Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אספנים יקרים , אמנם אני לא מתחום האספנות אך אני יודע שיש בידכם המון ידע לגביי יבוא כלי רכב והשמתו על כבישי ישראל.

המצב הוא כזה :

חבר קרוב שלי מתכנן לנסוע בקרוב ללונדון , שם הוא מעוניין לקנות אופנוע מסוג מסויים שזול משמעותית ביותר מבארץ.

האופנוע לא אספנות , הוא חדש ושמיש ביום יום.

השאלה היא איך בעצם הוא יכול להביא אותו לארץ?

איך שולחים? למי מדווחים? כמה משלמים? איך מושכים אותו בארץ? מאיפה? איך מאשרים אותו ?

אשמח לקבל תשובות מפורטות עד כמה שניתן.

תודה רבה וחג שמח!

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם

איתי שלום!

קודם כל צריך לברר במשרד התחבורה אם אפשר לייבא את האופנוע, לפי ידיעתי האופנוע צריך להיות עד שנתיים מתחת לשנתון שאנחנו נמצאים ז"א 2008-9!

לפני שמייבאים רכב\אופנוע צריך להוציא רישיון יבוא במשרד התחבורה.

בהצלחה אסף

פורסם

הי איתי,

1. נקודה קטנה שיש לבדוק אותה (מנסיון) - באנגליה האופנועים נמכרים עם פנס המותאם לנסיעה בצד שמאל של הכביש (עדשת הפנס שולחת אלומה המאירה את שולי הכביש השמאליים) מה שלא מתאים לתקן בארץ. כשייבאתי אופנוע מאנגליה (ב1999) זה נבדק באופנוע שלי. היות וקניתי אופנוע שיובא לאנגליה מהולנד בייבוא מקבילי - לא היתה בעייה.

2.

חבר קרוב שלי מתכנן לנסוע בקרוב ללונדון , שם הוא מעוניין לקנות אופנוע מסוג מסויים שזול משמעותית ביותר מבארץ.
- יש שם אופנוע שלא נמכר במחיר שהוא זול משמעותית מבארץ...? :cry: :cry: :cry:

אורן

פורסם
הי איתי,

1. נקודה קטנה שיש לבדוק אותה (מנסיון) - באנגליה האופנועים נמכרים עם פנס המותאם לנסיעה בצד שמאל של הכביש (עדשת הפנס שולחת אלומה המאירה את שולי הכביש השמאליים) מה שלא מתאים לתקן בארץ. כשייבאתי אופנוע מאנגליה (ב1999) זה נבדק באופנוע שלי. היות וקניתי אופנוע שיובא לאנגליה מהולנד בייבוא מקבילי - לא היתה בעייה.

2. - יש שם אופנוע שלא נמכר במחיר שהוא זול משמעותית מבארץ...? :cry: :cry: :cry:

אורן

כל האופנועים (והרכבים) שם זולים משמעותית, השאלה היא מה קורה לאחר שמוסיפים את הובלה ומיסים בנמל,

ואת זה ידידנו לדעתי שכח לקחת בחשבון...

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
כל האופנועים (והרכבים) שם זולים משמעותית, השאלה היא מה קורה לאחר שמוסיפים את הובלה ומיסים בנמל,

ואת זה ידידנו לדעתי שכח לקחת בחשבון...

ירון

ואת זלטין גם!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בגדול ,

קח את עלות הרכב , תוסיף את עלות המשלוח (והביטוח אם תחליט לבטח)

כעת יש טבלה של אחוזי מס כאשר אם מביאים למשל רכב מארה"ב אשר היצור שלו בארה"ב אז המס הוא 103%

אם מביאים רכב לא מהמדינה שמיוצר אז המס הוא 113%

תוסיף עוד 0.5% מס נמל + עוד 0.5% הוצאות שונות ,

וכאן נכנס הנעלם הגדול מה המחיר שרשויות המס יחשבו את הרכב לפיו. הדבר המסתמן הוא שאם קנית משהו במציאה ,רוב הסיכויים שלא יאשרו לך את השומה ויבקשו לפי מחיר מכירה יקר יחסית.

כאן אם ההפרש הוא גדול , שווה להלחם, אם קטן בד"כ משלמים ומקללים את השמאי, השכנים שלו, אנשי המכס וכל מי שעובר בסביבה , (תלוי בגודל ההפרש)

בהצלחה

ירון

ואל תשכח לעדכן אותנו

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
בגדול ,

קח את עלות הרכב , תוסיף את עלות המשלוח (והביטוח אם תחליט לבטח)

בהצלחה

ירון

ואל תשכח לעדכן אותנו

ביטוח מוסיפים לחישוב גם אם לא ביטחת פיזית

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
בפועל לדעתי לא מתקיים

עמיל מכס עבריין, או לא שמת לב שהכניסו סכום לתחשיב בתוך הרשימון יבוא.

הבאת רכב תסתתכל בו

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...