Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנה למפגש ג'יפים קשישים 22.5.2010

זיו שחר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

ב 22.5.10 שבת מתארגן מפגש של ג'יפים קלאסים ישנים, באזור יערות מנשה ויכלול טיול קצר באזור

וארוחת בראנץ' משותפת.

כל מי שברשותו ג'יפ אספנות CJ 2,3A,3B,5,6 יראה בהזמנה זו כהזמנה אישית .

ניתן לראות את התמונות של המפגש הקודם http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=41845

נשמח לפגוש חברים חדשים, חברים ותיקים וכמובן ג'יפים.

לקבלת מידע מדוייק על מקום המפגש, תוכנית וכו' - צרו קשר במייל:

[email protected] -זיו או [email protected] ניר

להתראות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשבת 8/5 מתקיים טיול ג'יפים של מועדון החמש - אפשר היה לאחד כוחות ולתאם בין האירועים

חבל על הפיצול, בפיצול כוחינו קטן, באיחוד כוחונו עולה.

חישבו על הרעיון ואחדו את האירועים להפנינג גדול.

מצא משה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"כל מי שברשותו ג'יפ אספנות CJ 2,3A,3B,5,6 יראה בהזמנה זו כהזמנה אישית ."

ומה עם MB או GPW, מבציר המלחמה ההיא....שיהיה מי שיגרור את מי שייתקע???:evil::wink::lol:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"כל מי שברשותו ג'יפ אספנות CJ 2,3A,3B,5,6 יראה בהזמנה זו כהזמנה אישית ."

ומה עם MB או GPW, מבציר המלחמה ההיא....שיהיה מי שיגרור את מי שייתקע???:evil::wink::lol:

ומה עם הטנדרים /סטיישנים...:-( שמיל איפה אתה תשמיע קול :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יאיר ודורון ... ובעצם כולם.

קודם כל שלום, אני אורח בפורום שלכם ולצערי עדיין לא הכרנו (פנים אל פנים).

בכל מיקרה, ראיתי עכשיו את המפגש שמוצע כאן ליום שבת 8.5 . המפגש שמוצע כאן הוא יותר בסגנון של טיול מודרך, אם הבנתי נכון.

קצת רקע כללי: אנחנו (ניר צפר ואנוכי) מנסים לגבש איזו קבוצה קטנה של בעלי ג'יפים ישנים שהגי'פ עבורם הוא לא רק עוד רכב (אספנות) בחניון אלא משהו עם צדדים יותר רגשיים ורצוי עם פז"מ משותף. שנינו מחזיקים כמה ג'יפים די הרבה שנים ומנסים כמו שהסברתי קודם לאתר עוד כמה אנשים מהסוג הזה, שיהיה נעים להפגש מדי פעם, להחליף ידע, לטייל וכו'. עד כאן ענייני פילוסופייה :wink:

במרץ השנה ערכנו טיולון לנחל ארבל שבו השתתפו כ-8 ג'יפים ורוכביהם וחזרנו עם הרגשה טובה שיש בסיס וניתן להמשיך הלאה למפגשים נוספים ואולי גם לנסות ולהרחיב (מעט) את הקבוצה הזו. לכן אנחנו מנסים לארגן את המפגש השני שאמור להיות תמהיל של מפגש וטיול, כאשר הפעם ניתן דגש למפגש, כך שיהיה שפע של זמן לאנשים לשבת יחד. יהיו קטעי נסיעה שיחייבו שילוב 4*4.

לעצם העניין: נכון שיש סמיכות בזמנים ותמיד עדיף ל"שלב כוחות". ישנם גם מספר אנשים ששיריינו את התאריך שפורסם.

נראה לי שמרווח של שבועיים בין המפגשים ובנוסף האוריינטצייה השונה (יותר טיול ב-8.5 ויותר מפגש ב-22.5) יאפשר לאנשים להגיע אפילו לשניהם. גם כך יגיע הקיץ מהר ואין הרבה גיבורים שיסעו ברכבים האלו בחום שלנו.

אנחנו שוקלים לקפוץ למפגש ונשמח על כל בעל ג'יפ / וויליס שיגיע למפגש שהצענו.

מן הסתם בעתיד יהפכו המפגשים/טיולים האלו למשהו מגובש יותר יחד.

בברכה

זיו 050-6233021

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ומה עם הטנדרים /סטיישנים...:-( שמיל איפה אתה תשמיע קול :wink:

כבר יש דראמים שאתה רוצה לטייל? :evil:

עזוב, אלה סנובים, מקבלים רק ג'יפים פתוחים... (בצחוק, בצחוק)

ויליס 53

ויליס 58

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר יש דראמים שאתה רוצה לטייל? :evil:

עזוב, אלה סנובים, מקבלים רק ג'יפים פתוחים... (בצחוק, בצחוק)

אין דרמים אבל יש מובילית...(בצחוק ,בצחוק)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יאיר ודורון ... ובעצם כולם.

קודם כל שלום, אני אורח בפורום שלכם ולצערי עדיין לא הכרנו (פנים אל פנים).

בכל מיקרה, ראיתי עכשיו את המפגש שמוצע כאן ליום שבת 8.5 . המפגש שמוצע כאן הוא יותר בסגנון של טיול מודרך, אם הבנתי נכון.

קצת רקע כללי: אנחנו (ניר צפר ואנוכי) מנסים לגבש איזו קבוצה קטנה של בעלי ג'יפים ישנים שהגי'פ עבורם הוא לא רק עוד רכב (אספנות) בחניון אלא משהו עם צדדים יותר רגשיים ורצוי עם פז"מ משותף.עם כל הכבוד, רכב האספנות שלי הוא לא "עוד" רכב במוסך אלא חי, נוסע ובועט כשמתחשק לו. ללמוסטנג ולי יש עבר ופז"מ משותף ויש לי הרבה צדדים רגשיים לכל רכב אספנות שיש לי, אחרת הוא לא היה אצלי.

שנינו מחזיקים כמה ג'יפים די הרבה שנים ומנסים כמו שהסברתי קודם לאתר עוד כמה אנשים מהסוג הזה, שיהיה נעים להפגש מדי פעם, להחליף ידע, לטייל וכו'. עד כאן ענייני פילוסופייה :wink:אותה פילוסופיה בדיוק מחברת את יתר אספני הרכב הקלאסי במועדון החמש או בגופים אחרים

במרץ השנה ערכנו טיולון לנחל ארבל שבו השתתפו כ-8 ג'יפים ורוכביהם וחזרנו עם הרגשה טובה שיש בסיס וניתן להמשיך הלאה למפגשים נוספים ואולי גם לנסות ולהרחיב (מעט) את הקבוצה הזו. לכן אנחנו מנסים לארגן את המפגש השני שאמור להיות תמהיל של מפגש וטיול, כאשר הפעם ניתן דגש למפגש, כך שיהיה שפע של זמן לאנשים לשבת יחד. יהיו קטעי נסיעה שיחייבו שילוב 4*4.

לעצם העניין: נכון שיש סמיכות בזמנים ותמיד עדיף ל"שלב כוחות". ישנם גם מספר אנשים ששיריינו את התאריך שפורסם.

נראה לי שמרווח של שבועיים בין המפגשים ובנוסף האוריינטצייה השונה (יותר טיול ב-8.5 ויותר מפגש ב-22.5) יאפשר לאנשים להגיע אפילו לשניהם. גם כך יגיע הקיץ מהר ואין הרבה גיבורים שיסעו ברכבים האלו בחום שלנו.

אנחנו שוקלים לקפוץ למפגש ונשמח על כל בעל ג'יפ / וויליס שיגיע למפגש שהצענו.

מן הסתם בעתיד יהפכו המפגשים/טיולים האלו למשהו מגובש יותר יחד.

בברכה

זיו 050-6233021

זיו שלום

בדרך כלל אני לא מעורר מדנים (אלא לפעמים ממשיך אותם...) אבל צרמה לי קצת הנימה המתנשאת של ההודעה שלך.

תגובתי בגוף הודעתך

בידידות

בני

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום.

קפצנו בשבת האחרונה להכיר את חברי המועדון שיצאו לטיול הג'יפים באזור לטרון. לצערנו לא הצטרפנו בגלל התחייבויות קודמות להמשך השבת ... אבל חייבים לציין שהיה ממש כייף לראות אוסף כזה של ג'יפים קלאסיים.

למי שיש עדיין חשק לצאת ולהתאוורר - מוזמן להגיע למפגש שנקיים בשבת 22.5 באיזור יערות מנשה. תיאור כללי בתחילת השירשור הנוכחי.

הפרטים יימסרו במייל [email protected] או פלאפון 050-6233021.

להתראות

זיו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום וחג שבועות שמח לכל חברי הפורום.

אלה שאישרו הגעה למפגש הקשישים,מצפים לראותכם. ולכול אלה שעדיין מתלבטים ו/או מתביישים כי הם "לא מכירים אף אחד"

רצתי רק להזכיר שהמפגש מתקיים השבת, ועדיין לא מאוחר ליצור קשר ולהגיע, נשמח לראות ולהכיר חברים נוספים,

בעלי ג'יפים ישנים ועניין משותף כמו שלנו וזאת תוך כדי טיול נעים וארוחת "בוהריים" משותפת באוירה נעימה.

אז להתראות בשבת .יהיה אחלה!

ניר צפר

נ.ב

הפרטים הרלוונטיים בתחילת השירשור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשיש זה רק עניין של תפיסה מנטלית, ע.ע "נבלות"

אין ספק שהמכונות המכובדות יעשו את העבודה!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קבלנו את ההזמנה ובבקרו של שבת ,יצאנו ,בבודדת, צפונה לבת שלמה, על מנת להצטרף לטיול /מפגש של ה"קשישים" .

הנסיעה צפונה הייתה מאד נעימה וקרירה (אשכרה היה קריר) וחלפה לה במהירות של 80 קמ"ש (על השעון).

בבת שלמה פגשו לכוס קפה ועוגיות עוד 9 ג'יפי אספנות שהתכוננו למסע וחבורת אנשים עם מוטיבציה לכתוש סלעים.

כמובן שהחל שלב ההיכרות הן של האנשים ונשים והן של המכונות (סיקס, קצר, ארוך, פרונט וכוח עם ידית אחת ושתי ידיות ועוד מיני מונחים טכניים), תדריך קצר וקדימה לדרך.

מה אומר ומה אספר הטיול החל בבת שלמה והסתיים ליד האגם הנעלם שליד קיבוץ דליה. המתכננים בחרו ציר שהיה נוח ועביר רוב הזמן, פרט לשתי "מעברים הכרחיים" (בשפה הצבאית) שהיוו אתגר, אמנם לא משמעותי, אבל אתגר כלשהו - המכוניות טיפסו וסבסבו וגנחו והעיקר היגעו, כל פעם מחדש, לפסגה בגאון ובגאווה.

סופו של המסע היה בפינת חמד עם נוף מקסים על האגם ועל הסביבה עם ספסלים ושולחנות לפיקניק מושלם.

כמובן כשניתן האות הוצאו מאי שם הגזיות הצידניות הוכן קפה והאוכל נטרף בתאבון.

היה כיף, היה נחמד, גם הגיפ היה שבע רצון מחילוץ עצמותיו וגם החברותא הייתה נחמדה.

סוכם שלטיול הבא, איזור השפלה ילקח בחשבון והציר יהיה בהתאם, כך שנוכל ,כל בעלי ג'יפי האספנות, לנוע יחד ולחגוג את מותג הגיפ (החל מה - MB ועד ה - CJ לרבות טנדרי אספנות - יחד בכיף ובחברותא.

תודה לזיו ולניר צפר על הטיול המקסים וכמובן לנועם חצרוני שהירשה לי לנהוג בג'יפ שלו ושעימו עשינו את הטיול.

נ.ב. בדרך חזרה התארחנו, בנמל חדרה, אצל הסקיפר שלנו יאיר לוסטיג, על הגוררת המפוארת שלו וגם כובדנו בכוס קפה של אחה"צ - ליאיר רוב תודות.

מצא משה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...