Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לשפץ את מערכת הבלם הקדמית ב-BMW, ולא ניתן למצוא בארץ קיט תואם.

באתר באנגליה נמצא קיט מתאים במחיר 2X75 פאונד =150.

השאלה האם כאשר ישלח הקיט לארץ יחוייב גם במכס, או יחשב כחלק ביטחותי,

והאם צפויות בעיות אחרות? תודה - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אם מדובר על קיט שיפוץ שצריך להיות ממש קטן, לא צריכה להיות בעיה וזה יגיע אליך בדואר לתיבה,

במידה ומדובר על חבילה אני הייתי חושש.

בכל אופן לא לשכוח לבקש מהמוכר לא להזכיר בתאור הפריט BMW או BRAKES,

שיכתוב REPAIR KIT

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

למיטב הבנתי, בהנחה והחלק/הקיט חדש, ואתה יכול להמציא אישור מוסך מורשה שהחלק הזה מתאים לרכב שלך,

לא אמורה להיות בעיה, אבל כבר שמעתי על מקרים,

אני הייתי ממליץ לפנות בשאילתה למשרד התחבורה בנושא, הם מחויבים לענות לך ב-14 ימי עבודה.

בכל מקרה,

תמיד surface mail ותמיד בלי אזכור לחלק רכב יכול לעזור, רק צריך לוודא שהמוכר לא יקא שכותב בדיוק תיאור מושלם (קורה לי הרבה עם מוכרים מאנגליה)..

בברכה,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

למעשה אין מכס, מה שיש זה מס קניה ומע"מ. אם שווי החבילה כולל המישלוח פחות מ50$ אין בעיה.

קיט לשיפוץ לא אמור להיות גדול. בקש מהמוכר שיארוז את הפריט לגודל הקטן ביותר שאפשר. ותקווה...שיגע ישירות הביתה.

כל החבילות שמגיעות לארץ עוברות שיקוף. אם יש בחבילה חלק מתכתי כבד, מן הסתם תידרש להגיע לבית הדאר המרכזי הקרוב למקום מגוריך, לפתוח את החבילה, להצהיר על תכולתה...ואז....מאחר ומדובר בחלק לרכב תתחיל כל הביוקרטיה שדובר בה רבות בפורום. אבל....יש מצב שאם יגיע צרור קטן, לא כבד, עדיף ארוז בשקית ולא בקפסא, יש מצב שתקבל את זה הביתה.

למרות שחבילות שיוצאות מארה"ב למשל, השולח נידרש להצהיר על תכולתן.

בהצלחה אריה

• תוכן חדש...