרכב משנת ייצור 85. הבנתי שלפי ההגדרות הוא נופל תחת "רכב מיושן". מה המשמעות לכך? 2. האם ניתן לאחסן את הרכב 5 שנים ולהמתין עד שיהפוך לאספנות? במה הדבר כרוך? 3. האם כל המחירונים בשוק מתחילים את התמחור החל משנת 1990. כיצד אני יכול לדעת את מחיר הרכב שיוצר ב 85? [הפעם, לצערי, לא תעזור התשובה הקבועה של כמה שמחליטים בין הקונה למוכר כי מדובר בהתנהלות שונה] תודה מראש על התשובות וגמר חתימה טובה לכל החברים
הודעה אחרונה מאת avnerak, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, ברשות אבי נמצאת שנים רבות מרצדס 250SE מודל 67 (הוחלף לאוט'). לאחרונה הוא החליט למכור את הרכב ורצינו לדעת מה המחיר הריאלי לרכב זה. * יחד עם הרכב יסופקו מנוע 2800 (קרבורטור) ממודל מתקדם יותר, גיר אוט' (3 הילוכים) ואביזרים נוספים. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חברי הפןורום שלום המשפחה שלי ואני רוצים להפתיע את אבא שלי ולשפץ לו את הגיר של האוסטין שלו ,היא משנת 58,מדובר באוסטין הילי סםרייט. אשמח להפניה בנוגע למקום שבו אפשר לעשות את זה. בתודה מראש!
הודעה אחרונה מאת עמוסיל'ה, -
- 4 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
קרלייל נגמר, ועוד מספר ימים יתחיל יריד המכוניות בהרשי. בין לבין מצאתי זמן לקצת עבודה, אבל גם לבקר במקום אותו עזבתי בדיוק לפני שנה. שמונה שנים חייתי כאן, אבל עכשיו כתייר הגעתי חמוש במצלמה. התמונות כולן צולמו היום, ברדיוס של עד שני רחובות מהבית שגרתי בו בסנטה ברברה, קליפורניה. פרידה מאוחרת. תהנו.
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מצורף צילום של עמוד השער של השבועון ' יעד- עיתון חופשי' ספטמבר 1960. בשבועון מופיעה כתבה בת 4 עמודים של הכתב הראשי של השבועון- דן מרגלית. הכתבה עוסקת באילין מעלותו לארץ באמצע שנות ה30 של המאה הקודמת ועד 1960. בין היתר נאמר שהיה יד ימינו של מפקד האצ"ל, דוד רזיאל. הכתבה מציגה את אילין באור מאוד מאוד לא מחמיא בכל הנוגע לעסקיו, במיוחד בהקשר של "קיזר-פרייזר". לפי הכתבה המכונית היתה יקרה בהרבה מהמכונית המיובאת וטיבה לא היה דומה כלל לטיב המכונית המיובאת.
הודעה אחרונה מאת CLIPPER159, -
מזל טוב גינדי ליום הולדתך שכל משאלות לבך (הענק ) יתגשמו
הודעה אחרונה מאת SuRuK, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. לאחר טיול ביוון של שבועיים, חשבתי שכדאי שתדעו, שיש המון, אבל המון מכוניות שיכולות להיות כאן בקלות מכוניות אספנות. מסתבר שיוון אינה רחוקה מאיתנו מבחינת גיל הרכבים. אמנם מדי פעם רואים פנינות, אבל רוב המכוניות די דומות. (כן, גם אם זה BMW...) כמה תמונות של מכוניות שהיו יכולות בקלות להפוך כאן למכוניות אספנות. (הסדר: מימין לשמאל מלמעלה למטה) 1. טיוטה כל שהיא. (אם אני לא טועה, זו הייתה קורולה.) עדיין נוסעת. 2+3. רכב אמריקאי כל שהוא שלא זיהיתי. פשוט יושב שם, כי כנראה הבעלים הלך לעולמו. (אפילו בתים מתפוררים שם כי אין מי שיטפל...) 4. פורד אסקורד מוזנחת ברחובות אתונה. 5. מרצדס ממש לא מוזנחת ברחובות אתונה. על הרכב הייתה מדבקה עם מס' טלפון למי שרוצה להשכיר …
הודעה אחרונה מאת עידן ב.מ, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברצוני לשפץ את מערכת הבלם הקדמית ב-BMW, ולא ניתן למצוא בארץ קיט תואם. באתר באנגליה נמצא קיט מתאים במחיר 2X75 פאונד =150. השאלה האם כאשר ישלח הקיט לארץ יחוייב גם במכס, או יחשב כחלק ביטחותי, והאם צפויות בעיות אחרות? תודה - רן
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
תמונות שצולמו על ידי נכדותי לא נגענו. נראה לי שכול.....ם מצולמים
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אבקש את המלצתכם לסוכנות אמינה לייבוא רכב או אפילו אדם שמיתעסק עם הנושא(כל התהליך). בתודה מראש!
הודעה אחרונה מאת shaharp, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם לאחר תקופה ארוכה בה הייתי מגיע לנוקיה חזרתי למקום שבו חיברו אותי הכי הרבה למועדון החמש. למקום עם הרבה חום לאנשים ואחרי זה למכוניות ,היה כיף ליראות אנשים חדשים וגם ותיקים . להנהתכם כמה תמונות.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מוזיאון אנדרסון הוא מוזיאון הרכב הכי ותיק בארה"ב. הוא ממוקם בפרבר של בוסטון בטירה של לארס אנדרסוןואשתו איזבל. הזוג הנ"ל, מעשירי בוסטון שחיו בין המאות 19 - 20 נהג לשמור כל מכונית שהיתה לו, החל מהראשונה מסוף המאה ה 19. היתה להם חיבה מיוחדת למכוניות צרפתיות. איזבל אנדרסון שנפטרה אחרי לארס תרמה את האחוזה עם האוסף לעירית ברוקליין (שבתחומה נמצא המתחם) והוא נפתח לקהל. מדי פעם נערכים "ימים" במוזיאון וביום ראשון היה יום המרצדס שכלל גם שיפוט של המכוניות. אז הנה תמונות של כמה מהמכוניות של משפחת אנדרסון ביניהן הראשונה משנת 1899:
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- 1 תגובות
- 676 צפיות
מבחן (בסגנון גרמני אמיתי, מתי כספי הוא חייכן המאה לעומת המגיש שם) מ 1967 לאופל רקורד C, והרבה מכוניות גרמניות מסביב. חלק 1: bBfh8Szipko דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. חלק 2: VZS0xgx-fGw דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 2 תגובות
- 934 צפיות
היי שלום לכולם . לא מזמן שיפצתי את האוטו של אחי אחרי שהוא כמעט השבית אותה . הרכב לא אספנות אבל היה לה ערך סנטימנטלי (יד ראשונה עברה מאבא אליי ואני העברתי לאחי הקטן). אהבתי את הרעיון שאף פעם לא משעמם תמיד יש מה לעשות (במקום להירקב מול הטלוויזיה) כמו רוב הצעירים בני גילי. אני מחפש אוטו רצוי סובארו ''פשע'' DL הממש ישנות ( לא המרובעות המגעילות ) או כל דבר שיש לו צורה חיצונית דומה. רצוי שהמחיר לא יעלה על 3500 שח ושתהיה במצב שאפשר להניע לפחות (לא מתה , גוססת תתקבל בברכה גם ) אם למישו יש לינק או חבר או סתם ראה מודעה איפושהו מוזמן לשלוח הודעה בפרטי או להיתקשר לנייד אני זמין יום ולילה חוץ מהשעות 12:00 בצהריים ועד 18:00 בערב (אני סטודנט שעובד בלילה ). תודה מראש ע…
הודעה אחרונה מאת Avi Carisma,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 299 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אהרן ג
- Pavlik
- Tal7
- IsraCar
- Shay Shd Dave
- סולל הדרך
- Mr.Hybrid
- אליה
- Camaro 92
- גולדן191
- Erel
- לירון .ה.