Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לחברי הפורום היקרים

מס' שאלות על רכב מסויים:

1. הרכב משנת ייצור 85. הבנתי שלפי ההגדרות הוא נופל תחת "רכב מיושן". מה המשמעות לכך?

2. האם ניתן לאחסן את הרכב 5 שנים ולהמתין עד שיהפוך לאספנות? במה הדבר כרוך?

3. האם כל המחירונים בשוק מתחילים את התמחור החל משנת 1990. כיצד אני יכול לדעת את מחיר הרכב שיוצר ב 85? [הפעם, לצערי, לא תעזור התשובה הקבועה של כמה שמחליטים בין הקונה למוכר כי מדובר בהתנהלות שונה]

תודה מראש על התשובות וגמר חתימה טובה לכל החברים

פורסם

1. ביצוע טסט פעמיים בשנה, כאשר נדרש אישור מוסך לכל טסט.

2. ניתן להפקיד רשיונות במשרד הרישוי ובעוד 5 שנים, להעביר את הרכב לסטטוס "אספנות". לעניות דעתי, רוב חברי הפורום לא ממליצים להחזיק רכב באחסנה שאורכה מספר שנים (תעשה חיפוש בפורום ותגלה את הסיבות לכך).

3. ענית לעצמך על השאלה. וגם אם היה מחירון, זה לא היה משנה הרבה כי מדובר ברכב ישן וערכו נמדד ביחס למצבו בעיקר.

אמדן כללי לגבי ערך הרכב תוכל לקבל ע"י הסתכלות ביד 2 .בשנת 85 , בהנחה שמדובר על מרכב סדאן ולא הקבריולט, היו כמה דגמים :W123 (שנתו האחרונה:cry:), W201, W124,W126.

רכב שמור ומתוחזק - ערכו ינוע בסביבות 20-30 אלף.כנראה שקרוב יותר לגבול התחתון. יש כמובן רכבים גם ב5 ו ב-8, אבל לרוב מדובר במכוניות מוזנחות שההשקעה בהם תביא אותך לסכום שצויין קודם לכן.דגמי הקופה הנדירים יותר, יתומחרו גבוה יותר (כך נהוג גם בחו"ל, אגב). דרך נוספת להעריך שווי של מרין מסויים - כנס לאיביי, תעשה ממוצע מחירים של מספר מכוניות מהדגם הרצוי, תכפיל ב2-2.5 ותקבל מושג כמה היה עולה להביא רכב כזה לארץ.

באיזה דגם מדובר אגב?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

תודה על תשובתך

האם עליי לשלם משהו עבור הפקדת הרשיונות ל-5 שנים או ל"הפשרת" הרשיון בעתיד?

מדובר ב es280. היא דורשת מעט עבודה אבל מעניינת אותי

פורסם

התשלום הוא בזמן שאתה "מבלה" בתור במשרד הרישוי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני מניח שהתכוונת ל 280 SE בודי 126.אוטו די כבד בהתנהלות שלו.תבדוק טוב את מצב החלודות, בעיקר ליד השמשות ותא המטען.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

לא בטוח ששווה לך לקחת עכשיו אחד כזה כדי לאחסן ל-5 שנים! אם כבר- פשוט תנסה למצוא אחד של שנת 81-2, ככה במיקרה הראשון יהיה לך עוד כמה חודשים בודדים אספנות, או בעוד שנה וקצת! המחירים של הדגם הספציפי הזה זולים (לדוגמה- חבר שלי קנה לפני כמה שנים אחד שנת 81 ב-12 ובקושי הצליח למכור כשנה אחרי זה ב-8 )- אבל יש לזה מחיר- בגלל האוטו הזה כ"כ זול היום- הוא כבר שנים לא מקבל את האחזקה הראויה, והמצב בהתאם- והחלקים והתיקונים לא ממש הכי זולים שבעולם, אז תיקח את זה בחשבון!

יש לא מעט לייצנים שדורשים כמה עשרות אלפי שקלים בעבור האוטו, בטענה שזה "מרצדס"- אבל לדרוש לא מזיק, מתיישהו יירדו מהעץ, או שהאוטו יירכב- במחיר גבוה אף אחד לא יקנה, אלא אם מדובר ממש באוטו שמור בצורה היוצאת מהכלל- מה שלא ככה בד"כ!:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בפחות או יותר אותם מחירים אפשר לימצא את הדגם היותר מפואר, למשל SE300 או אפילו SE420. לפי מה שאני יודע הדגם SE280 היה הנחות ביותר בסדרה של W126.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שלום לחבר,

ברשותי W126 -300SE שנת 90,

אם אתה אוהב את האוטו ומתכוון לנסוע עם הרכב יותר מפעם בשבוע(כלומר אם זה יהיה רכב שני/ראשון עבורך) אז לך על תחזוקה מלאה ולך על שנתון גבוה וחדש כמה שתוכל.

אבל ממה שעולה ממכתבך,אתה מעוניין בו לנסיעה קצרה פה ושם מבלי לסבול מעלויות מלאות של רכב-במקרה זה לך על שנתון נמוך שקרוב לסטטוס אספנות.

רובם המכריע של הרכבים במצב לא משהו כפי שציינו כאן,אך החלפים לא כ"כ יקרים וניתן למצוא מפירוק(צריך לדעת היכן...)או מאי-ביי חלקים בשפע.

הרכב מאוד מיוחד ואיכותי ! וניתן לבצע בו תחזוקה בסיסית באופן עצמאי ללא כל קושי,אני יכול לומר לך שלאחר טיפול יישור קו(שיכול להיות יקר וזה תלוי ברמת ההזנחה של קודמך) הרכב אמין וישרת אותך נאמנה.

אם תזדקק לעוד ייעוץ פנה אלי בפרטי.

יוסי

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בוקר טוב לחברי הפורום היקרים

מס' שאלות על רכב מסויים:

1. הרכב משנת ייצור 85. הבנתי שלפי ההגדרות הוא נופל תחת "רכב מיושן". מה המשמעות לכך?

2. האם ניתן לאחסן את הרכב 5 שנים ולהמתין עד שיהפוך לאספנות? במה הדבר כרוך?

3. האם כל המחירונים בשוק מתחילים את התמחור החל משנת 1990. כיצד אני יכול לדעת את מחיר הרכב שיוצר ב 85? [הפעם, לצערי, לא תעזור התשובה הקבועה של כמה שמחליטים בין הקונה למוכר כי מדובר בהתנהלות שונה]

תודה מראש על התשובות וגמר חתימה טובה לכל החברים

נו? קנית אותה? 8666 ש"ח?:wink:

• תוכן חדש...