Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ד"ש מציריך ובוסטון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יום ראשון מביא איתו שלל רב.

חוץ ממוזיאון לארס אנדרסון (ראו שירשור נפרד) התמלאו כבישי ניו אנגלנד בענתיקות שנסעו לאירועים כאלה ואחרים. היות ולא נהגתי יחכולתי לצלם כשהחתן שלי, אלעד, קורא מידי פעם את שאגת הקרב "הנה קלאסית"...

אחחח...איז קרמן גיאה מדהימה !!! תענוג לעיניים

פורסם
וג'יפ מרצדס מוקדש לך, דורון.

תודה, אבל הצבע, אפאס, בולט מידי...:wink::lol:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
תודה, אבל הצבע, אפאס, בולט מידי...:wink::lol:

והצבע של זה?

(צולם היום)

IMG_2573.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ועוד שניים משלל היום (גשום ורטוב ולכן כמעט ולא יצאנו מהבית)

מאחורי הטנדר דודג' מסתתר טנדר קלאסי נוסף מסוג שברולט 1970+-, מהיפים בדגמי שבי טנדר.

IMG_2576.jpg

IMG_2578.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

ועוד אניות אספנות:

בנמל בשם Fall River(שעה מבוסטון) נמצא אוסף אניות המלחמה הכי גדול בארה"ב, לא פחות משבעה כלים, מהם ארבע אניות של ממש, שתי ספינות טורפדו ונחתת. האניה הכי גדולה היא ה"מסצ'וסטס", אנית מערכה בת 45000 טון תשעה תותחי 410 מ"מ ועשרות תותחים ומקלעים ומה לא..

היא נבנתה במלחמת העולם השניה והיתה לאחת הבודדות שלא נפגעו (כמעט, משהו פגע בה בקזבלנקה ללא נפגעים). מפלצת ענקית ששרתה בסה"כ 5 שנים עד שהושבתה ולאחר עוד זמן ולחץ (כולל של תלמידי בתי הספר של מסצ'וסטס) היא הפכה למוזיאון. מאד מעניין לבקר בה, עיר צפה וייצור שחלף מהעולם לטובת נושאות המטוסים. ראיתי את התותחים, המטבחים, בית החולים כולל חדר ניתוח, מגורים, אם אםשר לכנות כך ל"אלונקות" שתלויות אחת מעל השניה, מפעלון לייצור מי סודה ומה לא...

בכל מקום נמצאים מסכים ובהם מספרים ותיקי הספינה על החיים בה.

ליד המפלצת נמצאת משחתת הקרויה על שם ג'וזף קנדי, האח הבכור שנפל כטייס במלחמת העולם השניה ובמותו צווה לאחיו את הנשיאות. ה"קנדי" נבנתה בשלהי המלחמה ולא הספיקה להשתתף בקרבות. אני מניח שקצת פרוטקציה של משפחת המלוכה עזרה כאן.

הצוללת "ליונפיש" הספיקה להשתתף בחודשים האחרונים של המלחמה. היא צוללת גדולה יחסית וניתן לבקר לכל האורך שלה.

שני הסט"רים נמצאים בתוך הנגאר ואחד מהם נושא ציור של שיני כריש, ציור דומה היה גם בסט"רים של ח"י שלנו. נדמה לי שהיו לנו גם סט"רים מהסוג שנמצא במוזיאון.

הכלי השביעי היא ספינת טילים מזרח גרמנית לשעבר, משהו לא מעניין בעליל.

ליד המוזיאון יש מוזיאון רכבות קטן אבל לא הספקתי לבקר בו.

זהו, תם פרק בוסטון וביום רביעי מוקדם בבוקר אני מפליג על גבי שבי מליבו שכורה וחדשה למכה, כלומר להרשי.

IMG_2579.jpg

IMG_2580.jpg

IMG_2584.jpg

IMG_2586.jpg

IMG_2582.jpg

IMG_2593.jpg

פורסם

תאמין לי אתה חנטריש גדול

תמונה של הנכד לא תביא. הרי אם היית נוסע לקרלייל היית מצלם, אז מה אתה חוסך עלינו.

כן מזכיר את המוזיאון של חיל הים שלנו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הוי בני, בני....כמה שאני מקנא בך...:oops:

הייתי "מת" להיות במוזיאון שכזה, להסתובב על פיסות ההסטוריה ולחוות את הגודל שאין לנו כאן בארץ.

מי יודע, אולי עוד אגיע למקום שכזה. תודה על השיתוף בתמונות וההסברים.

לך ל"שוק" וקנה לך משהו...:wink::lol:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...