Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אולדסמוביל 442

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אשתדל ללכת לראות אותה בשבוע שבועיים הקרובים, ואם המחיר יהיה נורמלי והיא תראה ברת שיקום אז אני אמכור את הקפרי ואקנה אותה.

נראה כמה צריך להשקיע ואם זה בתקציב שלי...

יש משהו מיוחד שצריך לשים אליו לב ברכב הזה?

תודה

אם לא הבנת את התשובות של כולם זה אומר שאם יש באמת רכב כזה תיקח.

אם זה לא נראה כמו רכב אל תיקח.

כמו שאמרו לך יודעי דבר בארצנו אין 442 יותר ממס' האצבעות על כף יד אחת אם מצאת אחת תיקח.

פעם הבאה תגובה עם תמונות ולא הייתי מחכה שבוע שבועיים.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם לא הבנת את התשובות של כולם זה אומר שאם יש באמת רכב כזה תיקח.

אם זה לא נראה כמו רכב אל תיקח.

כמו שאמרו לך יודעי דבר בארצנו אין 442 יותר ממס' האצבעות על כף יד אחת אם מצאת אחת תיקח.

פעם הבאה תגובה עם תמונות ולא הייתי מחכה שבוע שבועיים.

נכון מאד.

רכב כמו 442 הוא חלום רטוב של רבים !:-)

כשאתה בא ומדבר על היתכנות של רכב כזה לשיפוץ, אתה מעורר תהיות אצל רבים.

ועכשיו יודעי הדבר מבנינו, ודאי התחילו כבר לחפש במרץ אחר הרכב שאתה מדבר עליו.

מאד לא רחוק מהמציאות שימצאו אותו לפני שאתה תספיק להגיע שוב ו..."לברר".

אז במילים אחרות ועדינות כמה שאפשר.

יאללה טוס !!!

פורסם
תסלחו לי על הבורות, אבל מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר "4 דלתות הארדטופ"?

או להעלות תמונה אם אפשר...

תודה.

זה 4 דלתות הארד-טופ...

אין עמוד בין החלון הקדמי לאחורי, מה שנקרא ללא pillar B

בפעם הראשונה שראיתי רכב כזה נפלה לי הלסת התחתונה, ומיד ידעתי שאני רוצה כזו

IMG_6036.JPG

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

זה עושה את הרכב לפחות אקזוטי ומעניין.

אבל כל אחד וטעמו זה עדיין 442.

יש לבייקר אם אני לא טועה שוול 4 דלתות הארדטופ רכב שמור וגם עם הדלתות הנוספות עדיין יפה.

פורסם

442 זה שתי דלתות בלבד !!!

אם אני זוכר נכון 4 פור בארל,(ארבע פתחים בקרבורטור), 4 פור סיטס (ארבע מקומות ישיבה), 2 שני אגזוזים מאחור.

"442".

פורסם

ואו רכב יפייפה.

אני חושב שראיתי אחת מלאה אבק באיזה רחוב ביבנה, אדומה, היא קצת הצחיקה אותי, היא הייתה קופה, ארוכה, והיה לה איזה ג'אנט הזוי בגודל 13 אינץ' - הגיוני? כאילו הם לא קשורים בכלל.

אגב לא ראיתי שלט למכירה, אבל היא פשוט מלאה באבק אז אני מאמין שהבעלים שלה אולי ירצה למכור? או ששמור לה מקום בלב? D: אי אפשר לדעת

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
442 זה שתי דלתות בלבד !!!

אם אני זוכר נכון 4 פור בארל,(ארבע פתחים בקרבורטור), 4 פור סיטס (ארבע מקומות ישיבה), 2 שני אגזוזים מאחור.

"442".

היום דברתי עם בעל הרכב והוא אמר לי שהרכב הוא 4 דלתות הארדטופ.

זה אומר שזה לא 442?

הוא גם אמר שהמנוע הוא 5700.

מחר אני כנראה אמור לראות את הרכב. איך אני יכול לדעת אם זה 442 או לא? זה אמור להיות כתוב ברשיונות?

זה אומר שהרכב שבתמונה הוא לא 442?

1971-Oldsmobile-442-Red-fa-d-sy.jpg

פורסם

חבילת 442 נתפרה במקור עבור דגמי הביניים קטלאס/F-85 ובהמשך הפכה לדגם ברשות עצמו. מדוע 442? 4 לועות לקרבורטור, 4 הלוכים, 2 אגזוזים.

442 יוצרה עם 2 דלתות בלבד; עם/בלי קורה B וקונברטיבל. על אף שנחשבה לדגם נפרד, המשיכה לחלוק את המרכב/שלדה עם הדגמים הנ"ל למעט שינויים ספציפיים(כיול מתלים, בלמים וכו').

המכונית שהוצעה לך היא כנראה קטלאס. מנוע 350 אינץ' מעוקב(5.7 ליטר) הוצע בכל הסדרות הנ"ל.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הרכב שהוצע לך בצבע אדום , עבר תאונה בשתי הדלתות (כלומר מהצד ) הוא קטלס אבל מעניין ונחמד בזכות עצמו, (אם הוא במצב טוב ) אני לא ראיתי אותו שנים.:arrow:

פורסם
בנוסף מצאתי את המודעות האלו בגוגל.

אתה בטוח שאין 442 4 דלתות הארדטופ?

בטוח 100%

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
הרכב שהוצע לך בצבע אדום , עבר תאונה בשתי הדלתות (כלומר מהצד ) הוא קטלס אבל מעניין ונחמד בזכות עצמו, (אם הוא במצב טוב ) אני לא ראיתי אותו שנים.:arrow:

אין עליך! יש משהו שאתה לא יודע בנושא?:wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...