Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפשרות לטיול משותף !?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לדברים מעל:

אגב לפני מספר שנים מישהו זיהה צורך במקומות מפגש נוספים לרכבי אספנות, וניפנפו אותו!

היום יש הרבה.

עכשיו אתה מזהה צורך אמיתי למפגשים משותפים של חובבי רכב בכלל! אל תיתן לאף אחד

לנפנף אותך!

רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בהמשך לדברים מעל:

אגב לפני מספר שנים מישהו זיהה צורך במקומות מפגש נוספים לרכבי אספנות, וניפנפו אותו!

היום יש הרבה.

לנפנף אותך!

רן

רן יקירי - אנחנו כבר חברים איזה יום יומיים , לכן אני מרשה לעצמי לבקש שוב !

עניין השרשור הוא אחד בלבד והוא די ברור !

אין צורך בהיסטוריונים או פוליטיקאים ושאר חמוצים , כולם נעלבו מכולם וכולם כועסים על כולם !

בגלל זה יהודי לא מז#%ן ברחוב כי ישר יבואו ויתנו לו עצות , מה שאני מתכוון זה שכולנו נעזוב הככככככלללללללל ופשוט נצא לטיול שירגיע/יבטל את כל אווירת הסרחון הכללי שבכל הסיפור של רכבי האספנות !

יעידו גם האחראים על סניף הצפון אמוץ ועדי ששוחחנו בטלפון ואחת מהסיבות שאני אינני חבר של מועדון כל שהוא היא נושא הפוליטיקה ונושא ההתנשאות !

רכב אספנות הוא רכב אספנות ואותי אישית לא מעניין אם הרכב עקום , חלוד , עם בורג בעל הברגה לא מקורית או פנס אחורי שמאלי שבור - העיקר שהוא רכב אספנות והבעלים שלו מאושר להחזיק אותו .

הדבר העיקרי שמעניין אותי זה החשיפה לכמות מדהימה של רכבים על ארבע או שתיים שלכולם יש חיבור אחד שרשום ע"ג מס' הרישוי !

ראה בבקשה העתק זה :

להלן נתונים ממשרד התחבורה על מספר רכבי האספנות על כבישי ישראל. המספרים כוללים כלי רכב עם רישוי בתוקף, ואינם כוללים אופנועים. הנתונים באדיבות יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל.

1921-1940 - 25 (0.5%)

1941-1950 - 104 (2%)

1951-1960 - 264 (5%)

1961-1970 - 1,158 (23%)

1971-1980 - 3,429 (69%)

סך הכל: 4,980 כלי רכב, כולל כמובן מייבוא. מעודכן למאי 2010.

בברכה,

רון פז

דובר מועדון החמש

אתה מבין על מה אני מדבר רן יקירי ? מעל ל5500 או 6000 כלי רכב (כולל אופנועים) נוסעים בשיירה סביב הכנרת !!!!

מישהו בכלל מבין את רמת החשיפה לקהל הרחב / עיתונות / טלוויזיה או כל מדיה אחרת ?

אני מבין שאולי זרקתי כאן איזו פצצת סירחון או פצצת אטום אבל אולי הראיסים שם למעלה במרומי המועדונים השונים יזכרו לרגע על מה מדובר ויסגרו עניין ?

דני

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
בהמשך לדברים מעל:

היום יש הרבה.

לנפנף אותך!

רן

שכחת לקרוא כאן!

אל תיתן לאיש להזיז אותך מהרעיון, לך על זה... אני בא! -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
שכחת לקרוא כאן!

אל תיתן לאיש להזיז אותך מהרעיון, לך על זה... אני בא! -רן

תסתכל במראה השמאלית - המטורף עם הרכב האדום בעקבותיך ...... (זה אני) :oops:

פורסם

רמת הגולן, על כבישיה הריקים ונופיה המדהימים יכולה להיות יעד משגע, עם גלישה לכיוון הכנרת בערבו של יום.

ואם נעלה לשם מכיוון צומת גיבור, יוכלו תושבי קרית שמונה לחזות במחזה מרגש, כששיירת ענק של רכבי אספנות תחצה את עירם מדרום לצפון.

דני, היוזמה שלך נפלאה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
רמת הגולן, על כבישיה הריקים ונופיה המדהימים יכולה להיות יעד משגע, עם גלישה לכיוון הכנרת בערבו של יום.

ואם נעלה לשם מכיוון צומת גיבור, יוכלו תושבי קרית שמונה לחזות במחזה מרגש, כששיירת ענק של רכבי אספנות תחצה את עירם מדרום לצפון.

דני, היוזמה שלך נפלאה.

אתה ענק ! סוף סוף מישהו מבין על מה אני מדבר !

פורסם
אם קשה לך לפרגן, עדיף לא להגיב בכלל.

כמו כן אתה מתבקש לכתוב עם סימני פיסוק. הנקודות המרובות שלך מתאימות לצא'ט, לא לפורום רכב. קרא פה את כלל 10 לכללי הפורום:

http://www.carsforum.co.il/vb/misc.php?do=cfrules

גם ללא תוכן ענייני, וגם לא בהתאם לכללים. עדיף היה לא להגיב.

Razmel Shalom,

כאדריכל הפורום, וכמי ששומר על כללי הפורום, מקפיד על גודל הפונטים, מקטין פונטים גדולים, ראה הודעות מס' 21 ו- 36.

תוכן ענייני - מושג הנתון לפרשנות.

המושג "בלתי תלוי" - תלוי את מי אתה שואל.

התייחסות לכרזות בנושא קהילת רכבי האספנות, זהו תוכן ענייני, עם משמעויות בקהילת בעלי רכבי אספנות.

מי שמפרסם כרזות בנושא קהילת רכבי אספנות "מפגש בלתי תלוי", מקבל עליו אחריות לתגובות בפורום.

אם פרסום בפורום של הכרזה "מפגש בלתי תלוי" של רכבי אספנות לא חרגה מכללי הפורום, אזי גם ההתיחסות לכרזה לא חורגת מכללי הפורום, כל עוד אין שימוש בשפה/מילים אסורות.

שוויון בפני כל המשתתפים בפורום הוא המפתח.

אוטוטו מסיים שיפוץ מקיף לפיג'ו 104 שנת 1982

פורסם
Razmel Shalom,

תוכן ענייני - מושג הנתון לפרשנות.

asi_ronen shalom uvracha.

בענין ההודעות שציינת - קרא את כלל 1 בכללי הפורום.

http://www.carsforum.co.il/vb/misc.php?do=cfrules

בענין "נתון לפרשנות" - כמנהל הפורום, זה נתון לפרשנות שלי.

לדעתי בשרשור של טיול משותף של קהילת אספני הרכב בארץ, הודעה שלך שעוסקת בספירה שגויה של מכוניות בטיול אחר, היא לא תוכן ענייני.

כמנהל הפורום - דעתי היא שקובעת.

לדעתי, ההודעה שלך לא רק שאינה עיינית לשרשור, ולא רק שאינה מעידה על אותו רעיון או טיול, אלא מעידה על עצמך.

יתר הטיעונים שלך, אינני יודע למה מתייחסים.

אם יש לך הערות על ניהול הפורום, שלח אותן בהודעה פרטית לאחד המנהלים, אחרי שתעיין שוב בכללים.

אם יש לך הערות על מספר רכבים שהשתתפו בטיול - שמור אותן לעצמך, הן לא רלוונטיות לשרשור הזה, וכמו שכתבתי, רק מעידות עליך ועל כושר הספירה שלך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
דני ועליזה סובלים מהצתה מאוחרת, :-D

דני תמיד מאשים את עליזה, לא עברה טסט, וכו' וכו' וכו' :roll:

דני כבר הודיע שהוא לא רציני, בהודעה 10,:x

דני טעה בשירשור, ראה תמונות באירוע אחר :oops:

הי שם , אני עלול להעלב ואז אדרוש התנצלות !

או לחילופין אני מוכן שתסע לידי בטיול , רבאק אנחנו כולנו הולכים להרים את העניין - גם המתביישים וגם הגיבורים !

קדימה אני רוצה התפקדות , בינתיים אני חושב על תאריך ומסלול - מועדון רנו 4 ומועדון דה שבו ( איפה יואל ושמוליק ) קדימה ! הצרפתיות בראש !!!

מועדון החמש יאללה תנו חיוך ובואו ניתן גז , אני קורא לסדר את עדי ואמוץ שני הפרחחים הצפוניים - פתחו ת'לב והדלתות של המכוניות , כן גם אתה נחום ... ושאר אנשי המרכז ...

איפה פן קרחי (סליחה אני מתנצל - חן פרחי ) רב הפורום - שלוף איזו ברכה ( המים הקדושים מהכנרת ) .

מועדון החמש שש - מה איתכם - יאללה תראו נוכחות !

מועדון ICV - נו , צריך לצעוק עליכם ?

מי עוד ????

מועדון הרכבים של אוזבקיסטן הצפונית ? שלחתי אימייל , הם יגיעו אחרי ביקור אחמדיניג'אד בלבנון .....

המועדון הירושלמי של ה 5 - מה איתכם ?

מועדון VW או החיפושיות - איזה יופי היה בר"ג , מה עם רמה"ג ?

מועדון אלפא - הלו יש מישהו בבית ? הם לא שומעים בגלל הרעש של האגזוזים ( סליחה - צוחקים ).

וכל מי ששכחתי או סתם אני לא מכיר ( סליחה אני מתנצל ) יאללה !

נו ממש יום כיפור מרוב התנצלויות !!!

לפחות אני מבקש תגובות - גם לא זו תשובה ! (לצערי)

פורסם

מועדון החמש יאללה תנו חיוך ובואו ניתן גז , אני קורא לסדר את עדי ואמוץ שני הפרחחים הצפוניים - פתחו ת'לב והדלתות של המכוניות , כן גם אתה נחום ... ושאר אנשי המרכז ...

!!!

דני, עד היום יש לסוסיתא טרואמה מהטיול המשותף, והיא עדיין לא סולחת לך, ... טיול ג'יפים עשית לה :wink:

07112009323.jpg

07112009334.jpg

07112009344.jpg

07112009345.jpg

07112009346.jpg

07112009347.jpg

07112009358.jpg

07112009372.jpg

עדי גולדנברג 13399

פורסם

דני,

אם טרם הבנת, יש לך גם 504 אחת בשיירה.

ספק אם האדון 'אסי רונן', aka דנידין, יצטרף אליך או למישהו, מאחר והעברית שלו השתפרה פלאים לאחרונה, טעויות הכתיב פסקו והוא עסוק בכתיבת תגובות תוך ציטוט מספרי תגובות של אחרים, בדומה לחבר פורום אחר.

סכיזופרניה? :lol:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

נו... עד עכשיו היה מצ'עמם.

סוף סוף משהו מעניין מתחיל לצוץ כאן. פתאום הזדקפתי לרגע.

תן רמז, או שבעצם, אין לך רצון אולי לפתוח תיבת פנדורה.

אם יש כאן אלמנט של צדק או הצדקה למעשה מסויים, הרי שצדק צריך לצאת לאור גם אם זה באיחור.:lol:

דני,

אם טרם הבנת, יש לך גם 504 אחת בשיירה.

ספק אם האדון 'אסי רונן', aka דנידין, יצטרף אליך או למישהו, מאחר והעברית שלו השתפרה פלאים לאחרונה, טעויות הכתיב פסקו והוא עסוק בכתיבת תגובות תוך ציטוט מספרי תגובות של אחרים, בדומה לחבר פורום אחר.

סכיזופרניה? :lol:

פורסם

אולי יהיה לו יותר קל לצאת בחרוזים?

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תוכן חדש...