Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטנדר המצורף בזה מודל 79 , בטנדר החדש שלי מודל 2002 זה קיים בקורה הראשית של השאסי בבית הגלגל הימני , זכור לי שגם ישנה אופצייה לרישום מספר על מרכב הרכב , על המנוע אני לא יודע היכן לחפש מדובר במנוע 6 צילינדר טורי ,אשמח לקבל סיוע בנושא תודה לעונים מראש

שברולט 794.jpg

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם
הטנדר המצורף בזה מודל 79 , בטנדר החדש שלי מודל 2002 זה קיים בקורה הראשית של השאסי בבית הגלגל הימני , זכור לי שגם ישנה אופצייה לרישום מספר על מרכב הרכב , על המנוע אני לא יודע היכן לחפש מדובר במנוע 6 צילינדר טורי ,אשמח לקבל סיוע בנושא תודה לעונים מראש

אף אחד לא יודע או שאין צורך בחיפוש המספרים

פורסם

אני אתן לך תשובה אחרי ביצוע הטסט

האם ברכבים הללו במעמד הטסט השנתי הבוחנים באמת מתאמצים לאתר או יודעים בכלל היכן לחפש את מספר המנוע ?

פורסם

הרכב בארץ וכרגע בתהליך שיקום והיה תמיד בעל רישוי ישראלי

אם הרכב בחול

אז לא היה שום דבר ליד האלטרנטור זה רק בארץ מטבעים שם

פורסם

לאחר בדיקה ברכב מספר מנוע נימצא בסמוך למיקום ציר המפלג , מספר בודי נימצא בדש בורד בצד הנהג , עדיין בחיפוש אחר מספר השילדה .

שלדה,מצד שמאל אחרי הגלגל,מנוע,מצד שמאל אחרי האלטרנטור,

פורסם

כמו שקובי אמר, ברוב הרכבים האמריקאים אין מספר שילדה בכלל ומזהים את ה"שילדה" עפ"י מספר ה VIN.

המספר שילדה שבכל זאת קיים ברכבים אמריקאים בארץ, מוטבע בארץ ע"י היבואן.

לא מעט רכבים אמריקאים נמכרו ללא מספר שילדה כלל וכלל ומסתפקים במספר ה VIN שאכן נמצע על הדש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עדיין לא מצאתי את המספר אולי מישהו יכול לבדוק עבורי אם הוא מחזיק באחד מהרכבים המצורפים לרשימה הזו אשמח לקבל עזרה למציאת מיקום מספר השילדה בשילדת הרכב מדובר בטנדר הזהה לחיצוניות של בלייזר ממודל 76 עד 80 או לטנדר סיירה ממודל 76עד 80 או סילוראדו ממודל 76 עד 80 הטנדר שלי הוא Scottsdale 10 מודל 1979

79שברולט.jpg

_____019.jpg

פורסם
שלדה,מצד שמאל אחרי הגלגל,מנוע,מצד שמאל אחרי האלטרנטור,

יכול להיות שלא הבנת נכון את ליאור ולא חיפשת במקום הנכון. כאשר אתה יושב ברכב מס' השילדה נמצא על השילדה מימין לך אחרי בית הגלגל הקדמי בערך מתחת לדלת. נקה טוב טוב את המקום ואתה תמצא אותו, אני עובר את התהליך המחורבן הזה פעמיים בשנה ע"מ שהבוחנים יאמתו את מס' השילדה בטסט.

פורסם

האבדה נימצאה על הקורה הימנית בסמוך לחיבור הבולם הקידמי הימני בתא המנוע תודה לנותני הכיוון לחיפוש .

יכול להיות שלא הבנת נכון את ליאור ולא חיפשת במקום הנכון. כאשר אתה יושב ברכב מס' השילדה נמצא על השילדה מימין לך אחרי בית הגלגל הקדמי בערך מתחת לדלת. נקה טוב טוב את המקום ואתה תמצא אותו, אני עובר את התהליך המחורבן הזה פעמיים בשנה ע"מ שהבוחנים יאמתו את מס' השילדה בטסט.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הטסט בוצע לפני כ שלושה חודשים ובטסט הבוחנים חיפשו הרבה זמן ולבסוף גם מצאו וללא מספר שילדה הרכב לא היה עובר טסט

vy

האם העברת כבר את רכבך טסט?

יש לך תשובה בשבילי לשאלה ששאלתי בהודעה מספר 5?

• תוכן חדש...